2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

2 test hariç digerlerini sağlık ocağında yaptırabilirsin dendi bana da. Galiba rubelle ve diğerini unuttum yani 2 test yapılmıyormuş sadece sağlık ocağında.

Eklentiler

• 10ED1AD2-2F49-4AC3-A4DD-F7322DA43763.jpeg
    105,8 KB · Görüntüleme: 45
Bahsettiğin testler biyokimya ve hormon olanlar mı? Aynen onları sağlık ocağında yaptır. Ben transfer öncesi yaptırmıştım hepsine de bakıyor sağlık ocağı (rubella, toxo img dahil). O zaman sonraki randevuda 2li test için konuşur seninle

Aynen canım yarın bi sorayım sağlık ocağına. Biyokimya ve hormonlar evet.
Dediğin gibi gittiğimde 10+4 olurum herhalde o zaman 2 li testi söyler.

Merhaba, bende aynı problem var,transfer işlemi yapamadık, kaliteyi artırmak için neler tükettiniz?kendi doktorum bu konuda hiç bilgim yok dedi gönderdi,anca yumurta donasyonunu önerdi

Yaaa çizik zaten atiliyo sonra o ay adet oluyorsun yaa ozman değil sonraki adette trasfer yapiyo çoğu doktor

Evet kuzum bende öyle diyorum arkadaş o aşamada değil mi zaten. 3 ay dedin ya amaaan shshshsh

Kızlar 14 eylülde yapıldı çizik işlemi bu ilk adet, o zaman önümüzdeki aya kalırsa da sorun yok gibi inşallah su serpildi içime. Artık Cuma dr ne diyecek bakalım..

Evet alttan bakiliyorum her zaman.az once pembe bir akinti geldi zaten moralim iyice bozuldu
Benimde dün akşam aynı öyle geldi, çok kötü bi durum biliyorum. Malesef bendede oluyor.
Söylediğin günlükken ultrasonla benimde görülmedi ama alttan duyuldu,görülmüştü. Başka bi doktora daha mı gitsen acaba

Kizlar estrofem başladım dua edin ne olur doktorum hergün 1 bardak nar suyu dedi bide (redostim) diye bi ilaç başlattı tutunma sağlıyo dedi vücuttaki serbest radikallerle savaşıyormus ilaç günde 2 tane
Coasprin günlük bide prenatallife kullanıyorum bakalım bu sefer kalınlaşma nasıl olcak

Hadi inşallah canım benim. İşin gücün rast gitsin. Rahimin güzel bir şekilde kalınlaşsın ve transferini ol inşallah. Bu sefer güzel şeyler olacak ben hissediyorum

Kizlar bide Ekim 2022 trasfer olacaklar topic acinda toplanalim
Varmış topikler

Benim sadece estrofem ve prolutex iğne vardı zaten estrofem 8. Haftaya kadar kullanıyomıs galiba ben kalp atısını duyunca doktor keselim dedi
Cok sükürr son 3-4 gün iğnede de
Ben iğne ilaç fitil hepsini 12. haftaya kadar kullanacakmışım.
Kan sulandırıcıyı da doğuma kadar dediler.

Sorun yok sadece diyorlar onun dışında hicbrisey yok bende İstanbul'da tedavimi yaptım mfk yöntemini denemedim çok duyuyorm artık ne yapacağımızı bilmyrz şuan artık tedaviye imkanımız yok bir sene beklemek istyrz genetik test verdim onun sonucunu beklyrdm bugün aradılar kan üreme yapmadığı için tekrar kan vermeye cagirdilar

Öyle pes etmek yok zaten ama anne olmak bile parayla para olduğu sürece herşeyi yaparsın tüm herseyimizi bu aşılama bu tüp bebek tedavisine verdik tahlilelre verdik şuan ne para kaldı ne birşey artık bir sene beklemek istyrz.. Allah hepimize en kısa zamanda en güzelini nasip eylesin

Bende öyle diyorduk iki defa İstanbul'da denedik basarısiz oldu bir daha yapmam dedim ama öyle olmuyor ben defa bu sefer farklı doktor deneyeceğim kesinlikle gidersem Allah nasip ederse Bülent tıraş en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…