- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.001
2 test hariç digerlerini sağlık ocağında yaptırabilirsin dendi bana da. Galiba rubelle ve diğerini unuttum yani 2 test yapılmıyormuş sadece sağlık ocağında.Beni 17 gün sonra çağırdı.
Hatta tüp bebek olduğu için ilk aylarda randevuyu biraz sıkı tutuyoruz dedi.
Benden şimdilik kan tahlilleri istedi.
Özel hastane gittiğim yer 1.100 lira tutuyormuş.
Bende devlet hastanesinde yaptıracağımı söyledim. Haftaiçi yaptırırım.
Bahsettiğin testler biyokimya ve hormon olanlar mı? Aynen onları sağlık ocağında yaptır. Ben transfer öncesi yaptırmıştım hepsine de bakıyor sağlık ocağı (rubella, toxo img dahil). O zaman sonraki randevuda 2li test için konuşur seninleBeni 17 gün sonra çağırdı.
Hatta tüp bebek olduğu için ilk aylarda randevuyu biraz sıkı tutuyoruz dedi.
Benden şimdilik kan tahlilleri istedi.
Özel hastane gittiğim yer 1.100 lira tutuyormuş.
Bende devlet hastanesinde yaptıracağımı söyledim. Haftaiçi yaptırırım.
Bursa Betül DündarMerhaba. Bahçeçi de Hangi dr a gidiyorsunuz acaba
Yarın sağlık ocağına iğneye gidicem. Sorucam bakalım hepsi yapılıyor mu orada.2 test hariç digerlerini sağlık ocağında yaptırabilirsin dendi bana da. Galiba rubelle ve diğerini unuttum yani 2 test yapılmıyormuş sadece sağlık ocağında.
Aynen canım yarın bi sorayım sağlık ocağına. Biyokimya ve hormonlar evet.Bahsettiğin testler biyokimya ve hormon olanlar mı? Aynen onları sağlık ocağında yaptır. Ben transfer öncesi yaptırmıştım hepsine de bakıyor sağlık ocağı (rubella, toxo img dahil). O zaman sonraki randevuda 2li test için konuşur seninle
Canm attım ben benden istenilen testleri seninkilerde aynı mı ? Aynıysa bnde sordum okeylediler 2 tanesi yokmuş sadeceYarın sağlık ocağına iğneye gidicem. Sorucam bakalım hepsi yapılıyor mu orada.
Merhaba, bende aynı problem var,transfer işlemi yapamadık, kaliteyi artırmak için neler tükettiniz?kendi doktorum bu konuda hiç bilgim yok dedi gönderdi,anca yumurta donasyonunu önerdinerede tedavi gördün canım ? Benm önerim ve bildiğime göre sebep ve ihtimaller bunlardan biridir. İlk 3 gün döllenmeme yaşamama yumurtayla ilgilidir 3. Günden aonra yaşamama spremle ilgilidir bunda netim. Benm de bundan önceki tedavimde 5. Günde 1 adet kalitesi çok kötü kaldı oda imha edildi transfer bile olamadım. Hep böyle olucak ve transfer bile hiç olamıcam sanıyordum. Şuan hem dondurulmuş bebişlerim var hemde hamileyim. Yani hastalık olsa bile laboratuvar iyiyse etkisi var doğru yöntemler ve embriyoya doğru ortam sağlandığı için
Yaaa çizik zaten atiliyo sonra o ay adet oluyorsun yaa ozman değil sonraki adette trasfer yapiyo çoğu doktor
Evet kuzum bende öyle diyorum arkadaş o aşamada değil mi zaten. 3 ay dedin ya amaaan shshshsh
Aynen canım doktorun ne derse ama stres konusunda haklisinKızlar 14 eylülde yapıldı çizik işlemi bu ilk adet, o zaman önümüzdeki aya kalırsa da sorun yok gibi inşallahsu serpildi içime. Artık Cuma dr ne diyecek bakalım..
Evet alttan bakiliyorum her zaman.az once pembe bir akinti geldi zaten moralim iyice bozulduCanm kalp atışı için alttan muane oldun mu
Öylede duyulmadı mı
Benimde dün akşam aynı öyle geldi, çok kötü bi durum biliyorum. Malesef bendede oluyor.Evet alttan bakiliyorum her zaman.az once pembe bir akinti geldi zaten moralim iyice bozuldu
Hadi inşallah canım benim. İşin gücün rast gitsin. Rahimin güzel bir şekilde kalınlaşsın ve transferini ol inşallah. Bu sefer güzel şeyler olacak ben hissediyorumKizlar estrofem başladım dua edin ne olur doktorum hergün 1 bardak nar suyu dedi bide (redostim) diye bi ilaç başlattı tutunma sağlıyo dedi vücuttaki serbest radikallerle savaşıyormus ilaç günde 2 tane
Coasprin günlük bide prenatallife kullanıyorum bakalım bu sefer kalınlaşma nasıl olcak
Varmış topiklerKizlar bide Ekim 2022 trasfer olacaklar topic acinda toplanalim
Benim sadece estrofem ve prolutex iğne vardı zaten estrofem 8. Haftaya kadar kullanıyomıs galiba ben kalp atısını duyunca doktor keselim dediYa iğneyi 8 demi bırakacaksın ne güzel
Fitil kullanıyormuydun ?
Bende yarın Estrofemi hatırlatayım doktora
Ben iğne ilaç fitil hepsini 12. haftaya kadar kullanacakmışım.Benim sadece estrofem ve prolutex iğne vardı zaten estrofem 8. Haftaya kadar kullanıyomıs galiba ben kalp atısını duyunca doktor keselim dedi
Cok sükürr son 3-4 gün iğnede de
Sorun yok sadece diyorlar onun dışında hicbrisey yok bende İstanbul'da tedavimi yaptım mfk yöntemini denemedim çok duyuyorm artık ne yapacağımızı bilmyrz şuan artık tedaviye imkanımız yok bir sene beklemek istyrz genetik test verdim onun sonucunu beklyrdm bugün aradılar kan üreme yapmadığı için tekrar kan vermeye cagirdilarGaliba başlayacaz 1-2 ay sonra. İçimde 2 senedir bir umut var ya önümüzde ki ay olursa diye ama maalesef olmuyor. Biz çabalayalım Allah mutlaka verecektir insaAllahmfk yöntemini denedinizmi siz? Bir sorun varmı yoksa açıklanamayan infertilite mi?
Öyle pes etmek yok zaten ama anne olmak bile parayla para olduğu sürece herşeyi yaparsın tüm herseyimizi bu aşılama bu tüp bebek tedavisine verdik tahlilelre verdik şuan ne para kaldı ne birşey artık bir sene beklemek istyrz.. Allah hepimize en kısa zamanda en güzelini nasip eylesinAhh be canim cok zor bir durum hepimiz cokyorgunuz fakat pes etme sende. Biliyorum maddi manevi cok zor . Ben suan 43 yasindayim. 12 yildir araliksiz sayisiz ameliyat tedaviler gecirdim. elde var sifir fakat düştukce ayaga kalkmak zorundayiz. Rabbimden umit kesilmez.isteyen herkese cennet kokulu evlat nasip ettim rabbim
Bende öyle diyorduk iki defa İstanbul'da denedik basarısiz oldu bir daha yapmam dedim ama öyle olmuyor ben defa bu sefer farklı doktor deneyeceğim kesinlikle gidersem Allah nasip ederse Bülent tıraş en iyisiMerhaba herkese arkadaşlar başarısız tüpbebek deneyimleri sonucu doktor değiştirmeye karar verdik. İstanbul'da laboratuvarı, embriyologları ve en önemlisi başarılı doktoru olan olan tüpbebek merkezi tavsiyesi verebilen var mı aranızda .gelecek yaz belki bir daha deneriz (gerçi bir daha denemeyeceğim demiştim ama olmuyor bir türlü kafamdan atamıyorum )