2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Gözünüz aydın hanımlar, sağlıkla devam etsin, yavrularınız sağlıkla dünyaya gelsin 🥰🙏🏻

melekomelek melekomelek , rahat bir nefes alın, inanın artık ve inşallah bunda sonra da sorunsuz ve sağlıklı geçecek hamileliğinizin tadını çıkarın 💞
İnşallah Canım
Dediğin gibi bugün güzel bir nefes aldım.
Dr çok şanslısın diyor. Bulantı, tiksinme vs bir şeyim yok diye.
Darısı başına inşallah Canım 🙏🙏

Sen ben sulgen shmily 4te 4 yaparsak o kadar güzel olacak ki Allahımmm 🙏🥹
Ay amin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmasın, burada en güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun 💕

Evet benim o. 🤗 Ben merkezden memnunum. Hüsamettin doktora çok güveniyorum. Ama son denememiz de olmadı maalesef. Çok yoruldum. O yüzden buralardan uzaklaştım bir süre.
1 (başka merkezde) başarısız tüp bebek denemesi negatif sonuç,
2 normal yolla sürpriz gebelik ve düşük,
3 ikinci tüp bebek, pozitif sonuç, 2 aylıkken düşük (Brüksel'de)
4 üçüncü tüp bebek, pozitif sonuç, kimyasal gebelik (Brüksel'de)
Elde var hiç.
Ben de Brüksel’deki doktorlara çok güveniyorum. Benim de her iki transfer pozitif fakat kimyasalla sonuçlandı. Bir dahaki sefer pozitiften sonra devamı gelen, sağlıkla süren, sonunda yavrularımız hayırlıysa kucağımıza aldığımız son tedavimiz olsun inşallah 🙏🏻 💕

İnşallah Canım
Dediğin gibi bugün güzel bir nefes aldım.
Dr çok şanslısın diyor. Bulantı, tiksinme vs bir şeyim yok diye.
Darısı başına inşallah Canım 🙏🙏
Amin inşallah 🙏🏻
Çok şanslısınız gerçekten, allahım bozmasın sonuna kadar bu şekilde gitsin. Geçen hafta buralara bakamadım, ama hep aklımdaydınız. Bugün de bu güzel haberi alınca çok mutlu oldum 🥰

Daha yeni okuyorum geçen hafta yazılanları. Çok mutlu oldum sizin adınıza 🥰 Tedaviniz hayırlı olsun, gelecek sene doğum gününüzü yavrunuzla birlikte kutlayın inşallah 🙏🏻
Daha nice sağlıklı yaşlarınız, doğacak yavrunuzla birlikte mutlu bir ömrünüz olsun 🎂 💕💞
Aminnn canım teşekkür ederim 😍🥰😘💕 ekim ayında başlıyoruz bakalım transferlere teker teker 🧿🙏

Amin inşallah 🙏🏻
Çok şanslısınız gerçekten, allahım bozmasın sonuna kadar bu şekilde gitsin. Geçen hafta buralara bakamadım, ama hep aklımdaydınız. Bugün de bu güzel haberi alınca çok mutlu oldum 🥰
Eksik olma canım çok sağ ol.
Sizlerin de güzel haberleri gelsin inşallah.
🙏🙏🧿🌷🌼

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏🙏
Ağla ağla bir hal oldum doktorun yanında.
Çok sevindim senin adına. Artık bebeğini de kalp atışını da görsün korkuların biraz azalmıştır artık

X