- 14 Mart 2022
- 2.379
- 6.731
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.921
İnşallah CanımHikayelerimiz cok benzer ama benim tup bebek doktorum 14 eylulde direkt kalp atışı icin çağırmıştı. kese , bebek ,yolk sac hersey vardi ama kalp atışı yoktu. Sonraki hafta surekli kontrole gittim başka doktorlara ufak ufak buyuyordu bebegim ama kalp atisi yine duyulmadi.bana kurtaji dusunmemi söylediler enson ama bugun baska bir dr a daha gidicem. İnşallah bende bir mucize yasarim dua edin lutfen bana.
Çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin miniğin inşallah bizlerede dua et emiKızlar günaydın
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür
Ağla ağla bir hal oldum doktorun yanında.
Sağol canım benim.Çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin miniğin inşallah bizlerede dua et emi
Çok sevindim canım benim hep böyle güzel haberler al inşallahKızlar günaydın
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür
Oyyyyyy sarılalımmmmmÇok sevindim canım benim hep böyle güzel haberler al inşallahbugün de benim doğum günüm dolu dolu 40 oldum sarılalım
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın mutluluk huzur sağlık birde bebis getirsin inşallahÇok sevindim canım benim hep böyle güzel haberler al inşallahbugün de benim doğum günüm dolu dolu 40 oldum sarılalım
Geldim, geldim
Yaaa sen bizi deli ettin bişey hissetmiyorum diye Allah'ım çok şükür sanaKızlar günaydın
Teşekkür ederim canım benimOyyyyyy sarılalımmmmmİyi ki doğmuşsun canım benim. 9 embriyonun anası Yeni yaşın güzellikler, sevinçler, mutluluklar getirsin
Sağol canımmmDoğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın mutluluk huzur sağlık birde bebis getirsin inşallah
Kız yemin ediyorum dr a gittim dedim olmadı galiba çünkü hiç bir şeyim yok dedim.Yaaa sen bizi deli ettin bişey hissetmiyorum diye Allah'ım çok şükür sana
Maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok sevindimKızlar günaydın
Amin canım çok sağolMaşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok sevindim
Merhaba. Bahçeçi de Hangi dr a gidiyorsunuz acabaBen bursa bahçeci tüp bebek merkezindeyim canım3. Gündü benim 5 olmasını takip ettiler. Bozulma ihtimali de vardı tabi ziyan olucak diye bi düşündüm endişelendim ama dedim her şey hayırlısı. Çok düşünmedim. Ve nasip olmuş. Yavru kuş 5 i görmüş. Bundan sonrası nasibimizde ne varsa o
melekomelek @ayliss Ben çıktım kızlar Dr dan rahim 5.2 mm estrofeme başladım 5 ekimde son kontrol bu arada transferden sonra prograf verecekmiş başladık bakalım
Çok sevindim canım benim hep böyle güzel haberler al inşallahbugün de benim doğum günüm dolu dolu 40 oldum sarılalım
Bugün güzel haberler bizden çok şükürKızlar kalp sesini de duyduk çok şükür. 8+2 iymişiz. Darısı İnş bekleyenlerin başına olsunmelekomelek canım double mutlu oldum çok şükür
Kızlar günaydın
Kızlar kalp sesini de duyduk çok şükür. 8+2 iymişiz. Darısı İnş bekleyenlerin başına olsunmelekomelek canım double mutlu oldum çok şükür
Sende saglikla al kucağına kuzucuguKız yemin ediyorum dr a gittim dedim olmadı galiba çünkü hiç bir şeyim yok dedim.
Uzandım hala aynı şeyleri söylüyorum doktora.
Gözümle görmesem, kulağımla duymasam hayatta inanmayacaktım
Çok sağol canım benim darısı başına en kısa zamanda inşallah.