2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah Canım

Çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin miniğin inşallah bizlerede dua et emi

Çok sevindim canım benim hep böyle güzel haberler al inşallah bugün de benim doğum günüm dolu dolu 40 oldum sarılalım

Yaaa sen bizi deli ettin bişey hissetmiyorum diye Allah'ım çok şükür sana

Yaaa sen bizi deli ettin bişey hissetmiyorum diye Allah'ım çok şükür sana
Kız yemin ediyorum dr a gittim dedim olmadı galiba çünkü hiç bir şeyim yok dedim.
Uzandım hala aynı şeyleri söylüyorum doktora.
Gözümle görmesem, kulağımla duymasam hayatta inanmayacaktım
Çok sağol canım benim darısı başına en kısa zamanda inşallah.

Maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok sevindim

Merhaba. Bahçeçi de Hangi dr a gidiyorsunuz acaba

melekomelek @ayliss Ben çıktım kızlar Dr dan rahim 5.2 mm estrofeme başladım 5 ekimde son kontrol bu arada transferden sonra prograf verecekmiş başladık bakalım

Çok sevindim canım benim hep böyle güzel haberler al inşallah bugün de benim doğum günüm dolu dolu 40 oldum sarılalım

Daha yeni okuyorum geçen hafta yazılanları. Çok mutlu oldum sizin adınıza Tedaviniz hayırlı olsun, gelecek sene doğum gününüzü yavrunuzla birlikte kutlayın inşallah
Daha nice sağlıklı yaşlarınız, doğacak yavrunuzla birlikte mutlu bir ömrünüz olsun

Kızlar kalp sesini de duyduk çok şükür. 8+2 iymişiz. Darısı İnş bekleyenlerin başına olsun melekomelek canım double mutlu oldum çok şükür

Gözünüz aydın hanımlar, sağlıkla devam etsin, yavrularınız sağlıkla dünyaya gelsin

melekomelek , rahat bir nefes alın, inanın artık ve inşallah bunda sonra da sorunsuz ve sağlıklı geçecek hamileliğinizin tadını çıkarın

Sende saglikla al kucağına kuzucugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…