2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben de keseye girerken zangir zangir titredim doktor dediki haklısın var olan birşey için endiselenmek çok normal. Bu arada bende de hiç belirti yok meme hassasiyeti dışında
Yaa bu tedirginlik her kontrole gittiğimizde oluyormuş. Burada çok okudum bunu.
Bende de göğüs hassasiyeti var bir de çok acıkıyorum.

Yaa bu tedirginlik her kontrole gittiğimizde oluyormuş. Burada çok okudum bunu.
Bende de göğüs hassasiyeti var bir de çok acıkıyorum.
Bende de çok acıkma diyemem ama şöyle mide kazinmasi gibi bişi var değişik bide bel ağrısı var hala ay ne bileyim ama senin adına çok çok sevindim gözün aydın daha da korkma huzurla büyüt karninda kaygıyla büyümesin bebiş 🧿 içimden de kızın olacak gibi geliyor burda dursun bu his bakalım doğru çıkacak mı ❤️

Bende de çok acıkma diyemem ama şöyle mide kazinmasi gibi bişi var değişik bide bel ağrısı var hala ay ne bileyim ama senin adına çok çok sevindim gözün aydın daha da korkma huzurla büyüt karninda kaygıyla büyümesin bebiş 🧿 içimden de kızın olacak gibi geliyor burda dursun bu his bakalım doğru çıkacak mı ❤️
Yaaa nedense benimde içime kız diye doğuruyor..... Bakalım hayırlısı inşallah.

Selam kızlar, benim de geçen ay rahme çizik atılmıştı prp yapılmıştı bu ay transfer olacaktım, ama evdeki bazı sıkıntılardan dolayı hiç keyfim yok. Sürekli ağlıyorum 3 gündür, bu stres üzerine yapılacak transferden hiç umudum yok. Zaten ameliyattı yumurta toplamaydı 1 yıldır 2. transfere geçemedik. Nasip değil demekki anlamıyorum. Doğum kontrol hapının bitmesine bikaç gün var ama baya da pıhtılı bi adet başladı stresten mi işlemden mi anlamadım.

Sorum şu ki histereskopiye bi ton para verdik, bu ay transfer olamazsam çizik işlemi boşa mı gider? Bilginiz var mı.

Selam kızlar, benim de geçen ay rahme çizik atılmıştı prp yapılmıştı bu ay transfer olacaktım, ama evdeki bazı sıkıntılardan dolayı hiç keyfim yok. Sürekli ağlıyorum 3 gündür, bu stres üzerine yapılacak transferden hiç umudum yok. Zaten ameliyattı yumurta toplamaydı 1 yıldır 2. transfere geçemedik. Nasip değil demekki anlamıyorum. Doğum kontrol hapının bitmesine bikaç gün var ama baya da pıhtılı bi adet başladı stresten mi işlemden mi anlamadım.

Sorum şu ki histereskopiye bi ton para verdik, bu ay transfer olamazsam çizik işlemi boşa mı gider? Bilginiz var mı.
Evet çizik işlemi boşa gider.
Çok zor ama pes etmek yok 👍❤️
Allahım gönlünüze ferahlık versin 🤲🏻

Çizik 3 ay geçerli bazı doktorlar histeroskopiyi sonrası 2.adette yapiyo trasferi
Tamam 2. Adette oluyoruz da o kadar diye biliyorum. 3 ay çok uzun bir süre değil mi ?
Senin ikinci adet dediğin transferden bir ay önce çizik işlemi yapılıyor. 3 ay olsaydı ben ağustosta transfer oldum niye çizik attı ki tekrar

Kızlar fikir almak istiyorum sizden sizce 2’li 3’lü test mi yoksa fetal dna testi mi düşünüyorsunuz ben henüz karar veremedim kafam karıştı 35 yaştan sonra fetal dna öneriyolarmis down sendromu vs genetik bir hastalık %99 oran veriyolar ama diger testlerde kesin cikan bir sonuc yoksa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🥰🙏🏼

• Beğen
Reactions: Dei
Ay amin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Allahım çabalarımızı karşılıksız bırakmasın, burada en güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun 💕

Ben de Brüksel’deki doktorlara çok güveniyorum. Benim de her iki transfer pozitif fakat kimyasalla sonuçlandı. Bir dahaki sefer pozitiften sonra devamı gelen, sağlıkla süren, sonunda yavrularımız hayırlıysa kucağımıza aldığımız son tedavimiz olsun inşallah 🙏🏻 💕
Amiiiiinn inşallah ❤️

X