2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hikayelerimiz cok benzer ama benim tup bebek doktorum 14 eylulde direkt kalp atışı icin çağırmıştı. kese , bebek ,yolk sac hersey vardi ama kalp atışı yoktu. Sonraki hafta surekli kontrole gittim başka doktorlara ufak ufak buyuyordu bebegim ama kalp atisi yine duyulmadi.bana kurtaji dusunmemi söylediler enson ama bugun baska bir dr a daha gidicem. İnşallah bende bir mucize yasarim dua edin lutfen bana.
İnşallah Canım 🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏🙏
Ağla ağla bir hal oldum doktorun yanında.
Çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin miniğin inşallah bizlerede dua et emi 😂🧿🥰

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏🙏
Çok sevindim canım benim hep böyle güzel haberler al inşallah 💕 🧿 bugün de benim doğum günüm dolu dolu 40 oldum sarılalım 😂🤗😘

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Yaaa sen bizi deli ettin bişey hissetmiyorum diye Allah'ım çok şükür sana

Yaaa sen bizi deli ettin bişey hissetmiyorum diye Allah'ım çok şükür sana
Kız yemin ediyorum dr a gittim dedim olmadı galiba çünkü hiç bir şeyim yok dedim.
Uzandım hala aynı şeyleri söylüyorum doktora.
Gözümle görmesem, kulağımla duymasam hayatta inanmayacaktım 🤦‍♀️🤦‍♀️
Çok sağol canım benim darısı başına en kısa zamanda inşallah.

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok sevindim 🧿🥰

Ben bursa bahçeci tüp bebek merkezindeyim canım💜 3. Gündü benim 5 olmasını takip ettiler. Bozulma ihtimali de vardı tabi ziyan olucak diye bi düşündüm endişelendim ama dedim her şey hayırlısı. Çok düşünmedim. Ve nasip olmuş. Yavru kuş 5 i görmüş. Bundan sonrası nasibimizde ne varsa o 🌸
Merhaba. Bahçeçi de Hangi dr a gidiyorsunuz acaba

melekomelek melekomelek @ayliss Ben çıktım kızlar Dr dan rahim 5.2 mm estrofeme başladım 5 ekimde son kontrol bu arada transferden sonra prograf verecekmiş başladık bakalım 😍

Çok sevindim canım benim hep böyle güzel haberler al inşallah 💕 🧿 bugün de benim doğum günüm dolu dolu 40 oldum sarılalım 😂🤗😘

Daha yeni okuyorum geçen hafta yazılanları. Çok mutlu oldum sizin adınıza 🥰 Tedaviniz hayırlı olsun, gelecek sene doğum gününüzü yavrunuzla birlikte kutlayın inşallah 🙏🏻
Daha nice sağlıklı yaşlarınız, doğacak yavrunuzla birlikte mutlu bir ömrünüz olsun 🎂 💕💞

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈

Kızlar kalp sesini de duyduk çok şükür. 8+2 iymişiz. Darısı İnş bekleyenlerin başına olsun 🙏🙏 melekomelek melekomelek canım double mutlu oldum çok şükür ❤️❤️

Gözünüz aydın hanımlar, sağlıkla devam etsin, yavrularınız sağlıkla dünyaya gelsin 🥰🙏🏻

melekomelek melekomelek , rahat bir nefes alın, inanın artık ve inşallah bunda sonra da sorunsuz ve sağlıklı geçecek hamileliğinizin tadını çıkarın 💞

Kız yemin ediyorum dr a gittim dedim olmadı galiba çünkü hiç bir şeyim yok dedim.
Uzandım hala aynı şeyleri söylüyorum doktora.
Gözümle görmesem, kulağımla duymasam hayatta inanmayacaktım 🤦‍♀️🤦‍♀️
Çok sağol canım benim darısı başına en kısa zamanda inşallah.
Sende saglikla al kucağına kuzucugu

X