-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.801
Ne guzel canim benim tebriklerrrr.InsaAllah sag salim alirsin kucagina bebisini
Canım çok teşekkür ederimCanım öncelikle çok geçmiş olsun :/ sana uzun uzun anlatmıştım devlette hele bşdr çam sahurda olma orda yapılan en ufak işlemde öldüm geberdim diye. Norkoz asla ayarlıyamıyorlar bn 10 15 dk işlem için 11 de girip ayılmam 2 oldu narkozdan uyanamadım resmen. Sana uzun uzun anlattım ama tekrar özet geçeyim
Ben histeroskopi yakın bi zaman da olsun polip alındı.
Çooooooook kolaydı çoook
Adı ameliyat ama asla bişey yoktu
Daha öncede dedim yine diyim ertesi gün martıya bindim bi kac gün sonra bisiklet sürdüm haftası denize gittim
Hiiiç ameliyat olmamış gibiydimm
Senin gbi hatta senden daha çok korkan biriyim
Devletde başıma gelenlerden dolayı fobim oluşmuştu
Ameliyathane ağlama krizine girdim ben yapamam kesin ölücemmm kesin ayılamıcamm hissediyorum ölücem diye ortalığı kaldırdım
15 dk sonra uyandım ve hiçbir şeyim yoktu
Kalkıp yemek yemeğe gittik yani
Yani kısaca işlemi yaptırcağın yere ve doktora göre değişiyor.
Evet çok pahalı bende çok zordaydım zaten pgtli tüp bebek yaptığın 2 katı tüp bebek paraları ödemiştim bişey kalmamıştı
Bankaya borçlanıp yaptım bu ameliyatıda
Riske atamazdım transfer öncesi birşey bozmalarına daha büyük hasarlar yapmalarına risk alamazdım
Bn polip ameliyatı için 12,400₺ ödedim polipden parça alınıp biopsiyede yollanıyor kanser vs varmı diye
O ücret de içinde.
Artık gerisi sana kalmış
Hakkında hayırlısı
Bende çok para döktüm harcadım hem yumurta Donasyonu hem ilaçlar hem tekrar emriyo dondurma falan üstüne iğne ve rahim filmi derken çok çok battik dipteyiz kredi çekip yaptık üstüne daha da kredi cekemiyoruz özelde yaptırmak istedim ama olmadı mecbur devlette olmak zorundayım bende istemiyorum ama kimse de yardım etmiyor malum aile olarak o yüzden tek başımıza bu kadar oluyorCanım çok teşekkür ederimdikkate alacağım gerçekten çok fazla fiyat insllalah daha kötü biseg çıkmaz bana küçük polip dedi ama ne kadar küçük bilmiyorim daha önceden de böyle bişey çıkmadı zaten ve aynısını bende yaşadım bugün 11 de gittim hastaneye randevum 12 deydi ağrı kesici aldım ve saat 5 eve geldim ve polip falan da aldırmadim tekrar bana da iki is oldu hayırlısı artık bakalım şimdi aneztesili olucak 5 ekime verdiler gün onay için
Bende 24 yaşındayım benimde sebepsiz 6.yılıma girdim bu arada ve 6 yılin 4 yılını tedaviye harcadık çok yoruldum artık sayısız ilaç iğne tedavisi bir çatlatma ve iki tüp bebek denemesi hepsi negatif veeee herhalde artık hamile kalacağıma inanmıyorum sende basla tup bebege inslalah ilkinde iyi sonuç alırsın artık hiç uğraşmassn. Çünkü çok zor hem maddi hem maneviMerhabalar kızlar,
Ben 2 yıllık evliyim. 23 olcam 2 ay sonra. 1.5 yıldır bebek istiyoruz fakat her şey normal olmasına rağmen olmuyor. Aşılama denemek istedik fakat erken çatladı yumurta iptal oldu. Artık beklemek istemiyoruz 1 hafta sonra adet günüm hemen tüp bebeğe başlamak istiyoruz. Siz tavsiye edermisiniz acaba? Bir yandan belki doğal olur sabret diyorum kendime ama eşimde bende bu dönemde çok yıprandık. Hemen başlayabilirmiyiz tüp bebeğe? Bilgilendirirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim
Yaaa bence böyle yapmanız kendinize büyük bir işkence etmekten başka birşey deil ne yapalım yani bizimde 6 yıl oldu aynı yıl içinde olsun sonrası olsn şimdi olsn her kesimden hamile haberi geliyor bir de bunları düşünüp kendimi uzemem çünkü herşey nasip kısmet Allah dahada cok versin bizlerede nasip etsin demekki sizin daha uzun süreli olsa dahada kendinizi yıpratacaksnz öyle yapmayın lütfen biraz sabırlı olun Allah en kısa zamanda versin sana bana herkese..kendinide üzmeEvet maalesef öyle oldu. Ama inanın çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bizden sonra evlenenlerin haberleri gelince çok üzülüyoruz
Uzun süredir bakmyrdum bugün bir bakayım dedim kimler ne yapmış siz keseyi gördünüz mü acabaBende çok merak ettim. Sabah yazmış daha da girmemiş foruma.
İnşallah iyidir bir sıkıntı yoktur.
Gel sarılıp ağlayalımCanım merhaba benim de ilk transferim kimyasal bugün değerim 16 ya düşmüşDoktorumdan haber bekliyorum.Sen adet oldun mu ? Bir de tüp bebek miydi kuzum ?
Türkiye'deki dr unuz kim onun olduğu hastaneye bir sorun derim polip alınmaması düşüklere sebep olabilecek bir durum yanlış yönlendirmek istemem sizin hayatınız sizin seçiminizÖzel çok alıyor mu bunun için sonuçta ameliyat diyorlar yani öle geçiyor ve anestezili olucak ya sizce çok tutar mıBirde çok ücret isterlerse ben yine yaptiramam
Canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun sabır dilerimŞuan kürtaj için bekliyorum rabbim kimseye yasatmasin
Türkiye'de doktorum yok sadece bu cam sakura interlitife bölümünde doktorum var o zaten gördü Bakti düzenli gittiğim bir doktorum yok Kıbrıs'ta doktorumTürkiye'deki dr unuz kim onun olduğu hastaneye bir sorun derim polip alınmaması düşüklere sebep olabilecek bir durum yanlış yönlendirmek istemem sizin hayatınız sizin seçiminiz
Bendede polip vardı doktora alma dedim çünkü artık maddi güç kalmamıştı 9.500 TL idi ama doktorum asla polip içerdeyken transfer yapmam dedi ve dediğini yaptım histeroskopi sırasında polipte aldiTürkiye'deki dr unuz kim onun olduğu hastaneye bir sorun derim polip alınmaması düşüklere sebep olabilecek bir durum yanlış yönlendirmek istemem sizin hayatınız sizin seçiminiz
Abla nasılsın ? Aklım sende kaldı..Şuan kürtaj için bekliyorum rabbim kimseye yasatmasin
Doğru olanı yapmış Dr geçmiş olsunBendede polip vardı doktora alma dedim çünkü artık maddi güç kalmamıştı 9.500 TL idi ama doktorum asla polip içerdeyken transfer yapmam dedi ve dediğini yaptım histeroskopi sırasında polipte aldi
Evet canım bende tarnsfer olucam Kasım ayında polip şimdi çıktı o yüzden bir an önce halledildi istedim özelde yaptiramiyorum şu an gücüm yok devlette yaptırıyorum inşallah iyi geçerBendede polip vardı doktora alma dedim çünkü artık maddi güç kalmamıştı 9.500 TL idi ama doktorum asla polip içerdeyken transfer yapmam dedi ve dediğini yaptım histeroskopi sırasında polipte aldi
İnsalhh kizzz valla bende umutlu olmak istiyorumDoğru olanı yapmış Dr geçmiş olsuninşallah transferlerimiz de güzel sonuçlanacak ben umutluyum
Geçen hafta keseyi gördük. Pazartesi kalp atışı için çağırdı.Uzun süredir bakmyrdum bugün bir bakayım dedim kimler ne yapmış siz keseyi gördünüz mü acaba
Senin tabiki çok masraflı bir tedavi. Euro almış başını gitmiş zaten. Bir de destekçin olmayınca o daha da kötü oluyor.Evet canım bende tarnsfer olucam Kasım ayında polip şimdi çıktı o yüzden bir an önce halledildi istedim özelde yaptiramiyorum şu an gücüm yok devlette yaptırıyorum inşallah iyi geçer
Bendede polip vardı doktora alma dedim çünkü artık maddi güç kalmamıştı 9.500 TL idi ama doktorum asla polip içerdeyken transfer yapmam dedi ve dediğini yaptım histeroskopi sırasında polipte aldi
Allah yardımcın olsun ya gerçekten maddi manevi yıpratıcı. Arkadaşlara katılıyorum polip önemli. Benimkini de doktorum ısrarıyla almıştık, tutunmayı etkileyeceğini söylemişti, bir de malesef patoloji sonucum kötü geldi. Şükür içerde kalmamış ve onkolog takibine girdim.Evet canım bende tarnsfer olucam Kasım ayında polip şimdi çıktı o yüzden bir an önce halledildi istedim özelde yaptiramiyorum şu an gücüm yok devlette yaptırıyorum inşallah iyi geçer