2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım çok teşekkür ederim dikkate alacağım gerçekten çok fazla fiyat insllalah daha kötü biseg çıkmaz bana küçük polip dedi ama ne kadar küçük bilmiyorim daha önceden de böyle bişey çıkmadı zaten ve aynısını bende yaşadım bugün 11 de gittim hastaneye randevum 12 deydi ağrı kesici aldım ve saat 5 eve geldim ve polip falan da aldırmadim tekrar bana da iki is oldu hayırlısı artık bakalım şimdi aneztesili olucak 5 ekime verdiler gün onay için

Bende çok para döktüm harcadım hem yumurta Donasyonu hem ilaçlar hem tekrar emriyo dondurma falan üstüne iğne ve rahim filmi derken çok çok battik dipteyiz kredi çekip yaptık üstüne daha da kredi cekemiyoruz özelde yaptırmak istedim ama olmadı mecbur devlette olmak zorundayım bende istemiyorum ama kimse de yardım etmiyor malum aile olarak o yüzden tek başımıza bu kadar oluyor

Bende 24 yaşındayım benimde sebepsiz 6.yılıma girdim bu arada ve 6 yılin 4 yılını tedaviye harcadık çok yoruldum artık sayısız ilaç iğne tedavisi bir çatlatma ve iki tüp bebek denemesi hepsi negatif veeee herhalde artık hamile kalacağıma inanmıyorum sende basla tup bebege inslalah ilkinde iyi sonuç alırsın artık hiç uğraşmassn. Çünkü çok zor hem maddi hem manevi

Evet maalesef öyle oldu. Ama inanın çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bizden sonra evlenenlerin haberleri gelince çok üzülüyoruz
Yaaa bence böyle yapmanız kendinize büyük bir işkence etmekten başka birşey deil ne yapalım yani bizimde 6 yıl oldu aynı yıl içinde olsun sonrası olsn şimdi olsn her kesimden hamile haberi geliyor bir de bunları düşünüp kendimi uzemem çünkü herşey nasip kısmet Allah dahada cok versin bizlerede nasip etsin demekki sizin daha uzun süreli olsa dahada kendinizi yıpratacaksnz öyle yapmayın lütfen biraz sabırlı olun Allah en kısa zamanda versin sana bana herkese..kendinide üzme

Canım merhaba benim de ilk transferim kimyasal bugün değerim 16 ya düşmüş Doktorumdan haber bekliyorum.Sen adet oldun mu ? Bir de tüp bebek miydi kuzum ?
Gel sarılıp ağlayalım ilk tüp bebek denememdi 6 yıllık evlilik elde var 0 dün adet oldum tertemiz kan şeklinde devam ediyor öyle pıhtı pelte vs yok normal adet yani canim doktorum adet bitiminde ara konuşalım dedi bekliyorum..

Özel çok alıyor mu bunun için sonuçta ameliyat diyorlar yani öle geçiyor ve anestezili olucak ya sizce çok tutar mı Birde çok ücret isterlerse ben yine yaptiramam
Türkiye'deki dr unuz kim onun olduğu hastaneye bir sorun derim polip alınmaması düşüklere sebep olabilecek bir durum yanlış yönlendirmek istemem sizin hayatınız sizin seçiminiz

Türkiye'deki dr unuz kim onun olduğu hastaneye bir sorun derim polip alınmaması düşüklere sebep olabilecek bir durum yanlış yönlendirmek istemem sizin hayatınız sizin seçiminiz
Türkiye'de doktorum yok sadece bu cam sakura interlitife bölümünde doktorum var o zaten gördü Bakti düzenli gittiğim bir doktorum yok Kıbrıs'ta doktorum

Bendede polip vardı doktora alma dedim çünkü artık maddi güç kalmamıştı 9.500 TL idi ama doktorum asla polip içerdeyken transfer yapmam dedi ve dediğini yaptım histeroskopi sırasında polipte aldi

Bendede polip vardı doktora alma dedim çünkü artık maddi güç kalmamıştı 9.500 TL idi ama doktorum asla polip içerdeyken transfer yapmam dedi ve dediğini yaptım histeroskopi sırasında polipte aldi
Doğru olanı yapmış Dr geçmiş olsun inşallah transferlerimiz de güzel sonuçlanacak ben umutluyum

Evet canım bende tarnsfer olucam Kasım ayında polip şimdi çıktı o yüzden bir an önce halledildi istedim özelde yaptiramiyorum şu an gücüm yok devlette yaptırıyorum inşallah iyi geçer

Evet canım bende tarnsfer olucam Kasım ayında polip şimdi çıktı o yüzden bir an önce halledildi istedim özelde yaptiramiyorum şu an gücüm yok devlette yaptırıyorum inşallah iyi geçer
Senin tabiki çok masraflı bir tedavi. Euro almış başını gitmiş zaten. Bir de destekçin olmayınca o daha da kötü oluyor.
Yoksa tabi ki herkes ister en iyi yerde en iyi doktorda tedavi olmayı. Sen haklısın canım inşallah bundan sonra işin gücün rast gider

Allah yardımcın olsun ya gerçekten maddi manevi yıpratıcı. Arkadaşlara katılıyorum polip önemli. Benimkini de doktorum ısrarıyla almıştık, tutunmayı etkileyeceğini söylemişti, bir de malesef patoloji sonucum kötü geldi. Şükür içerde kalmamış ve onkolog takibine girdim.

Sana tek önerim canım histereskopiyi çam sakurada olma. Birçok devlet hastanesi ve üniversite hastanesi var. Araştırıp yetenekli bir dr bul. Bir şeyi düzeltirken bu defa da yapışıklık vb yol açmasınlar. Sonra daha çok yıpranırsın.

Ben temmuzda tüplerimi aldırdım, kendi doktorumun bulunduğu hastane çok yüksek bir ücret istedi. Doktorum da orada yaptırmak zorunda olmadığımı, ama mutlaka işinin ehli ve azami özeni gösterecek bir yerde yaptırmamı söyledi. Sonuç üniversite hastanesinde tüp bebek bölümünde prof aldı sağolsun. Ekstra ücret de ödemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…