2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet 5 ekimde rahimin durumuna göre transfer tarihi belli olacak
Hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlanacak, sabrın sonu güzel olsun. Ben de 1 senenin sonunda nihayet transfer için adet bekliyorum çok heyecanlı. Bir yandan da çoğu ay yumurtalarım kistleşiyo korkuyorum 1 ay daha ileri atarsa diye Artık hayırlısı

Yapma ya Biz de 1 ay ara verdik canım 2. Adet de tekrar transfer olucam .Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Amin canım insAllah senin doktorun herhangi bisey dedi mi kaçıncı denemeydi
İlk deneme kuzum.Hayatımda ilk defa hamile kaldım o da kimyasal oldu.Doktorum birşey demedi canım 1 hafta sonra tekrar beta HCG baktır sıfırlansın demiş hemşireye.Dün çok ağrım vardı taze transferdi.İlaç almak istemedim iyice sökülsün diye.2. adette kalan dondurulmuşlardan çift transfer yapılacak.Senin de mi ilk denemeydi kimyasal için birşey dediler mi sana

Teşekkür ederim inşallah allah sabır versin ben de 10 aydır bekliyorum transfer olabilmek için yumurta baskılayıcı iğne kullandınız mı hiç

Aynen öyle canım vala çok zorlandık başka çözümde yoktu Kıbrıs'tan başka mecbur kaldık çok istiyoruz çünkü tedavisi çok zor bir işlemler zaten destekcimiz yok maleaef herşeyi biz yapıyoruz o da çok zor oluyor tek kişi çalışıyor zaten daha da zor tabiki en iyi yerde olsun isterim ama gücüm neye yeterse onu yapamaya çalışıyorum sonuna kadar Allah razı olsun canım inşallah

Amin canım inşallah bende zorlandım baya İnsalalh öyle bir şey olmaz araştırıcam yine

Kızlar sizlere bişey soracağım yaa bilgisi olan yazsın lütfen ben simdi transferden sonra ikinci adeti bekliyorumda bu ay yumurtlama günümde asiri akintiyla birlikte asiri sag kasigimda agrim oldu o gun boyunca ertesi sabah geçti ama agrim bi hafta sonra tekrar basladi uc gundur sag kasigim acaip agriyor tekrar mi yumurtlama oluyo acaba yoksa usuttum mu anlamadım sizde de oldu mu böyle agrilar yoksa transferde kullandigim ilaclarin etkisi mi hala bilgisi olan beni aydinlatabilir mi

Kuzum vücut ilaçları atmaya çalışıyor olabilir benimde akıntım çok olmuştu yumurtlama da olabilir ama sağ kasık idrar yollarıyla alakalı üşütmüşte olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…