2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kıbrıstan nasıl gelecek hem saat hemde uçuş olarak düşünürsek sıkıntılı olabilir.
Kizlar nasılsınız ?bugün ofis Histeroskopi oldum çok zordu ve birde polip çıktı bende doktor almaya çalıştı ama alamadı işleme devam edemedi anestezili olucam adetten sonra nasıl bir şey ağrılı mi?

Kizlar nasılsınız ?bugün ofis Histeroskopi oldum çok zordu ve birde polip çıktı bende doktor almaya çalıştı ama alamadı işleme devam edemedi anestezili olucam adetten sonra nasıl bir şey ağrılı mi?
Çok geçmiş olsun canım.
Neden direkt anastezili olmadın ki ?
Polip vs alınırdı.
Tekrar tekrar işlem yaptırmak da hiç mantıklı gelmedi açıkcası.

Çok geçmiş olsun canım.
Neden direkt anastezili olmadın ki ?
Polip vs alınırdı.
Tekrar tekrar işlem yaptırmak da hiç mantıklı gelmedi açıkçası
Teşekkür ederim canım 🙏🌸❤️ Çok yalvardım söyledim ben yapamam hep aneztesili yapın diye küçük bir işlem dediler dayanırım dediler sonra aynı rahim filmi gibi olup biticek dedi zaten çok zorlandım doktor yapmıyormus uygun görmeyen hastalarına gebelede canlı yapılıyormuş Çok sıkıntılı olduğu için dayanamadım acıya bende farklı bir acıydı adet açısından daha kötüydü

Teşekkür ederim canım 🙏🌸❤️ Çok yalvardım söyledim ben yapamam hep aneztesili yapın diye küçük bir işlem dediler dayanırım dediler sonra aynı rahim filmi gibi olup biticek dedi zaten çok zorlandım doktor yapmıyormus uygun görmeyen hastalarına gebelede canlı yapılıyormuş Çok sıkıntılı olduğu için dayanamadım acıya bende farklı bir acıydı adet açısından daha kötüydü
Cok ağrım var şimdi enfeksiyondan da supelendi test yaptırdım onun içinde bu kadar ağrın olmaması lazım dedi ilk defa gördüm bu kadar dedi

Bu işlem için ne kadar ücret alındı senden.
Anestezili yapılınca tekrar ücret alacak mı ?

Cok ağrım var şimdi enfeksiyondan da supelendi test yaptırdım onun içinde bu kadar ağrın olmaması lazım dedi ilk defa gördüm bu kadar dedi
Sadece kamera ile bakıp çıkmak yapmadığı için tabii ki canın yanar anestezi olmadan polip mi alınır çok geçmiş olsun ucuz olsun diye lütfen sağlığınızı tehlikeye atmayın anestezili yer bakın demiştim tek işlemde polip de alınırdı tekrar geçmiş olsun 💕

Almamalari mümkün değil boşa gitti ne kadar verdiyse tekrar ödeme ister polip i anestezi olmadan almaya kalkan dr için de ne diyeceğimi bilemedim ben gitmezdim bir daha
Benim bildiğim histereskopi anestezi ile yapılır yapışıklık varsa veya polip vs onlar temizlenir. Eeeee polipin var ama şimdi alamıyorum bir dahakine. Saçmalık yani başka bişey değil.

Sadece kamera ile bakıp çıkmak yapmadığı için tabii ki canın yanar anestezi olmadan polip mi alınır çok geçmiş olsun ucuz olsun diye lütfen sağlığınızı tehlikeye atmayın anestezili yer bakın demiştim tek işlemde polip de alınırdı tekrar geçmiş olsun 💕
Kesinlikle bende öyle düşündüm zaten dedim ayrı bir gün anezstezili alırlar yada hepsini beraber hallederler diye orada almaya kalktı canlı canlı çok canım yandı birde demesin mi biraz daha dayan diye sinirlerim bozuldu baya ağladım,zaten ♥️😘❤️ teşekkür ederim canım 🙏

Benim bildiğim histereskopi anestezi ile yapılır yapışıklık varsa veya polip vs onlar temizlenir. Eeeee polipin var ama şimdi alamıyorum bir dahakine. Saçmalık yani başka bişey değil.
Kesinlikle öyle bence zaten özelde olsaydım kesin anezstezili olucakti hepsi biticekti ofis hiskoroskopi baktı dedim birşey yok heralde sonra polip var Alicam dayan dedi tamam dedim fazla yanmaz canım diye ama olmadı yapamadim

Kesinlikle öyle bence zaten özelde olsaydım kesin anezstezili olucakti hepsi biticekti ofis hiskoroskopi baktı dedim birşey yok heralde sonra polip var Alicam dayan dedi tamam dedim fazla yanmaz canım diye ama olmadı yapamadim
Ben tekrar söylüyorum yine siz bilirsiniz ama devlette yaptırmayın 💕

Canım öncelikle çok geçmiş olsun :/ sana uzun uzun anlatmıştım devlette hele bşdr çam sahurda olma orda yapılan en ufak işlemde öldüm geberdim diye. Norkoz asla ayarlıyamıyorlar bn 10 15 dk işlem için 11 de girip ayılmam 2 oldu narkozdan uyanamadım resmen. Sana uzun uzun anlattım ama tekrar özet geçeyim
Ben histeroskopi yakın bi zaman da olsun polip alındı.
Çooooooook kolaydı çoook
Adı ameliyat ama asla bişey yoktu
Daha öncede dedim yine diyim ertesi gün martıya bindim bi kac gün sonra bisiklet sürdüm haftası denize gittim
Hiiiç ameliyat olmamış gibiydimm
Senin gbi hatta senden daha çok korkan biriyim
Devletde başıma gelenlerden dolayı fobim oluşmuştu
Ameliyathane ağlama krizine girdim ben yapamam kesin ölücemmm kesin ayılamıcamm hissediyorum ölücem diye ortalığı kaldırdım
15 dk sonra uyandım ve hiçbir şeyim yoktu
Kalkıp yemek yemeğe gittik yani
Yani kısaca işlemi yaptırcağın yere ve doktora göre değişiyor.
Evet çok pahalı bende çok zordaydım zaten pgtli tüp bebek yaptığın 2 katı tüp bebek paraları ödemiştim bişey kalmamıştı
Bankaya borçlanıp yaptım bu ameliyatıda
Riske atamazdım transfer öncesi birşey bozmalarına daha büyük hasarlar yapmalarına risk alamazdım
Bn polip ameliyatı için 12,400₺ ödedim polipden parça alınıp biopsiyede yollanıyor kanser vs varmı diye
O ücret de içinde.
Artık gerisi sana kalmış
Hakkında hayırlısı

X