- 20 Haziran 2022
- 168
- 171
- 39
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.841
Yok canım ama ilk kontrolde bi sorayım diyorum. Bana hep doğum kontrol hapı verildi. İlk negatif transferimden sonraki kontrolde de kist görülmüştü neden hiç önermedi merak ediyorum.Teşekkür ederim inşallah allah sabır versin ben de 10 aydır bekliyorum transfer olabilmek için yumurta baskılayıcı iğne kullandınız mı hiç
Benimde ilk deneme ilk kimyasal keşke ikinciye iki tane koysalar ama yine tek.. dondurulmuş embriyo idi benim nasip böyleymiş insan un ufak kalıyor üzüntüden her aşaması ayrı ayrı zor..İlk deneme kuzum.Hayatımda ilk defa hamile kaldım o da kimyasal oldu.Doktorum birşey demedi canım 1 hafta sonra tekrar beta HCG baktır sıfırlansın demiş hemşireye.Dün çok ağrım vardı taze transferdi.İlaç almak istemedim iyice sökülsün diye.2. adette kalan dondurulmuşlardan çift transfer yapılacak.Senin de mi ilk denemeydi kimyasal için birşey dediler mi sana
Fotografını atın öyle bakalımmKızlar 15 eylül beta 961 ckmıstı bugın rutin testler için tekrar kan verdim <1000 yazıyorrdu ne demek bı 1000 üstünde mü sadce bin mi kafam karıştı bin üzerise neden tam rakam yazmamışlar
Atıyorım zaten yukarda yanlış yazmışımFotografını atın öyle bakalımm
Fotografını atın öyle bakalımm
Galiba başlayacaz 1-2 ay sonra. İçimde 2 senedir bir umut var ya önümüzde ki ay olursa diye ama maalesef olmuyor. Biz çabalayalım Allah mutlaka verecektir insaAllahBende 24 yaşındayım benimde sebepsiz 6.yılıma girdim bu arada ve 6 yılin 4 yılını tedaviye harcadık çok yoruldum artık sayısız ilaç iğne tedavisi bir çatlatma ve iki tüp bebek denemesi hepsi negatif veeee herhalde artık hamile kalacağıma inanmıyorum sende basla tup bebege inslalah ilkinde iyi sonuç alırsın artık hiç uğraşmassn. Çünkü çok zor hem maddi hem manevi
Ahh be canim cok zor bir durum hepimiz cokyorgunuz fakat pes etme sende. Biliyorum maddi manevi cok zor . Ben suan 43 yasindayim. 12 yildir araliksiz sayisiz ameliyat tedaviler gecirdim. elde var sifir fakat düştukce ayaga kalkmak zorundayiz. Rabbimden umit kesilmez.isteyen herkese cennet kokulu evlat nasip ettim rabbimBende 24 yaşındayım benimde sebepsiz 6.yılıma girdim bu arada ve 6 yılin 4 yılını tedaviye harcadık çok yoruldum artık sayısız ilaç iğne tedavisi bir çatlatma ve iki tüp bebek denemesi hepsi negatif veeee herhalde artık hamile kalacağıma inanmıyorum sende basla tup bebege inslalah ilkinde iyi sonuç alırsın artık hiç uğraşmassn. Çünkü çok zor hem maddi hem manevi
Bnimde son 2 gündür var bugün 7 haftalık oldım doktora baktı ama kanama alanım yoktu bende cok takmıyorum o yüzdenKızlar kaç gün oldu bende hala lekenme devam ediyor 6+6 oldum normal mi sizce benim gibi olan var mı
Malesef kuzumBenimde ilk deneme ilk kimyasal keşke ikinciye iki tane koysalar ama yine tek.. dondurulmuş embriyo idi benim nasip böyleymiş insan un ufak kalıyor üzüntüden her aşaması ayrı ayrı zor..
Benim içim içimi yiyorBnimde son 2 gündür var bugün 7 haftalık oldım doktora baktı ama kanama alanım yoktu bende cok takmıyorum o yüzden
Ağrım ilk geldiği an oldu sonra olmadı doktor bi acıklama yapmadı sadece rahimde bi sorun yok dedi yorma kendini dedi zaten bugün gelmedi hiç . Nasıl leke seninki benimki akıntı gibi ama kahverengiydiBenim içim içimi yiyor
Ağrın var mı peki
Doktor ne dedi sana
Yatıyor musun surekli
Herhangi bir açıklama yapmadı doktorum istediğin zaman adetin ikinci günü araman yeterli dedi hepsi bu.. zaten kendisi çok konuşan süreç için detay veren biri değildir size bisey dediler mi canım..Malesef kuzumHayırlısı böyleymiş ne denir bilmiyor insan .Bana ilki olumsuz olursa 2. Transferde çift koyarız dedi kuzum belki sana da öyle yaparlar.Kimyasal için açıklama yaptılar mı kuzum sana
Benimde öyle kahverengi akıntıAğrım ilk geldiği an oldu sonra olmadı doktor bi acıklama yapmadı sadece rahimde bi sorun yok dedi yorma kendini dedi zaten bugün gelmedi hiç . Nasıl leke seninki benimki akıntı gibi ama kahverengiydi
Yok kuzum bana da açıklama yapmadı. 2. Adetiniz de arayın dedilerHerhangi bir açıklama yapmadı doktorum istediğin zaman adetin ikinci günü araman yeterli dedi hepsi bu.. zaten kendisi çok konuşan süreç için detay veren biri değildir size bisey dediler mi canım..
Yaa, ne güzel
Bir arkadaş daha vardı burda S sunshinemiracle , ama ses seda çıkmıyor bir süredir.
Siz memnun musunuz merkezden?
Bende 15 ağustosta transfer oldum. Geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde 1 hafta geriden geliyor dedi dr. Pazartesi kalp atışı için gideceğim ama hiç umudum yok hiç belirtim yok.Arkadaşlar merhaba 16 ağustos transfer tarihim. Sata gore 7 haftalik alttan muaneye göre 6 haftalik gorunuyor ve kalp atışı goremedik. Gittigim doktorlar yavas yavas kurtaji dile getirmeye basladi. Cok moralim bozuk.