2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Teşekkür ederim inşallah allah sabır versin ben de 10 aydır bekliyorum transfer olabilmek için yumurta baskılayıcı iğne kullandınız mı hiç
Yok canım ama ilk kontrolde bi sorayım diyorum. Bana hep doğum kontrol hapı verildi. İlk negatif transferimden sonraki kontrolde de kist görülmüştü neden hiç önermedi merak ediyorum.

Benimde ilk deneme ilk kimyasal keşke ikinciye iki tane koysalar ama yine tek.. dondurulmuş embriyo idi benim nasip böyleymiş insan un ufak kalıyor üzüntüden her aşaması ayrı ayrı zor..

Kızlar 15 eylül beta 961 ckmıstı bugın rutin testler için tekrar kan verdim <1000 yazıyorrdu ne demek bı 1000 üstünde mü sadce bin mi kafam karıştı bin üzerise neden tam rakam yazmamışlar

Galiba başlayacaz 1-2 ay sonra. İçimde 2 senedir bir umut var ya önümüzde ki ay olursa diye ama maalesef olmuyor. Biz çabalayalım Allah mutlaka verecektir insaAllah mfk yöntemini denedinizmi siz? Bir sorun varmı yoksa açıklanamayan infertilite mi?

Reactions: Dei
Ahh be canim cok zor bir durum hepimiz cokyorgunuz fakat pes etme sende. Biliyorum maddi manevi cok zor . Ben suan 43 yasindayim. 12 yildir araliksiz sayisiz ameliyat tedaviler gecirdim. elde var sifir fakat düştukce ayaga kalkmak zorundayiz. Rabbimden umit kesilmez.isteyen herkese cennet kokulu evlat nasip ettim rabbim

Benimde ilk deneme ilk kimyasal keşke ikinciye iki tane koysalar ama yine tek.. dondurulmuş embriyo idi benim nasip böyleymiş insan un ufak kalıyor üzüntüden her aşaması ayrı ayrı zor..
Malesef kuzum Hayırlısı böyleymiş ne denir bilmiyor insan .Bana ilki olumsuz olursa 2. Transferde çift koyarız dedi kuzum belki sana da öyle yaparlar.Kimyasal için açıklama yaptılar mı kuzum sana

Benim içim içimi yiyor
Ağrın var mı peki
Doktor ne dedi sana
Yatıyor musun surekli
Ağrım ilk geldiği an oldu sonra olmadı doktor bi acıklama yapmadı sadece rahimde bi sorun yok dedi yorma kendini dedi zaten bugün gelmedi hiç . Nasıl leke seninki benimki akıntı gibi ama kahverengiydi

Malesef kuzum Hayırlısı böyleymiş ne denir bilmiyor insan .Bana ilki olumsuz olursa 2. Transferde çift koyarız dedi kuzum belki sana da öyle yaparlar.Kimyasal için açıklama yaptılar mı kuzum sana
Herhangi bir açıklama yapmadı doktorum istediğin zaman adetin ikinci günü araman yeterli dedi hepsi bu.. zaten kendisi çok konuşan süreç için detay veren biri değildir size bisey dediler mi canım..

Herhangi bir açıklama yapmadı doktorum istediğin zaman adetin ikinci günü araman yeterli dedi hepsi bu.. zaten kendisi çok konuşan süreç için detay veren biri değildir size bisey dediler mi canım..
Yok kuzum bana da açıklama yapmadı. 2. Adetiniz de arayın dediler Hayırlısı olsun inşallah

Kizlar benim trasfer iptal olunca doktor duphaston verdi 10 gün kullandım bitti adetime 8 gün var ama ben adet oldum doktor ilaçlara baslatiyo trasfer için böyle olan oldumu

Yaa, ne güzel
Bir arkadaş daha vardı burda S sunshinemiracle , ama ses seda çıkmıyor bir süredir.
Siz memnun musunuz merkezden?

Evet benim o. Ben merkezden memnunum. Hüsamettin doktora çok güveniyorum. Ama son denememiz de olmadı maalesef. Çok yoruldum. O yüzden buralardan uzaklaştım bir süre.
1 (başka merkezde) başarısız tüp bebek denemesi negatif sonuç,
2 normal yolla sürpriz gebelik ve düşük,
3 ikinci tüp bebek, pozitif sonuç, 2 aylıkken düşük (Brüksel'de)
4 üçüncü tüp bebek, pozitif sonuç, kimyasal gebelik (Brüksel'de)
Elde var hiç.

Merhaba herkese arkadaşlar başarısız tüpbebek deneyimleri sonucu doktor değiştirmeye karar verdik. İstanbul'da laboratuvarı, embriyologları ve en önemlisi başarılı doktoru olan olan tüpbebek merkezi tavsiyesi verebilen var mı aranızda .gelecek yaz belki bir daha deneriz (gerçi bir daha denemeyeceğim demiştim ama olmuyor bir türlü kafamdan atamıyorum )

Arkadaşlar merhaba 16 ağustos transfer tarihim. Sata gore 7 haftalik alttan muaneye göre 6 haftalik gorunuyor ve kalp atışı goremedik. Gittigim doktorlar yavas yavas kurtaji dile getirmeye basladi. Cok moralim bozuk.
Bende 15 ağustosta transfer oldum. Geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde 1 hafta geriden geliyor dedi dr. Pazartesi kalp atışı için gideceğim ama hiç umudum yok hiç belirtim yok.

Sizde belirti var mı ? Bir hafta daha bekletin inşallah duyulur kalp atışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…