- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.781
Kizlar nasılsınız ?bugün ofis Histeroskopi oldum çok zordu ve birde polip çıktı bende doktor almaya çalıştı ama alamadı işleme devam edemedi anestezili olucam adetten sonra nasıl bir şey ağrılı mi?Kıbrıstan nasıl gelecek hem saat hemde uçuş olarak düşünürsek sıkıntılı olabilir.
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inslahYaa gerçekten cok üzüldüm .. Allah sabır versin sana kaç haftalıktı
Aynen canım o yüzden risk almak istemiyoruz istemem deKıbrıstan nasıl gelecek hem saat hemde uçuş olarak düşünürsek sıkıntılı olabilir.
Çok geçmiş olsun canım.Kizlar nasılsınız ?bugün ofis Histeroskopi oldum çok zordu ve birde polip çıktı bende doktor almaya çalıştı ama alamadı işleme devam edemedi anestezili olucam adetten sonra nasıl bir şey ağrılı mi?
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.
Neden direkt anastezili olmadın ki ?
Polip vs alınırdı.
Tekrar tekrar işlem yaptırmak da hiç mantıklı gelmedi açıkçası
Cok ağrım var şimdi enfeksiyondan da supelendi test yaptırdım onun içinde bu kadar ağrın olmaması lazım dedi ilk defa gördüm bu kadar dediTeşekkür ederim canımÇok yalvardım söyledim ben yapamam hep aneztesili yapın diye küçük bir işlem dediler dayanırım dediler sonra aynı rahim filmi gibi olup biticek dedi zaten çok zorlandım doktor yapmıyormus uygun görmeyen hastalarına gebelede canlı yapılıyormuş Çok sıkıntılı olduğu için dayanamadım acıya bende farklı bir acıydı adet açısından daha kötüydü
Bu işlem için ne kadar ücret alındı senden.Teşekkür ederim canımÇok yalvardım söyledim ben yapamam hep aneztesili yapın diye küçük bir işlem dediler dayanırım dediler sonra aynı rahim filmi gibi olup biticek dedi zaten çok zorlandım doktor yapmıyormus uygun görmeyen hastalarına gebelede canlı yapılıyormuş Çok sıkıntılı olduğu için dayanamadım acıya bende farklı bir acıydı adet açısından daha kötüydü
Allah yardimcin olsun canim gordunmu kalp atisiniTransferin kacinci gunu bugun senin
Sadece kamera ile bakıp çıkmak yapmadığı için tabii ki canın yanar anestezi olmadan polip mi alınır çok geçmiş olsun ucuz olsun diye lütfen sağlığınızı tehlikeye atmayın anestezili yer bakın demiştim tek işlemde polip de alınırdı tekrar geçmiş olsunCok ağrım var şimdi enfeksiyondan da supelendi test yaptırdım onun içinde bu kadar ağrın olmaması lazım dedi ilk defa gördüm bu kadar dedi
Almamalari mümkün değil boşa gitti ne kadar verdiyse tekrar ödeme ister polip i anestezi olmadan almaya kalkan dr için de ne diyeceğimi bilemedim ben gitmezdim bir dahaBu işlem için ne kadar ücret alındı senden.
Anestezili yapılınca tekrar ücret alacak mı ?
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğinKizlar vajinalden kalp atisini duyduk cok sukurRabbim bekleyen , isteyen herkese nasip etsin
Benim bildiğim histereskopi anestezi ile yapılır yapışıklık varsa veya polip vs onlar temizlenir. Eeeee polipin var ama şimdi alamıyorum bir dahakine. Saçmalık yani başka bişey değil.Almamalari mümkün değil boşa gitti ne kadar verdiyse tekrar ödeme ister polip i anestezi olmadan almaya kalkan dr için de ne diyeceğimi bilemedim ben gitmezdim bir daha
Yok canim devlette yaptırdım ben ben yaptiramayinca doktor anestezili olucak dediBu işlem için ne kadar ücret alındı senden.
Anestezili yapılınca tekrar ücret alacak mı ?
Kesinlikle bende öyle düşündüm zaten dedim ayrı bir gün anezstezili alırlar yada hepsini beraber hallederler diye orada almaya kalktı canlı canlı çok canım yandı birde demesin mi biraz daha dayan diye sinirlerim bozuldu baya ağladım,zatenSadece kamera ile bakıp çıkmak yapmadığı için tabii ki canın yanar anestezi olmadan polip mi alınır çok geçmiş olsun ucuz olsun diye lütfen sağlığınızı tehlikeye atmayın anestezili yer bakın demiştim tek işlemde polip de alınırdı tekrar geçmiş olsun
Kesinlikle öyle bence zaten özelde olsaydım kesin anezstezili olucakti hepsi biticekti ofis hiskoroskopi baktı dedim birşey yok heralde sonra polip var Alicam dayan dedi tamam dedim fazla yanmaz canım diye ama olmadı yapamadimBenim bildiğim histereskopi anestezi ile yapılır yapışıklık varsa veya polip vs onlar temizlenir. Eeeee polipin var ama şimdi alamıyorum bir dahakine. Saçmalık yani başka bişey değil.
Ben tekrar söylüyorum yine siz bilirsiniz ama devlette yaptırmayınKesinlikle öyle bence zaten özelde olsaydım kesin anezstezili olucakti hepsi biticekti ofis hiskoroskopi baktı dedim birşey yok heralde sonra polip var Alicam dayan dedi tamam dedim fazla yanmaz canım diye ama olmadı yapamadim
Özel çok alıyor mu bunun için sonuçta ameliyat diyorlar yani öle geçiyor ve anestezili olucak ya sizce çok tutar mıBen tekrar söylüyorum yine siz bilirsiniz ama devlette yaptırmayın
Ne guzel canim benim tebriklerrrr.InsaAllah sag salim alirsin kucagina bebisiniBugun 22.gün canim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun :/ sana uzun uzun anlatmıştım devlette hele bşdr çam sahurda olma orda yapılan en ufak işlemde öldüm geberdim diye. Norkoz asla ayarlıyamıyorlar bn 10 15 dk işlem için 11 de girip ayılmam 2 oldu narkozdan uyanamadım resmen. Sana uzun uzun anlattım ama tekrar özet geçeyimKizlar nasılsınız ?bugün ofis Histeroskopi oldum çok zordu ve birde polip çıktı bende doktor almaya çalıştı ama alamadı işleme devam edemedi anestezili olucam adetten sonra nasıl bir şey ağrılı mi?