- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.761
Ya yapmam demez ama doğru düzgün yapmıyor hiç ellemese daha iyiydi dersin shshshAllah seni napmasin hahahahbu seferde kocan yapsın işlerini canım benimde eltim gelmişti sağolsun her işimi yapiyordu
Nasıl yani inanmıyorummmmKizlar bebeğimin kalbi durmuş çok üzgünüm
Abla ne diyorsunnKizlar bebeğimin kalbi durmuş çok üzgünüm
Nasıl kalbi durmuş yaaKizlar bebeğimin kalbi durmuş çok üzgünüm
Ahh o erkekler kimseye söylemeyelim iki uc gun dışardan söyleriz yemegi nolacak diyo benimkideYa yapmam demez ama doğru düzgün yapmıyor hiç ellemese daha iyiydi dersin shshsh
Ya kendim yapıcam bu sefer yapacak bir şey yok
ya insan her şeyi kafaya takıyor, okuyup duruyorum forumdaki yazılanları. inşallah sorunsuz ilerler sürecimiz3 günden sonra demiş bugünü saymayin yarın gelirse bir söyleyin derim 1 defa lekelenmeye bir şey denmiyor genelde tekrarlarsa problem oluyor rahim kalınlığına ilaçları reçete ettiği gün bakmıştır uygun olmadan zaten ilaçlara başlatacağını düşünmüyorum hiç bir dr un
Ayyy çok güzel maşallah sizeİnşallah kuzum
İlk kesede alttan olmustum cok minikti 2 hafta önce
Ama dün normal karından baktı transfere göre hesapladı benim doktorum 6+5 tim dün duydugumda
Çok geçmiş olsun canımKizlar bebeğimin kalbi durmuş çok üzgünüm
Benim haberim bile yok kaçtı diye sorma doktora herşeyi akışında yaşa bak bana bende hiç stes yok meselaKizlar bişey soracam size şöyle bi bakıyorum da hepiniz transfer olurken rahim kalinliginiz 11 13 14 mm falanmis benim 8 mm di acaba o mu ince geldide tutunmadi şimdide ona yoruyorum
Çok üzüldümKizlar bebeğimin kalbi durmuş çok üzgünüm
Ben sormadim ki zaten canım transfer sırasında doktor once rahim ince dedi ben valla kaldıracak transfer iptal dicek dedim sonra bi ölçelim kacmis dedi 8mm dedi oyle duydum yani canımBenim haberim bile yok kaçtı diye sorma doktora herşeyi akışında yaşa bak bana bende hiç stes yok meselayarın kese mesela stresten asla uyku uyumadim gunlerce demiyorum mesela
Meraklanma seninde güzel olacak Allah ol dedikten sonra hicbirseyjn önüne geçilmezBen sormadim ki zaten canım transfer sırasında doktor once rahim ince dedi ben valla kaldıracak transfer iptal dicek dedim sonra bi ölçelim kacmis dedi 8mm dedi oyle duydum yani canımahhh ahhh bende o stresleri gorurum insallah canim onlar tatli stresler bence
Boğazım düğümlendi ne diyeceğimi şaşırdım geçmiş olsunKizlar bebeğimin kalbi durmuş çok üzgünüm
AaaKizlar bebeğimin kalbi durmuş çok üzgünüm
Amin canım inşallah cok sağolasın sende güzelce kesenide bebisinide görürsün insallah saglikla buyusun bebişinMeraklanma seninde güzel olacak Allah ol dedikten sonra hicbirseyjn önüne geçilmez
Rabb'im dayanma gücü versin canım zor tabikide bi daha yaşatmasın inşallahŞuan kürtaj için bekliyorum rabbim kimseye yasatmasin
Yaa gerçekten cok üzüldüm .. Allah sabır versin sana kaç haftalıktıŞuan kürtaj için bekliyorum rabbim kimseye yasatmasin
Normalde 10. Haftaya girmiştimYaa gerçekten cok üzüldüm .. Allah sabır versin sana kaç haftalıktı