- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.741
Sen ben sulgen shmily 4te 4 yaparsak o kadar güzel olacak ki AllahımmmAhhhhh kalbimmm
Erken değil mi canım. Genelde 7. hafta dolu dolu olunca çağırıyor doktorlar.
Gerçekten çok güzel olur inşallah olur ya neden olmasın ki pozitif basıyorumSen ben sulgen shmily 4te 4 yaparsak o kadar güzel olacak ki Allahımmm
Bak ne diyeceğim. Bu tarım koop. marketleri var ya ben orada cam şişede organik nar suyu bulmuştum. Baya iyi geldi bana. Dimesten ziyade o şekilde organik bulmanı tavsiye ederim.Ahahahahaha birazdan çıkacağım dimesin üzerinde %100 yazanı tavsiye ederim
Onun aynısından misgrosta da var missBak ne diyeceğim. Bu tarım koop. marketleri var ya ben orada cam şişede organik nar suyu bulmuştum. Baya iyi geldi bana. Dimesten ziyade o şekilde organik bulmanı tavsiye ederim.
Ona da bakayım canım benim sağolBak ne diyeceğim. Bu tarım koop. marketleri var ya ben orada cam şişede organik nar suyu bulmuştum. Baya iyi geldi bana. Dimesten ziyade o şekilde organik bulmanı tavsiye ederim.
Kız migros pahalıdırOnun aynısından misgrosta da var miss
Aynen canım hic sorma valla desek bi dert demesek ayrı bi dertEvet canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bende demedim bu sefer böyle de zor öyle de valla amiiin
Ahhh canım ağzın bal yesin inşallah inşallah Rabbim duy sesimiziSen ben sulgen shmily 4te 4 yaparsak o kadar güzel olacak ki Allahımmm
Ben ilk transferimde migrostan 31 tl ye almıştım canım pekte fark yokmusKız migros pahalıdır
Devir tasarruf devri.
Ben şişesini 25 tl ye almıştım tabi oldu 2 ay zamlandı mı bilmem.
Kız öyle deme 3 şişe alsa 18 lira fark ediyorBen ilk transferimde migrostan 31 tl ye almıştım canım pekte fark yokmus
Bak öyle düşünmemiştim canım çok haklısınKız öyle deme 3 şişe alsa 18 lira fark ediyor
Allah yardimcin olsun canim gordunmu kalp atisiniKızlar dualarinizi bekliyorum bugun kalp atisi icin gidecegiz 6 + 1 ' deyim bugun itibariyle. İnsallah ekranda goruruz kalp atislarini
şimdi notunuzu okurken farkettim, ben de estrofem 3. gündeyim, reglimin 6. günündeyim. bugün kahverengi çok koyu yapışkan kıvamlı akıntım geldi, bu kanama sayılır mı acaba? bana doktor öyle bişi demedi, kanama olursa söyle vb.. ya da rahim kalınlığı vb. şimdi merak ettim ben de ne yapsam bilemiyorumBenim de böylekontrol günümüz de aynı
Amiinn ama yatmak çok güzel ne güzel annem bütün işlerimi yapıyorduAynen canım hic sorma valla desek bi dert demesek ayrı bi dertinşallah güzel sonuclar alirizda sevdiklerimize surpriz yaparız
3 günden sonra demiş bugünü saymayin yarın gelirse bir söyleyin derim 1 defa lekelenmeye bir şey denmiyor genelde tekrarlarsa problem oluyor rahim kalınlığına ilaçları reçete ettiği gün bakmıştır uygun olmadan zaten ilaçlara başlatacağını düşünmüyorum hiç bir dr unşimdi notunuzu okurken farkettim, ben de estrofem 3. gündeyim, reglimin 6. günündeyim. bugün kahverengi çok koyu yapışkan kıvamlı akıntım geldi, bu kanama sayılır mı acaba? bana doktor öyle bişi demedi, kanama olursa söyle vb.. ya da rahim kalınlığı vb. şimdi merak ettim ben de ne yapsam bilemiyorum
Allah seni napmasin hahahahAmiinn ama yatmak çok güzel ne güzel annem bütün işlerimi yapıyordu
İnşallah canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun başka embriyolariniz varsa inşallah bir sonraki denemede hemen tutar