2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Erken değil mi canım. Genelde 7. hafta dolu dolu olunca çağırıyor doktorlar.

Kuzum biz gecen hafta gittik ve vajinalden kese gorundu , doktor bu hafta karindan net gormek icin cagirdi. Kalp atisi da duyulabilir dedi. Acikcasi günler gecmiyor sabredemiyorum yani su kalp atisi da netlesse rahat rahat gecirecegim günlerimi. Zaten istahsizlik halsizlik hat safhada bir de stres off

Kizlar bişey soracam size şöyle bi bakıyorum da hepiniz transfer olurken rahim kalinliginiz 11 13 14 mm falanmis benim 8 mm di acaba o mu ince geldide tutunmadi şimdide ona yoruyorum

Benim de böyle kontrol günümüz de aynı
şimdi notunuzu okurken farkettim, ben de estrofem 3. gündeyim, reglimin 6. günündeyim. bugün kahverengi çok koyu yapışkan kıvamlı akıntım geldi, bu kanama sayılır mı acaba? bana doktor öyle bişi demedi, kanama olursa söyle vb.. ya da rahim kalınlığı vb. şimdi merak ettim ben de ne yapsam bilemiyorum

3 günden sonra demiş bugünü saymayin yarın gelirse bir söyleyin derim 1 defa lekelenmeye bir şey denmiyor genelde tekrarlarsa problem oluyor rahim kalınlığına ilaçları reçete ettiği gün bakmıştır uygun olmadan zaten ilaçlara başlatacağını düşünmüyorum hiç bir dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…