2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya yapmam demez ama doğru düzgün yapmıyor hiç ellemese daha iyiydi dersin shshsh 😂😂
Ya kendim yapıcam bu sefer yapacak bir şey yok ☺️☺️
Ahh o erkekler kimseye söylemeyelim iki uc gun dışardan söyleriz yemegi nolacak diyo benimkide 😂😂 Aman ilk iki gun de ev supurulmeyiversin canım nolacak sanki😂 sonra yavastan ev isini görürüz ben ilkinde de hic yatmadim valla bunda da yatmayi dusunmuyorum ilk iki uc gun yatarim biraz sonra yemegimi falan hep yaparım 😂

3 günden sonra demiş bugünü saymayin yarın gelirse bir söyleyin derim 1 defa lekelenmeye bir şey denmiyor genelde tekrarlarsa problem oluyor rahim kalınlığına ilaçları reçete ettiği gün bakmıştır uygun olmadan zaten ilaçlara başlatacağını düşünmüyorum hiç bir dr un 💕
ya insan her şeyi kafaya takıyor, okuyup duruyorum forumdaki yazılanları. inşallah sorunsuz ilerler sürecimiz

Kizlar bişey soracam size şöyle bi bakıyorum da hepiniz transfer olurken rahim kalinliginiz 11 13 14 mm falanmis benim 8 mm di acaba o mu ince geldide tutunmadi şimdide ona yoruyorum 😂😂
Benim haberim bile yok kaçtı diye sorma doktora herşeyi akışında yaşa bak bana bende hiç stes yok mesela 😄😄😄😄 yarın kese mesela stresten asla uyku uyumadim gunlerce demiyorum mesela 🤣

Benim haberim bile yok kaçtı diye sorma doktora herşeyi akışında yaşa bak bana bende hiç stes yok mesela 😄😄😄😄 yarın kese mesela stresten asla uyku uyumadim gunlerce demiyorum mesela 🤣
Ben sormadim ki zaten canım transfer sırasında doktor once rahim ince dedi ben valla kaldıracak transfer iptal dicek dedim sonra bi ölçelim kacmis dedi 8mm dedi oyle duydum yani canım 😂 ahhh ahhh bende o stresleri gorurum insallah canim onlar tatli stresler bence 😂

Ben sormadim ki zaten canım transfer sırasında doktor once rahim ince dedi ben valla kaldıracak transfer iptal dicek dedim sonra bi ölçelim kacmis dedi 8mm dedi oyle duydum yani canım 😂 ahhh ahhh bende o stresleri gorurum insallah canim onlar tatli stresler bence 😂
Meraklanma seninde güzel olacak Allah ol dedikten sonra hicbirseyjn önüne geçilmez 🙏❤️

X