-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.721
Canım merhaba benim de ilk transferim kimyasal bugün değerim 16 ya düşmüşKızlar adet ne zaman gelir acaba kimyasal dedi bana doktor tüm ilaçları bıraktım normalde günüm 15 idi sökülse de rahatlasam.. birde size şey soracağım acaba ikinci denemeyi hemen mi yapmak lazım yoksa bir ay daha beklemeli mi ne dersiniz tecrübesi olanların fikrine çok ihtiyacım var..
Ooohhhhh süper hadi şifa olsun kaç gün verdiYok canım gitmicem muayene mi olmuştum zaten bugün başlıcam dün konuştuk
İnşallah duyarsınız sağlıkla gelsin bebeğinizKızlar dualarinizi bekliyorum bugun kalp atisi icin gidecegiz 6 + 1 ' deyim bugun itibariyle. İnsallah ekranda goruruz kalp atislarini
Neyi kuzumOoohhhhh süper hadi şifa olsun kaç gün verdi
Estrofemi dedim canım kaç gün kullanacaksınNeyi kuzum
Çok geçmiş olsun başka embriyolariniz varsa inşallah bir sonraki denemede hemen tutarCanım merhaba benim de ilk transferim kimyasal bugün değerim 16 ya düşmüşDoktorumdan haber bekliyorum.Sen adet oldun mu ? Bir de tüp bebek miydi kuzum ?
Planı atacaklar birazdan atarım buraya da ama benim genelde 21.gün transfer oluyor. Çok geç yapıyor bu doktor önce 1 tane haftaya 2 tane sonlara doğru 3 transferden sonra 6Estrofemi dedim canım kaç gün kullanacaksın
İnşallah benim de öyle olur 5 ekim 18. güne geliyor kontrol günü 21 günü geçmez herhalde.bana da 5 gün 1 adet 4 gün 1.5 adet 4 gün de 2 adet verdi geçen defa lekelenme oldu diye yavaştan alıyor sanırım bu defa.Planı atacaklar birazdan atarım buraya da ama benim genelde 21.gün transfer oluyor. Çok geç yapıyor bu doktor önce 1 tane haftaya 2 tane sonlara doğru 3 transferden sonra 6
Nar suyu alıyor muyuzİnşallah benim de öyle olur 5 ekim 18. güne geliyor kontrol günü 21 günü geçmez herhalde.bana da 5 gün 1 adet 4 gün 1.5 adet 4 gün de 2 adet verdi geçen defa lekelenme oldu diye yavaştan alıyor sanırım bu defa.
Planım yine değişik baksanaİnşallah benim de öyle olur 5 ekim 18. güne geliyor kontrol günü 21 günü geçmez herhalde.bana da 5 gün 1 adet 4 gün 1.5 adet 4 gün de 2 adet verdi geçen defa lekelenme oldu diye yavaştan alıyor sanırım bu defa.
Erken değil mi canım. Genelde 7. hafta dolu dolu olunca çağırıyor doktorlar.Kızlar dualarinizi bekliyorum bugun kalp atisi icin gidecegiz 6 + 1 ' deyim bugun itibariyle. İnsallah ekranda goruruz kalp atislarini
Hakkında hayırlısı olsun canım bu dondurulmusta sadece estrofem kullaniyoruz değil mi? Bende haftaya adet olurum heralde sonrada başlarız Allah'ın izniyle bu defa kimseye demedim eşim ve ben biliyoruz sadece Rabbim hepimizin yardımcısı olsunPlanım yine değişik baksana
Ahahahahaha birazdan çıkacağım dimesin üzerinde %100 yazanı tavsiye ederimNar suyu alıyor muyuz
Ay dur inşallah sorunsuz geçerNe güzelvalla bende de bişey yok diye üzülüyorum
Benim de böylePlanım yine değişik baksana
Evet canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunHakkında hayırlısı olsun canım bu dondurulmusta sadece estrofem kullaniyoruz değil mi? Bende haftaya adet olurum heralde sonrada başlarız Allah'ın izniyle bu defa kimseye demedim eşim ve ben biliyoruz sadece Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Biz aynı gün transfer olacağızBenim de böylekontrol günümüz de aynı