- 14 Mart 2022
- 2.379
- 6.731
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.701
Evet duydum çok şükürEvet canım senden bahsettimKesinlikle nasip ettiyse allah olur. Sen kalp atışını duymuştun değil mi ?
Neyi bilmemek canım ?Kızlar neden böyle oldu çok fazla gerginim cuma günü kese kan sonucuna bile sevinemedim adam akıllı kese görülecek mi derdine düştüm rüyamda hep kese kontrolü yaptırıyorum enerjim emildi off keşke bazi şeyleri hiç bilmeseydim diyorum bildikce iyice cnm sıkılıyor. Bide iğne mosmor etti popomu öyle işte
Bekliyorum Ekim adetini canım yine trasfer için hazırlık baslancakMaysa2011 canım sen ne yaptın en son
Gerçekten bende öyleydim . Pozitifi görünce bile insan bi rahatlayamıyor sürekli bi kaygı sorunumuz devam ediyor . Bende senin gibiydim keseyi görüncede bebek gözükcekmi kalp atısı olcakmı diye böyle devam ediyor süreççKızlar neden böyle oldu çok fazla gerginim cuma günü kese kan sonucuna bile sevinemedim adam akıllı kese görülecek mi derdine düştüm rüyamda hep kese kontrolü yaptırıyorum enerjim emildi off keşke bazi şeyleri hiç bilmeseydim diyorum bildikce iyice cnm sıkılıyor. Bide iğne mosmor etti popomu öyle işte
Haklısın değer güzel ama nasıl anlatsam bi yerle bir oldum bir günde manasız bir kaygı kapladı içimi anlamadım niye böyle oldum yaa her iğne vurdururken her aşamada Allah herkese normal gebelik nasip etsin diyorum buna bin şükür değer gerçekten çok güzel simariklik yapmak istemiyorum asla ama bilmiom walla ağlaya ağlaya yazıom bı tuhaf haldeyim offf özür dilerim inanın sizlerin enerjisini almak istemiyorum hiçNeyi bilmemek canım ?
Yaaa senin değerlerin gayet iyi çıktı.
Kesende de bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle.
Niye kendini darlıyorsun anlamıyorum.
Kız benim gibi olsan demek yıldan toplayacaklar seni
Senin ne zaman kontrollerGerçekten bende öyleydim . Pozitifi görünce bile insan bi rahatlayamıyor sürekli bi kaygı sorunumuz devam ediyor . Bende senin gibiydim keseyi görüncede bebek gözükcekmi kalp atısı olcakmı diye böyle devam ediyor süreçç
Evet 5 ekimde rahimin durumuna göre transfer tarihi belli olacakO zaman sadece 2 kezmi Görcek seni
Hormonlardan mi acabaKızlar neden böyle oldu çok fazla gerginim cuma günü kese kan sonucuna bile sevinemedim adam akıllı kese görülecek mi derdine düştüm rüyamda hep kese kontrolü yaptırıyorum enerjim emildi off keşke bazi şeyleri hiç bilmeseydim diyorum bildikce iyice cnm sıkılıyor. Bide iğne mosmor etti popomu öyle işte
Ben bugün kalp atısını duydum cok sükür 3 hafta sonra gidicem bidahaSenin ne zaman kontroller
Gözün aydın canımBen bugün kalp atısını duydum cok sükür 3 hafta sonra gidicem bidaha
Ben senin için hep güzel hissettim ama gerçekten o kadar zorki ya ağlamaktan kalp atısını duyamadım desem inanır mısın .. o kadar imkansız geliyoduki bana cok sükür sende pazartesi pıtpıt onun sesini duyucaksın inşallahGözün aydın canımÇok şükür.
İnşallah bu yazdığını bende pazartesi günü yazarım. Hep dua ediyorum.
Siz hamilelerde bana dua edin lütfen. Hamilenin duası kabul olurmuş
Kendimi hamile olarak kabul ediyorum ve dua ediyorumGözün aydın canımÇok şükür.
İnşallah bu yazdığını bende pazartesi günü yazarım. Hep dua ediyorum.
Siz hamilelerde bana dua edin lütfen. Hamilenin duası kabul olurmuş
Maşallah ne güzel canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah. Canım birde alttan mi muayene de duydun üstten bakınca duyulmuyor mu ki birde kaç haftalık oldunBen bugün kalp atısını duydum cok sükür 3 hafta sonra gidicem bidaha
İnşallah kuzumMaşallah ne güzel canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah. Canım birde alttan mi muayene de duydun üstten bakınca duyulmuyor mu ki birde kaç haftalık oldun
Sağol canım iyiyiz. Geçen hafta keseyi görmüştük bu pazartesi de kalp atışı için gideceğim. Benim hiç belirtim yok açıkcası. Sadece çok acıktığımı hissediyorum o kadar. Belirti olmayınca insanın umudu da olmuyor maalesef. Bundan sonrası bekleyip görmek.melekomelek canım merhabalar nasıl oldun bebişi gördün mü neler oluyor yaramazlık yok inşallah.
ay valla hamile olduğunu duyduğumda en çok ta senin için sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde görelim inşallah.
Beni soracak olursanız.
Geçen hafta fitil yaparken yine kendimi tırmaladım zorladım sanırım 1-2 kere kahverengi kanamam oldu ama öyle sadece WCde silinirken tırnak ucu kadar ne olursa olsun kan görünce herkes gibi bende tabiki hemen bir panik bir korku ama şükür yani ne devamı geldi ne de aksi bir durum yaşandı.Daha önce insanın 1 kayıbı olunca hemen herşeyi negatif olarak yorumluyorsun çünkü ilk bebeğimi de 2018 senesinde 8+5 de kaybettiğimi öğrenmiştim.
Şimdi cennette Babannem ile beraber el ele bizi izliyorlar ve koruyorlar diye avutuyorum kendimi.
neyse ilk aşermemi dün itibari ile yaşadım önce rüyamda kocaman bir Ayva ağacından meyve toplarken yerken gördüm uyanır uyanmaz eşime söyledim sağolsun Getir'e sipariş vermiş hemen geldi deli gibi yerim sandım ama yarısını zor yedim :)
tiksinmeler had safada- aç olsam da yemek yiyemiyorum yersem de hazımsızlık- miğde yanması ekşimeler bulantı.Türk kahvesi hastası ben şuan öğürüyorum kokusunu alınca. aman Allah'ım hele ki o çiğ soğan kokusu yok mu öldürüyor beni.
Sabahları uyanınca o kadar miğdem bulanıyor ki anlatamam dünyaları yerim sanıyorum ama 1 çubuk kraker yetiyor.
Henüz kusma olmadı ama köşesinden döndüm diyebiliriz.
Sizler nasılsınız?
Yok canım gitmicem muayene mi olmuştum zaten bugün başlıcam dün konuştuk