2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Eltim çift embriyo transferi oldu ve ikiz erkekleri oldu tesadüfmüdür bilmiyorum:) hatta sonrasında kendiliğinden hamile kaldı oda erkek oldu

Bunlar sizin transfer den sonraki belirtileriniz mi? Göbek çizgisi , göğüslerde ki halka falan şok oldum ilk defa duyuyorum bu kadar erken belirti de maşallah maşallah

Bende bahçeci ebru öztürkte tedavi oldum kesinlikle tavsiye ederim. İlk denemem ve pozitifi gördüm Allaha çok şükür. Haftaya ilk gebelik muayenemize gidicez. Çok güleryüzlü konuştukça insanı rahatladan bir kişi ve herşeyi açıkça konuşuyor. Tutma ihtimalini embriyo durumunu vs. Boş heves içine girmiyor insan. rabbim inşallah tez zamanda sizede ve diğer isteyem herkese bu duyguyu yaşatır

Kız sen ne yaşamışsın böyle

Kendimi kasıp transferi riske sokmaktan korkuyorum aslında drumla görüşeceğim bakalım o ne diyecek

Ben de ayni seyi konusmayi planliyorum , cunku rahim filminde kendimi cok kastim , ve transferde korkmamiz kendimizi kasmamiz süreci olumsuz etkileyecektir.
Dr unuz kim istanbulda mısınız bende aynı şeyi düşünüyorum benim yüzümden transferde bir sorun olur diye korkuyorum çünkü elimde değil

İnşallah canım bu kadar emeğe değer başka yaptiramam tüp Bebek fazlasıyla masrafli ve yorucu onun için inşallah kolaylıkla olsun da yüzümüz gülsün

Eltim çift embriyo transferi oldu ve ikiz erkekleri oldu tesadüfmüdür bilmiyorum:) hatta sonrasında kendiliğinden hamile kaldı oda erkek oldu
Oyyy kıyamam. Bir taneyi ararken üçlemiş valla. Hem harika Rabbimin mucizesi hem de devir şartlar zorlayıcı. Allah analı babalı büyütsün inşallahh

Pozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun hepinize allah kucağınıza almayı nasip etsin acaba belirtileriniz kaçıncı gün başladı yerleşme kanaması yaşadınız mı
Bugün henüz 7. günüm o yüzden daha neler olur bilemiyorum, ama şimdilik sıfır belirti. Göğüslerim çok az dolgunlaştı gibi, ama ilaçlardan muhtemelen. Normal gebeliğimde de pek aşırı belirtim yoktu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…