2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar beni de listeye ekler misinz?
Yaşım 29, ilk tüp bebek deneyimim olacak. Şuan gonal f, cedrodite ve meriofert iğneleriyle devam ediyorum. Doktorumun dediğine göre 13 mm 2 tane, 14 mm 2 tane yumurta var şimdilik. Transfer tarihim henüz belli değil, cuma günü kontrolüm var büyük ihtimalle o zaman netleşir diye düşünüyorum. Rabbim girdiğimiz bu yolda bizleri sevindirmeyi nasip etsin inşallah

Selam canım hoşgeldin
Ekledim tabiki
Tedavin hayırlı olsun işin gücün su gibi kolay akıp gitsin inşallah

Çok geçmiş olsun.
İnsan bişey diyemiyor.
Bu kimyasal gebeliğin sebebi nedir acaba.
Benimde pek bilgim yok.
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur bebeğin
Amin kuzum İnşallah doktorum tekrar histereskopi yapalım dedi bende t rahim vardi ameliyat olmuştum başka doktorda duzelmemis olabilir dedi

Çok üzgünüm ne diyeceğini bilmiyor insan kendinizi en kısa sürede inşallah tekrar hazır hissedersiniz 12. Güne kadar ilaçlarınızı kullanmanız konusunda bir şey demedi mi Dr
Aslında yarın başka merkez de kan ver dedi ilaca da yarın da devam et dedi ama yapmicam çünkü kaç gündür evdeki testler ile takip ediyordum git gide azaldı çizgiler yani hayırlısı çok ağladım üzüldüm bide işte İlk günümdu transfer den sonra baya zor geçti bide benim 5.gun embriyosuydu kesin negatif yani bu degerle

Amin kuzum İnşallah doktorum tekrar histereskopi yapalım dedi bende t rahim vardi ameliyat olmuştum başka doktorda duzelmemis olabilir dedi
Canım akıl vermek gibi olmasın her histeroskopi sonrası hsg çektir hatta dr un önerdiği yere çektir okumaları daha kolay oluyor filmleri inşallah hayırlısıyla olacak biraz zaman alıyor sadece

Sen bilirsin tabii ki için nasıl rahat edecekse ben olsaydım ilaçları kullanır tekrar kan verirdim ne kaybedersin ki zaten olumsuza yordun kendini

Pozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun hepinize allah kucağınıza almayı nasip etsin acaba belirtileriniz kaçıncı gün başladı yerleşme kanaması yaşadınız mı
Transferden iki gün snr başladı sol bacağına vuran kasik ağrısı oldu ayağım uyuştu günlerce geçmedi
Diğer günler alt karın karıncalanmaları oldu ,kasıkta gerginlik oluştu ve hiç gecmedi,bir anda ateş basmaları terden öldüm,dudağımda uçuk çıktı,ağzımda demir tadı vardı ve koku oluştu,idrarım tuhaf bir renk aldı sıklaştı gece tuvalete gitmeler başladı, göğüslerim dolgunlasti ara ara ağrılar oldu hassaslasti kahverengi bölge büyümeye başladı koyulasti tomurcuklanma oldu damarlar belirgin hale gelir oldu,göbek deliğinin altından aşağıya doğru kahverengimsi çizgi oluşmaya başladı,bir gece şiddetli alt karın ve baş ağrısı ile uyandım uyuyamadım covid oldum sandım
İNANMAK İSTEMEDİM SONUÇ YİNE OLUMSUZ OLUR DİYE HEPSİNİ İLACLARİN YAN ETKİSİ DİYE DÜŞÜNDÜM
Şöyle okuyunca baya bı belirti yaşamışım mutluluğu hakediyoruz çok çektik uğraştık Allah kimsenin emeğini zayi etmesin hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Senin yaşadıklarını çok defa yaşadım Çok defa ağladım bir süre sonda kabullenmek zorunda kalıyorsun okadar üzüldüm ki şimdi sana keşke böyle olmasaydı allah sana enn yakın zamanda normal yolla nasip etsin sen bile şaşır bana da bugün yapıldı yine aynı şeyleri ben de yaşayabilirim korkuyorum ama elden bişey gelmiyo inşallah hayırlısı olur

Ben de ayni seyi konusmayi planliyorum , cunku rahim filminde kendimi cok kastim , ve transferde korkmamiz kendimizi kasmamiz süreci olumsuz etkileyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…