- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
- #3.861
Gosguslerde ağrımı oluyorBelim ağrıyor ve göğüsler değişmeye başladı. Nasip artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gosguslerde ağrımı oluyorBelim ağrıyor ve göğüsler değişmeye başladı. Nasip artık
Yaaa şimdi gördüm canım.Bugün 7. günüm, test yaparsam paylaşırım demiştim. Garanti olsun diye iki tane yaptım Eki Görüntüle 3114875
Çok teşekkür ederimGözünaydın cnm inşallah sağlıkla ilerler değerin
Bence tek sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar ikinci kan sonucum cikti ben 7 saniyordum da 8. Gunde vermisim kani hastaneden mesaj atip bugun 10. Gununuz kan verip bize haber verin yazmislar sonuç soyle,
8. Gun 112
10. Gun 223 cikti
deger tam ucu ucuna 2 kati tek midir cift midir bilemedim 10. Gune göre deger
Ne güzel haberler geliyor çok şükürKizlar ben az önce test tapdım dayanamadjm bugün transfer dahil 8 ci günüm erken gebelik testi koydum silik cizgi ilk 5 dakda göründü ben hep koyuyordum hic bi zaman cikmamisdi coook mutlu oldum Allah her kese nasib etsin insallah
Amin, inşallahYaaa şimdi gördüm canım.
Topiğimizin maşallahı var inşallah böyle devam eder
Gözün aydın çok sevindim
Daha çok küçük annesi.Testim budu ama fotorgrafdan gorunmuyo kirmizi silik bi cizgi
TATLIM TAMAMEN DENK GELMISTIR :)Bir şey sormak istiyorum. Daha önce tüp bebek araştırmalarımda şöyle bir bilgi okumuştum. Çift embriyo ikizle sonuçlandığında ya çift kız ya çift erkek. Bunu gözümle okudum yani iyi biliyorum. Sonra tekrar bu bilgiyi aradığımda asla bulamadım. Çevremdeki tüp bebeklerde ikizler ve tüp bebek yaptırdığını belirtenler en azından hep kız kız ya da erkek erkek. Bilgisi olan var mı. Tek embriyo transferi olucağımı ve cinsiyet bazlı bir soru olmadığını belirtmeme gerek yok heralde. Sadece bu bilgiyi çok merak ediyorum. Doktora bile sormayı düşündüm de kendimle alakalı olmayan bir soruyu sormamı saçma bulur diye sormadım. Ya da cinsiyet araştırıyomuşum gibi töbe haşa
Teşekkur ederim canim Allah senide sevindirsin inşallahNe güzel haberler geliyor çok şükür
Evet canim hemde sabah idrar ile yapmadim Teşekkur ederim canim Allah sanada nasip etsin insallahDaha çok küçük annesi.
Gözün aydın canım benim
Teşekkur ederim canim inşallah kandada cikar Allah hepimize bu sevinci yasatsinBen görüyorum gayet çizgiyi gözün aydın
Bendede 20si ama ben gidib vericem calisyo ozel hastane hayla inanamiyorum inşallah kucagimiza sağ salim alalimİlk adım bu test zaten, umarım gerisi de gelir
Doktorum 10. gün yani ayın 20’sinde istedi, ama Cumartesi gününe denk geliyor. O yüzden mecbur Pazartesi’yi bekleyeceğim. Burada hafta sonu tahlil yaptıracak yer yok maalesef. Sen ne zaman yaptıracaksın?
Ağrı demiyelim de şişiyor dokunulmuyor. Benim öyle olmuştu önce ki denemelerde. Gene hafiften olmaya başladıGosguslerde ağrımı oluyor
Güzel sonuçlar alın inşallahBendede 20si ama ben gidib vericem calisyo ozel hastane hayla inanamiyorum inşallah kucagimiza sağ salim alalim
Amin hepimizin inşallahGönlünüze göre olsun inşallah
Amiinn insallahTeşekkur ederim canim Allah senide sevindirsin inşallah
Güzel duaların ıcın sagol canım Ben de yerlesme kanaması olmadı hatta oyuzden acaba olmadı mı dıye üzülmüştüm belirgin belirtim yoktu kasık agrım vardı arada gelıp gıden canım Ama herkeste farklı oluyorPozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun hepinize allah kucağınıza almayı nasip etsin acaba belirtileriniz kaçıncı gün başladı yerleşme kanaması yaşadınız mı