- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.801
Negatif olduğu kesin mi ya doktor ne dedi artmaz mıymış ?9.gunumdu beşinci gün embriyosuydu
Ne kadar güzel maşallah cnmBen pozitif aldım çok şükür bugünde değerim ikiye katlanmış 15 gün sonra gel dedi doktorum tedavilere aynı devam dedi ilaçlaramutluyum rabbim hepimize bu mutluluğu yaşamayı ve en önemlisi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hiç bunu düşünmemiştim yani olup bitip bebeğim doğsa. Hatta 2 bebeğim birden. Mutlaka aklıma gelirdi ama şu aşamada bunu bilmiyordum. İnanın bende bununla ilgili saçma sapan başka bir bilgi var. İlk duyunca çok şaşırmıştım. Üzülmüştüm Ama anlatıp kafa karıştırmak istemiyorum. Hiç durup dururken üzmeyelim kendimizi.Aynı durumdayım 15 dondurulmustu guven verıyor vermesıne ama biz bunun devamlı dini tarafını dusunuyoruz bildiğim bir konu degıl ama artık onlar birer canlı oldugı ıcın imha etmek gunah olur dıye dusunuyoruz kalan 14 un maksımum 2 veya 3 unu kullansak gerısıını ne yapacağız dıye dusunce sardı bızi yani acıkcası az olanında derdı var cok olanında derdi var her yönden insan tedırgın dusuncede kalıyor bu konuda bılgısı olan varsa lutfen bılgı verebılır mı 5 sene maksımum dondurma suresı dıye okudum gunaha mı gırecegız sonrasında son raddede ımha mı edılecekler kafam cok karısık bu konudan dolayı üzgünüm
Canım hayırlısı olsun Rabbim kucağına Almayıda nasip etsin. Ben burdayım diyor minikHanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işteİki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederimTebrik ederim hayırlı uğurlu olsunbugün herkesin maşallahı var
Yok kuzum zaten üç gündür evdeki testler silik çıkıyordu artması gereken yerde düşüşe geçmiş işte çünkü dondurulmuş embriyo transferi olmuştum zatenNegatif olduğu kesin mi ya doktor ne dedi artmaz mıymış ?
Gönlünüze göre olsun inşallahÇok teşekkür ederim cnm çok güzel açıklamışsın ben de rahim dinlendirmesi yapmasını tercih ederim çünkü daha önce Acıbadem Şahin beyde yaptırmıştım 30 yumurta toplanmıştı ve o ay transfer yaptı evet hamile kaldım ama ohss oldum dayanılmaz acılar çektim . Ki Şahin bey bence ezbere prosedür uyguluyor . Şu an yaşım 30 . Ben Allah biliyor ya inş bir kere de ikiz hamile kalırım diye istiyorum çünkü tek olursa ileride bir daha ne tedavi süreci ne de hamilelikteki yaşadığım sıkıntıları göze alıp bi hamilelik yaşayabilirim . İnş 2 embriyo transferini uygun görür
Çok geçmiş olsunYok kuzum zaten üç gündür evdeki testler silik çıkıyordu artması gereken yerde düşüşe geçmiş işte çünkü dondurulmuş embriyo transferi olmuştum zaten
Cok sevindim canm sağlıkla al kucağına darısı hepimize insallahBen pozitif aldım çok şükür bugünde değerim ikiye katlanmış 15 gün sonra gel dedi doktorum tedavilere aynı devam dedi ilaçlaramutluyum rabbim hepimize bu mutluluğu yaşamayı ve en önemlisi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Maasallah canm insallah sağlıkla ilerlerBugün 7. günüm, test yaparsam paylaşırım demiştim. Garanti olsun diye iki tane yaptımEki Görüntüle 3114875
Merhaba canim benden de 15 yumurta toplandi 5i islem gordu geriye 4 kaldi onlarda orta kaliteydi 2 sini transfer ettik ve pozitifi gordum ayni kaygiyi bende yasadim ama transfer sonrası bir yada iki farketmez tutunabilmesi onemli bence sonuna odaklan icini ferahlatmaya calisMerhaba Hanımlar, opu da 20 tane yumurta toplandi 15 tanesine mikroenjeksiyon yapıldı, 10 tanesi dollendi. 2 tanesi 3.gun embriyosu olarak donduruldu. Bugün de 1 tanesi 5.gune gelebilmiş. Toplam da 3 tane dondurulmuş embriyom oldu. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Size bı sormak istedim. Çok mu kötü bir sayı ?
Gecmis olsun cancazim ilk kan miydi bu belki yukselirEvet kızlar bazılarınız bana kızdı belki ama ben şimdiye kadarki hislerimde hiç yanilmadim yine kimyasal gebelik yaşadım Beta hcg 3.33 çıktıçok üzüldüm..
Aynen haklısın ama aklımın bir köşesi hep merak edıyor bu konuyu net bır bılgım de olmadıgı ıcın zaten bilgi kirliliği cok fazla o yönden ben de cok arastırmak ıstemıyorumHiç bunu düşünmemiştim yani olup bitip bebeğim doğsa. Hatta 2 bebeğim birden. Mutlaka aklıma gelirdi ama şu aşamada bunu bilmiyordum. İnanın bende bununla ilgili saçma sapan başka bir bilgi var. İlk duyunca çok şaşırmıştım. Üzülmüştüm Ama anlatıp kafa karıştırmak istemiyorum. Hiç durup dururken üzmeyelim kendimizi.
Çok üzgünüm bu şekilde sonuçlandığı için. Allahım en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallahEvet kızlar bazılarınız bana kızdı belki ama ben şimdiye kadarki hislerimde hiç yanilmadim yine kimyasal gebelik yaşadım Beta hcg 3.33 çıktıçok üzüldüm..
Ay teşekkür ederim. Çok kaliteli dediler 3 ü içinde özellikle 3.gun embriyolari. 5.gun için de tutunma ihtimali çok yüksek dediler. Umarım tutar.Merhaba canim benden de 15 yumurta toplandi 5i islem gordu geriye 4 kaldi onlarda orta kaliteydi 2 sini transfer ettik ve pozitifi gordum ayni kaygiyi bende yasadim ama transfer sonrası bir yada iki farketmez tutunabilmesi onemli bence sonuna odaklan icini ferahlatmaya calis
Bende de vardı ayy tutunuyo o zamanBel ağrım var sadece canm senin var mi
Valla ben gördüm gayet çizgiyiTestim budu ama fotorgrafdan gorunmuyo kirmizi silik bi cizgi
ayyy nasıl gececek bakalım su 12 gun bekleyıs.burada beraber bekleyecez..Ay hadi hayırlısı güzel haberlerle dön inşallahsizin infertile sebebi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?