2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ne kadar güzel maşallah cnm sağlıkla büyüsün bebiş ya da bebişler inşallah

Hiç bunu düşünmemiştim yani olup bitip bebeğim doğsa. Hatta 2 bebeğim birden. Mutlaka aklıma gelirdi ama şu aşamada bunu bilmiyordum. İnanın bende bununla ilgili saçma sapan başka bir bilgi var. İlk duyunca çok şaşırmıştım. Üzülmüştüm Ama anlatıp kafa karıştırmak istemiyorum. Hiç durup dururken üzmeyelim kendimizi.

Canım hayırlısı olsun Rabbim kucağına Almayıda nasip etsin. Ben burdayım diyor minik

Gönlünüze göre olsun inşallah

Cok sevindim canm sağlıkla al kucağına darısı hepimize insallah

Merhaba canim benden de 15 yumurta toplandi 5i islem gordu geriye 4 kaldi onlarda orta kaliteydi 2 sini transfer ettik ve pozitifi gordum ayni kaygiyi bende yasadim ama transfer sonrası bir yada iki farketmez tutunabilmesi onemli bence sonuna odaklan icini ferahlatmaya calis

Aynen haklısın ama aklımın bir köşesi hep merak edıyor bu konuyu net bır bılgım de olmadıgı ıcın zaten bilgi kirliliği cok fazla o yönden ben de cok arastırmak ıstemıyorum

Ay teşekkür ederim. Çok kaliteli dediler 3 ü içinde özellikle 3.gun embriyolari. 5.gun için de tutunma ihtimali çok yüksek dediler. Umarım tutar.

Ay hadi hayırlısı güzel haberlerle dön inşallah sizin infertile sebebi nedir ?
ayyy nasıl gececek bakalım su 12 gun bekleyıs.burada beraber bekleyecez..
testt yapmıcam desemde ben kesın 9.gun yıne erken gebelık yaparım nasıl olsa alıştık
zaten neden bekletırlerkı yahu o kadar gün belli işte 9.gun kanda cıkıyor bılelımde ona göre heveslenelım sonra 2 gunde bır kanı bız her türlü veririz zatenn. zaten delik deşik olduk kevgir gibi nelere alısmadıkkı

benım yaş 32 . tek sorun amh 0,22 den kaynaklı 2 - 3 yumurta gelişiyor. onlarda kaliteli olmuyor.
yanı orta kalitee embrıyolar. bu sebeple tutmadı dıyooorrrlarrrr . ama kalitesız bıle tutan varken orta kalıte neden tutmaz gelde acıklasınlar işteee. olmyaınca olmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…