• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Mehraba kizlar burda pozitiv testleri görünce coook mutlu oluyorum Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🙏sizleri gördüm bende test yapmak istedim😁 acaba şimdi yapsam olurmu yoksa sabah idrari dahami kesin transfer günü dahil 8 ci günüm
Sizinle aynı gün transfer olmuştuk, bugün 7. gününüz yani. Ben bugün erken saatlerde yaptım, silik de olsa pozitif çıktı. Eğer bugün test yapmaya karar verirseniz bir süre su içmeden, tuvalete çıkmadan beklemeniz gerekir. Yoksa idrarda hcg yeterince yoğun olmaz ve varsa bile testiniz negatif çıkar.
Su içmeden beklemek istemiyorsanız da yarın sabahı bekleyin.

Ay ben yazana kadar testi yapmışsınız bile 😍 💕 🥰
Güzel güzel ilerlesin inşallah 🙏🏻

Aynen keseyi görüp kalp atışını duysam rahatlicam ilk denememizde boş kese oldu oyüzden çok endişe ediyorum umarım bu sefer güzel sonuçlar almak nasip olur 🙏🏻 En son değerin kaç çıktı
İlk 8. Gün yaptim206 10. Gün yaptım 307bugun 13. Günüm sabah sağlık ocağında yaptırdım oda yarın sonuçlanır

Evet kuzum bende senin gibi düşünüyorum benimde 6 tane 6.gun embriyosu 4 tane de 5.gun embriyosu var şimdiki eğer kimyasal olursa bir sonraki transfer de çift konulacak ama yinede geriye kalan embriyolar olacak benimde kafamda deli sorular 😕 inşallah günaha girmeyiz ya
canım kac kez kımyasal oldu ?
benımde bır önceki kımyasalla sonuclandı. senın gıbı testım koyu cıktı ve gunden gune azaldı. kan degerımde aynı sekılde oldu.
yani neden kımyasal oluyor bunun ıcın ne yapılacak doktorun bırsey dedımı ?

benımde yarın transferım var elde kalan son embrıyolar.2 adet.
yani okadar korkuyorum kı bunlarda kimyasal olursa diyee

Sizinle aynı gün transfer olmuştuk, bugün 7. gününüz yani. Ben bugün erken saatlerde yaptım, silik de olsa pozitif çıktı. Eğer bugün test yapmaya karar verirseniz bir süre su içmeden, tuvalete çıkmadan beklemeniz gerekir. Yoksa idrarda hcg yeterince yoğun olmaz ve varsa bile testiniz negatif çıkar.

ayy görüntüüü alalımm..
arkadaşlaarrrrrrrrrr test yapıp pozıtıf cıkanlar pozıtıfı gordugünde de yazrken lutfen o mınnos cızgılerı bızden mahrum etmesınler.
ben şahsım adıma soylımm ben aşırı keyıf alıyor ve mutlu oluyorumm. sankı test benimmiş gibi:emir_bebek::işsiz::anneadayı:

Evet ya dayanamadim burda pozitiv testleri görünce 😁 tesekur ederim canim seninde inşallah Allah kucağımıza almayi nasip etsin 🙏

Aynı durumdayım 15 dondurulmustu guven verıyor vermesıne ama biz bunun devamlı dini tarafını dusunuyoruz bildiğim bir konu degıl ama artık onlar birer canlı oldugı ıcın imha etmek gunah olur dıye dusunuyoruz kalan 14 un maksımum 2 veya 3 unu kullansak gerısıını ne yapacağız dıye dusunce sardı bızi yani acıkcası az olanında derdı var cok olanında derdi var her yönden insan tedırgın dusuncede kalıyor bu konuda bılgısı olan varsa lutfen bılgı verebılır mı 5 sene maksımum dondurma suresı dıye okudum gunaha mı gırecegız sonrasında son raddede ımha mı edılecekler kafam cok karısık bu konudan dolayı üzgünüm 😭
Ama anne karnına düşmeden rabbim ona ruh ve can vermez ki böyle düşünmeyin bence❤☺️

Hanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işte🤷‍♀️ İki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim🙏
Hayirli olsun, saglicakla buyusun insallah. Belirgin cizgi olan hangi marka acaba, cok guzel cikmis 💙 Ben de 6.gun miratech erken gebelik yaptim ama tertemizdi. Bi daha da test yapamadim cok moralim bozuldu. Bir de tek mi sizin cift mi acaba.

Ç
Evet kızlar bazılarınız bana kızdı belki ama ben şimdiye kadarki hislerimde hiç yanilmadim yine kimyasal gebelik yaşadım Beta hcg 3.33 çıktı 😕
Çok üzgünüm😔 Ama bunda da vardır bi hayır diyelim ve Allahım geciktiriyorsa güzellştiriyordur❤️ En kısa zamanda bu üzüntünüzü unutacak mutluluklar yaşatsın Rabbim🤲🏼

ayy görüntüüü alalımm..
arkadaşlaarrrrrrrrrr test yapıp pozıtıf cıkanlar pozıtıfı gordugünde de yazrken lutfen o mınnos cızgılerı bızden mahrum etmesınler.
ben şahsım adıma soylımm ben aşırı keyıf alıyor ve mutlu oluyorumm. sankı test benimmiş gibi:emir_bebek::işsiz::anneadayı:

Telefonumun kamerası çok iyi değil, ama yine de belli oluyor fotoğraftan. Gözle daha belirgin, tabii yine de henüz yumuşak bir çizgi. Bakalım ilerleyen günlerde koyulaşır diye umuyorum 🙏🏻
4DC42FCE-8EEF-45EB-9411-FF0F940DE661.jpeg

Evet ya dayanamadim burda pozitiv testleri görünce 😁 tesekur ederim canim seninde inşallah Allah kucağımıza almayi nasip etsin 🙏
Değil mi? Ben de burada pozitifleri göre göre gaza geldim 😅
Tek dileğim sağlıkla ilerlemesi, sağlıkla dünyaya gelmesi. Umarım bu sefer nasip olur. Size, bana, bekleyen herkese. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hayirli olsun, saglicakla buyusun insallah. Belirgin cizgi olan hangi marka acaba, cok guzel cikmis 💙 Ben de 6.gun miratech erken gebelik yaptim ama tertemizdi. Bi daha da test yapamadim cok moralim bozuldu. Bir de tek mi sizin cift mi acaba.
Teşekkür ederim🥰 tek embriyo 5. Gün dondurulmuş. Daha belirgin olan sağdaki Predictor ismi. Onu 80 liraya almış eşim diğerini ise 20 ye. Daha uyguna da bulunur muhtemelen bölgeden bölgeye fark vardır.

Evet kızlar bazılarınız bana kızdı belki ama ben şimdiye kadarki hislerimde hiç yanilmadim yine kimyasal gebelik yaşadım Beta hcg 3.33 çıktı 😕 çok üzüldüm..
😔 Çok üzgünüm ne diyeceğini bilmiyor insan kendinizi en kısa sürede inşallah tekrar hazır hissedersiniz 💕 12. Güne kadar ilaçlarınızı kullanmanız konusunda bir şey demedi mi Dr

Back