- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.821
Sizinle aynı gün transfer olmuştuk, bugün 7. gününüz yani. Ben bugün erken saatlerde yaptım, silik de olsa pozitif çıktı. Eğer bugün test yapmaya karar verirseniz bir süre su içmeden, tuvalete çıkmadan beklemeniz gerekir. Yoksa idrarda hcg yeterince yoğun olmaz ve varsa bile testiniz negatif çıkar.Mehraba kizlar burda pozitiv testleri görünce coook mutlu oluyorum Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahsizleri gördüm bende test yapmak istedim acaba şimdi yapsam olurmu yoksa sabah idrari dahami kesin transfer günü dahil 8 ci günüm
Yaaa hadi hayırlısıyla inşallahBende de vardı ayy tutunuyo o zaman
HarikaaBugün 7. günüm, test yaparsam paylaşırım demiştim. Garanti olsun diye iki tane yaptımEki Görüntüle 3114875
İlk 8. Gün yaptim206 10. Gün yaptım 307bugun 13. Günüm sabah sağlık ocağında yaptırdım oda yarın sonuçlanırAynen keseyi görüp kalp atışını duysam rahatlicam ilk denememizde boş kese oldu oyüzden çok endişe ediyorum umarım bu sefer güzel sonuçlar almak nasip olurEn son değerin kaç çıktı
canım kac kez kımyasal oldu ?Evet kuzum bende senin gibi düşünüyorum benimde 6 tane 6.gun embriyosu 4 tane de 5.gun embriyosu var şimdiki eğer kimyasal olursa bir sonraki transfer de çift konulacak ama yinede geriye kalan embriyolar olacak benimde kafamda deli sorularinşallah günaha girmeyiz ya
Ayyyy canim coook sağol evet silik cizgi varValla ben gördüm gayet çizgiyiminnoş ben burdayım demiş resmen İnşallah sağlıkla ilerler gözünaydın canım benim
ayy görüntüüü alalımm..Sizinle aynı gün transfer olmuştuk, bugün 7. gününüz yani. Ben bugün erken saatlerde yaptım, silik de olsa pozitif çıktı. Eğer bugün test yapmaya karar verirseniz bir süre su içmeden, tuvalete çıkmadan beklemeniz gerekir. Yoksa idrarda hcg yeterince yoğun olmaz ve varsa bile testiniz negatif çıkar.
Su içmeden beklemek istemiyorsanız da yarın sabahı bekleyin.
Ay ben yazana kadar testi yapmışsınız bile
Güzel güzel ilerlesin inşallah
Evet ya dayanamadim burda pozitiv testleri görünceSizinle aynı gün transfer olmuştuk, bugün 7. gününüz yani. Ben bugün erken saatlerde yaptım, silik de olsa pozitif çıktı. Eğer bugün test yapmaya karar verirseniz bir süre su içmeden, tuvalete çıkmadan beklemeniz gerekir. Yoksa idrarda hcg yeterince yoğun olmaz ve varsa bile testiniz negatif çıkar.
Su içmeden beklemek istemiyorsanız da yarın sabahı bekleyin.
Ay ben yazana kadar testi yapmışsınız bile
Güzel güzel ilerlesin inşallah
Ama anne karnına düşmeden rabbim ona ruh ve can vermez ki böyle düşünmeyin bence❤Aynı durumdayım 15 dondurulmustu guven verıyor vermesıne ama biz bunun devamlı dini tarafını dusunuyoruz bildiğim bir konu degıl ama artık onlar birer canlı oldugı ıcın imha etmek gunah olur dıye dusunuyoruz kalan 14 un maksımum 2 veya 3 unu kullansak gerısıını ne yapacağız dıye dusunce sardı bızi yani acıkcası az olanında derdı var cok olanında derdi var her yönden insan tedırgın dusuncede kalıyor bu konuda bılgısı olan varsa lutfen bılgı verebılır mı 5 sene maksımum dondurma suresı dıye okudum gunaha mı gırecegız sonrasında son raddede ımha mı edılecekler kafam cok karısık bu konudan dolayı üzgünüm
Bende bugün acile gittim hemen sonuç çıkıyor diye bekliyorum şimdiİlk 8. Gün yaptim206 10. Gün yaptım 307bugun 13. Günüm sabah sağlık ocağında yaptırdım oda yarın sonuçlanır
Hayirli olsun, saglicakla buyusun insallah. Belirgin cizgi olan hangi marka acaba, cok guzel cikmisHanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işteİki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Çok üzgünümEvet kızlar bazılarınız bana kızdı belki ama ben şimdiye kadarki hislerimde hiç yanilmadim yine kimyasal gebelik yaşadım Beta hcg 3.33 çıktı
ayy görüntüüü alalımm..
arkadaşlaarrrrrrrrrr test yapıp pozıtıf cıkanlar pozıtıfı gordugünde de yazrken lutfen o mınnos cızgılerı bızden mahrum etmesınler.
ben şahsım adıma soylımm ben aşırı keyıf alıyor ve mutlu oluyorumm. sankı test benimmiş gibi
Güzel haberlerle inşallahBende bugün acile gittim hemen sonuç çıkıyor diye bekliyorum şimdi
Değil mi? Ben de burada pozitifleri göre göre gaza geldimEvet ya dayanamadim burda pozitiv testleri görüncetesekur ederim canim seninde inşallah Allah kucağımıza almayi nasip etsin
Teşekkür ederimHayirli olsun, saglicakla buyusun insallah. Belirgin cizgi olan hangi marka acaba, cok guzel cikmisBen de 6.gun miratech erken gebelik yaptim ama tertemizdi. Bi daha da test yapamadim cok moralim bozuldu. Bir de tek mi sizin cift mi acaba.
Evet kızlar bazılarınız bana kızdı belki ama ben şimdiye kadarki hislerimde hiç yanilmadim yine kimyasal gebelik yaşadım Beta hcg 3.33 çıktıçok üzüldüm..
Yap kız içinde kalmasinO kadar çok negatif gördüm ki kaset testte bu zamana kadar resmen fobi oluştu kan verme günüme kadar hiç yapmadımyapamadım daha doğrusu şimdi zevkine alıcam bi tane yapıp saklicam
Belim ağrıyor ve göğüsler değişmeye başladı. Nasip artık15inde transfer olan arkadaşlarım Belirtiler basladimi bende bel ağrısı var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?