2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yok canım hiç öyle sıkıntılı bişey değil.
Farketmiyorsun bile.

Bende aynı şeyden çok korkuyorum rahim filminde az kalsın bayılıyodum bir daha yaşayabilir miym bilmiyorum. Hatta opuya girmeden dr a rica ettim katteri bayıltınca takabılır mısınız diye öyleymiş zaten. Bi yerde okumuştum vajinusmusu olanları ya da çok korkanları transferde sedasyon ile bayıltıyolarmış drumla konuşucam

Merhaba Hanımlar, opu da 20 tane yumurta toplandi 15 tanesine mikroenjeksiyon yapıldı, 10 tanesi dollendi. 2 tanesi 3.gun embriyosu olarak donduruldu. Bugün de 1 tanesi 5.gune gelebilmiş. Toplam da 3 tane dondurulmuş embriyom oldu. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Size bı sormak istedim. Çok mu kötü bir sayı ?

Sağlıkla ilerlesin inşallah nazarlardan korusun

Aaayyyy heyecanlandım maşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallahhhh

Amin
İnşallah bu sefer güzel ilerler

Çok sağ olun
Erken test bu da, 10 miu/ml.
Telefonumun kamerası sağ olsun zaten net çıkmamış. Ama gerçekte baktığımda da sizinki kadar belirgin değil, daha yumuşak bir çizgi.

Her embriyonun gelişimi farklı oluyor örneğin 3. güne gelen bakıyorlar iç dış hücreleri çok iyi donduruyorlar 5. güne gelen geriden de geliyor olabilir mis gibi 4 embriyonuz var inşallah kaç tane evlat istiyorsanız allah size versin. benim çok var da ne oluyor Allah'tan istediğim 1 tane risk olmaz mı tabii ki var inanın güven vermiyor ben yine kafamda yeterli gelişecek yer bulamazsa düşerse diye düşünüyorum.daha önce yazarken de embriyo sayısını kilo ve sancı için yazmıştım kimseyi incitmek istemedim

Aynı durumdayım 15 dondurulmustu guven verıyor vermesıne ama biz bunun devamlı dini tarafını dusunuyoruz bildiğim bir konu degıl ama artık onlar birer canlı oldugı ıcın imha etmek gunah olur dıye dusunuyoruz kalan 14 un maksımum 2 veya 3 unu kullansak gerısıını ne yapacağız dıye dusunce sardı bızi yani acıkcası az olanında derdı var cok olanında derdi var her yönden insan tedırgın dusuncede kalıyor bu konuda bılgısı olan varsa lutfen bılgı verebılır mı 5 sene maksımum dondurma suresı dıye okudum gunaha mı gırecegız sonrasında son raddede ımha mı edılecekler kafam cok karısık bu konudan dolayı üzgünüm

Var oldugu cok bellı zaten canım Saglıkla kucagına almak nasıp olsun kameradan fark edıyor bır de yakından daha net oluyor zaten tahmin edıyorum

Olumlu olumsuz herşeyi kucaklamaya hazırsan yarın sabah idrarınla yap istersen cnm biraz istek meselesi. Bazıları kanı bekliyor yapmıyor.

Amin canım Allah razı olsun Hepimize inşallah sizin süreçleriniz nasıl ?
Ben pozitif aldım çok şükür bugünde değerim ikiye katlanmış 15 gün sonra gel dedi doktorum tedavilere aynı devam dedi ilaçlara mutluyum rabbim hepimize bu mutluluğu yaşamayı ve en önemlisi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

bende öyleeee
bu defa heyelanmıcam dıyorum ama yine aynı heyecan yaa aksam nasıl uyuyacagım.
benımde yarın 3.transferım olacak

Evet kuzum bende senin gibi düşünüyorum benimde 6 tane 6.gun embriyosu 4 tane de 5.gun embriyosu var şimdiki eğer kimyasal olursa bir sonraki transfer de çift konulacak ama yinede geriye kalan embriyolar olacak benimde kafamda deli sorular inşallah günaha girmeyiz ya

Amiin canım benım ınsallah gunaha gırmıyoruzdur dini tarafını bilen varsa lütfen yazsın ıcımiz rahatlardı en azından ne yapacagımızı bılmıyoruz gerçekten bır yerde okudum embrıyoyu ımha etmek cinayettır dıye bilir kişi yorumları okumustum kafamdan asagı kaynar sular indi resmen

Canım benim çok teşekkür ederim yorumun için. Kendimi ikna ve motive kabiliyetim o kadar arttı kii anlatamam. Ama bir başkasından duymak da çok iyi geldi. Hep duam Allahım sen zorlaştırma kolaylaştır Allah kucağımıı boş bırakmasın

Çok teşekkür ederim cnm çok güzel açıklamışsın ben de rahim dinlendirmesi yapmasını tercih ederim çünkü daha önce Acıbadem Şahin beyde yaptırmıştım 30 yumurta toplanmıştı ve o ay transfer yaptı evet hamile kaldım ama ohss oldum dayanılmaz acılar çektim . Ki Şahin bey bence ezbere prosedür uyguluyor . Şu an yaşım 30 . Ben Allah biliyor ya inş bir kere de ikiz hamile kalırım diye istiyorum çünkü tek olursa ileride bir daha ne tedavi süreci ne de hamilelikteki yaşadığım sıkıntıları göze alıp bi hamilelik yaşayabilirim . İnş 2 embriyo transferini uygun görür

Evet doktor da böyle bir şey dedi. İyiymiş galiba ama diğerleri ve o ilerlezse şans olsun diye 1 tane dondurmuşlar. Artık şansın var bunu açalım dedi. Az önce de embriyoji bölümünden aradılar. Çözmüşler yavru kuşumu canlılığı iyi bir şey kaybetmemiş. Cuma 5. Gün olmasını bekliycez. Size transfer edicez dedi. Nasıl sevindim. Ağlamaktan konuşamıycam sandım. Sizin de başka bir probleminiz var heralde. Hepimizin hikayesi çok başka çook. Ama ümit kesilir mi Alsaa Rabbim ol der ve olur. Çabalarımızı görüyor inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…