• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet doktor da böyle bir şey dedi. İyiymiş galiba ama diğerleri ve o ilerlezse şans olsun diye 1 tane dondurmuşlar. Artık şansın var bunu açalım dedi. Az önce de embriyoji bölümünden aradılar. Çözmüşler yavru kuşumu🌸 canlılığı iyi bir şey kaybetmemiş. Cuma 5. Gün olmasını bekliycez. Size transfer edicez dedi. Nasıl sevindim. Ağlamaktan konuşamıycam sandım. Sizin de başka bir probleminiz var heralde. Hepimizin hikayesi çok başka çook. Ama ümit kesilir mi Alsaa🌸 Rabbim ol der ve olur. Çabalarımızı görüyor inşallahh🤲🏻
Maşallah diyeyim embriyonuza 🧿 allah emeklerinizi boşa çıkarmasın 🤗

Yok nerdeee keşke olsam 😍 ben transfere 5 gün kala iptal olanlardanim 😊 1 yıl tedavi ameliyat ilaç derken estrofem kullanırken lekelenme oldu dr riske atamam dedi rahat bırak kendini 2 ay istediğini yap ilaçları da bırak dedi.simdi tekrar uzun protokol uygulaması yapıyor önce adetin 21. Günü lucrin 3.75 (dün oldum ignemi)sonra adet bekliyorum adetin 2-3 günü kontrol ve estrofem e başlıyorum geçen sefer 20 gün kullandım şimdi daha kısa tutacak 15 gün kullanıp transfer günü belirlenecek
Lucrini nerden buldunuz? Arıyorum hiç bi yerde yok🤷🏼‍♀️

Bir şey sormak istiyorum. Daha önce tüp bebek araştırmalarımda şöyle bir bilgi okumuştum. Çift embriyo ikizle sonuçlandığında ya çift kız ya çift erkek. Bunu gözümle okudum yani iyi biliyorum. Sonra tekrar bu bilgiyi aradığımda asla bulamadım. Çevremdeki tüp bebeklerde ikizler ve tüp bebek yaptırdığını belirtenler en azından hep kız kız ya da erkek erkek. Bilgisi olan var mı. Tek embriyo transferi olucağımı ve cinsiyet bazlı bir soru olmadığını belirtmeme gerek yok heralde. Sadece bu bilgiyi çok merak ediyorum. Doktora bile sormayı düşündüm de kendimle alakalı olmayan bir soruyu sormamı saçma bulur diye sormadım. Ya da cinsiyet araştırıyomuşum gibi töbe haşa😇

Evet kızlar bazılarınız bana kızdı belki ama ben şimdiye kadarki hislerimde hiç yanilmadim yine kimyasal gebelik yaşadım Beta hcg 3.33 çıktı 😕 çok üzüldüm..
Canım çok üzüldüm Allahım dayanma gücü versin çok zor biliyorum ama pes etmek yok benim de 4. Deneme ve 2 kimyasal oldu pes etmedim. Dua ve sabırla devam 😘

Değil mi? Ben de burada pozitifleri göre göre gaza geldim 😅
Tek dileğim sağlıkla ilerlemesi, sağlıkla dünyaya gelmesi. Umarım bu sefer nasip olur. Size, bana, bekleyen herkese. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin amin inşallah kuzum bu testi görmek bile bana büyük birbsey hic bi zaman pozitiv görmemişdim inşallah kandada yuksek olur ne zaman vereceksin sen kan testi?

Kizlar ikinci kan sonucum cikti ben 7 saniyordum da 8. Gunde vermisim kani hastaneden mesaj atip bugun 10. Gununuz kan verip bize haber verin yazmislar sonuç soyle,
8. Gun 112
10. Gun 223 cikti
deger tam ucu ucuna 2 kati 🙈 tek midir cift midir bilemedim 10. Gune göre deger
Değer artışın güzel bence cnm

Bir şey sormak istiyorum. Daha önce tüp bebek araştırmalarımda şöyle bir bilgi okumuştum. Çift embriyo ikizle sonuçlandığında ya çift kız ya çift erkek. Bunu gözümle okudum yani iyi biliyorum. Sonra tekrar bu bilgiyi aradığımda asla bulamadım. Çevremdeki tüp bebeklerde ikizler ve tüp bebek yaptırdığını belirtenler en azından hep kız kız ya da erkek erkek. Bilgisi olan var mı. Tek embriyo transferi olucağımı ve cinsiyet bazlı bir soru olmadığını belirtmeme gerek yok heralde. Sadece bu bilgiyi çok merak ediyorum. Doktora bile sormayı düşündüm de kendimle alakalı olmayan bir soruyu sormamı saçma bulur diye sormadım. Ya da cinsiyet araştırıyomuşum gibi töbe haşa😇
Tek yumurta ikizlerinde farklı cinsiyet olmuyor ya kız ya erkek 😊 farklı yumurta olursa şans 2 kız 2 erkek 1 erkek 1 kız şeklinde

Amin amin inşallah kuzum bu testi görmek bile bana büyük birbsey hic bi zaman pozitiv görmemişdim inşallah kandada yuksek olur ne zaman vereceksin sen kan testi?
İlk adım bu test zaten, umarım gerisi de gelir 🙏🏻
Doktorum 10. gün yani ayın 20’sinde istedi, ama Cumartesi gününe denk geliyor. O yüzden mecbur Pazartesi’yi bekleyeceğim. Burada hafta sonu tahlil yaptıracak yer yok maalesef. Sen ne zaman yaptıracaksın?

Eşimin kuzenleri tüp bebek yoluyla dünyaya gelmiş çift yumurta ikizleri. Biri kız biri erkek.
Çift embriyo konulmuş ve ikiz dünyaya gelmişse illa aynı cinsiyetten olmaları gerekmiyor. Tabii şöyle de bir ihtimal var. Çift embriyo transfer edilir, tek embriyo yerleşir, diğeri yerleşmez. Ama yerleşen embriyo bölünür ve tek yumurta ikizleri oluşur. Tek yumurta elbette aynı cinsiyet olmak zorunda.

Evet kızlar bazılarınız bana kızdı belki ama ben şimdiye kadarki hislerimde hiç yanilmadim yine kimyasal gebelik yaşadım Beta hcg 3.33 çıktı 😕 çok üzüldüm..
Çok geçmiş olsun.
İnsan bişey diyemiyor.
Bu kimyasal gebeliğin sebebi nedir acaba.
Benimde pek bilgim yok.
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur bebeğin 🙏🙏

Bende aynı şeyden çok korkuyorum rahim filminde az kalsın bayılıyodum bir daha yaşayabilir miym bilmiyorum. Hatta opuya girmeden dr a rica ettim katteri bayıltınca takabılır mısınız diye öyleymiş zaten. Bi yerde okumuştum vajinusmusu olanları ya da çok korkanları transferde sedasyon ile bayıltıyolarmış drumla konuşucam
Transfer zor ağrılı bir işlem değil kasmayın kendinizi aşılama ile aynı hemen hemen
rahim filminde rahim içi sıvı ile doldurulup sisiriliyor o sıvı rahimden tüplere geçiyor daha zahmetli
Transferde sadece pipet ilerlemesi hissi var sıvı falan yok
hamileliginize anestezi ile başlamayın tabi karar sizin 💐💐

Back