Ben de kendi kendime neye geriliyorum bir bilseniz. Daha transferim olmadı. Benim 11 tane yumurta toplandı. 9 u işlem gördü. 4 ü embriyo olup donduruldu. Hiç kıyas tarzım değil hem herkesin hikayesi hem yaşantısı başka. Ama 22 yumurtalar 15 dondurmalar gerçekten çok garantili vee güven veriyor geliyor. Gerçi biz bu 4 ün Allahın izniyle 2 sini kullanıcaz. Önce birini sonra 3 sene sonra falan 2.sini
ama iştee gel bana anlat. Neyse bir başka sıkıntım da şu. 4 embriyonun 1 tanesi 3. Gün/2 tanesi 5. Gün/1 tanesi gelişimi devam etmiş ve 6. Gün. Biz dedik ooo 5 günden fazla 6 güne gitmiş şöyle iyi şöyle atak falan eşimle birbirmizi ikna ediyoruz. Doktor transfer için 3 ü çözdürelim gelişimini izleyelim onu transfer edelim dedi. Onundaha iyi buldu demekk ki dimi. Ama tabi ilerlemeyip yok olma durumu da var hiç denenmeden onda içimi bir garip yaptı. Dedim biz 6. Gün olur diye düşündük bu daha mı uygun. Yok olması bizi çok üzer falan. İstiyosanız onu deneriz falan dedi ama biz gene doktorum ilk dediğine geçtik tabi. Düşünmemeye çalışıyorum en iyisini o biliyor tabi. Ama çok aklım takılıyor