• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba bende 14 ağustosta toplama yaptırdım , 28 yumurta toplandı 22si işleme alındı 18 yumurta döllendi 5. Günü bekliyoruz ama ohss olduğu için dondurucakmışızz
Canım merhaba benım de 28 yumurta toplandı 22 si işleme alındı 15 tanesi 5. Gün embrıyosu oldu dondurulmus transfer oldum cok benzıyoruz☺️ Benım toplandıktan sonra agrılarım oldu bayagı bi ilk gun ılacları bulamayıp baslamadım 2. Gunu basladım tam bayrama denk geldıgı ıcın mağdur oldum tuvalete zor gıttım fakat kılo falan almadım aynıydı ohss olmamısım cok sukur

Ya şu an çok sevindim gerçekten bu yorumunuza . Zaten bir çok olumlu yorum üzerine orayı tercih etmiştim . Tam gidecekken de sizin yorumunuz daha da içimi rahatlattı .Adınıza çok sevindim pozitif sonuçlar alırsınız inş 🙏🏻Transferi rahim dinlendirip mi yaptı Betül hanım ? Ve ne kadar dinlendirdi acaba 1 regl mi 2 regl mi ? Çok sordu sordum ama 2 embriyo transferi yapıyor mu ? ☺️
Hiç önemli değil her şeyi sorabilirsiniz. Dinlendirip yapıyor transferi. O kurumun böyle bir anlayışı varmış yani. Ben de gitmeden araştırdığımda tazedense donmuş daha tutma olasılığı var diye okuyup acaba görüşmede belirtsem mi diye düşünüp gitmiştim. Ve kendi söyledi dinlenmiş rahimi uygun buluyoruz dedi. İlk orda dedim hatta yok ya bunlar bizi oyalamıyor diye. Gittiğinizde görüceksiniz merkez dolup taşıyor. Ben biraz fazla yönlü düşünürüm zaten hep. Siz daha önce bursa da nereye gitmiştiniz. 22 haziranda opu oldum. Ardından zamanından 1 regli oldum. 2. Reglinim 2. Günü görüşmeye gittim. Benim yaşım 29 ve ilk denemem hiç 2 embriyo düşünmedik kendisi de bir şey demedi. Ama bence sizin geçmişinize ve yaşınıza göre en doğru kararı verecektir😇

Ayy ne güzelll çift çizgiler havada uçuşuyor nasıl heycanlandım şimdi varyaaa 🥹🥹 kızım kendine gel ilk değil tamı tamına 3 cü transferin ne heycanı desemde grupta sizleri okudukça ellerim ayaklarım kesilmeye başladı 😍 benim yarın ultrason var bakalım tarih netleşecekmi 🤔

Canım merhaba benım de 28 yumurta toplandı 22 si işleme alındı 15 tanesi 5. Gün embrıyosu oldu dondurulmus transfer oldum cok benzıyoruz☺️ Benım toplandıktan sonra agrılarım oldu bayagı bi ilk gun ılacları bulamayıp baslamadım 2. Gunu basladım tam bayrama denk geldıgı ıcın mağdur oldum tuvalete zor gıttım fakat kılo falan almadım aynıydı ohss olmamısım cok sukur
Evet çok benziyor yaşınız kaç acaba sanırım yaşlada çok alakalı ben 27 yaşındayım . Transfer yaptırdınız tuttu o zaman değil mi ve hemen transfer yaptılar mı

Dün lucrin oldum regl bekliyorum Eylül ü bulur transfer olmam.herkesin derdi başka işte bende yumurta var da ne oluyor transfer edecek yer yoktu inşallah olmuştur bu kadar operasyona 💕🤗 inşallah sizin de güzel sağlıklı embriyolarınız olur 1 tanecik olsa ona da razıyız 😍
Bakalım 18 döllenmiş yumurtadan kaç tane kalacak 5. Güne bende ilk regliyi olmayı bekliyorum ilk teglide haber verin dediler

Bugün 7. günüm, test yaparsam paylaşırım demiştim. Garanti olsun diye iki tane yaptım 😂 Eki Görüntüle 3114875
Merhaba erken gebelık testı mı klasık test mı acaba bu ? Cook tebrık edıyorum🥰Benım 6. Gün de cıkmıstı ama erken gebelık testıydı bu sekılde bır test degıldı galerımde bulmaya calısayım atayım erken testlerde daha net cıkar ıstersenız bır de onu deneyın 🌺

Eklentiler

• 4829DF6E-E9E2-4867-8357-4BD8CCA77EB0.jpeg
    4829DF6E-E9E2-4867-8357-4BD8CCA77EB0.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 41
Selam kızlar transfer yaklastikca icimi heyecan sariyor ve korkuyorum. Transferde katater takiyorlar ya o rahim filmindeki gibi bir uygulama mi ? Ben rahim filminde kendimi cok kasmistim ayni duygulari yasamaktan korkuyorum.
Bu arada bu topik hamilelerle dolacak inaniyorum 🙏🙏🙏

Evet çok benziyor yaşınız kaç acaba sanırım yaşlada çok alakalı ben 27 yaşındayım . Transfer yaptırdınız tuttu o zaman değil mi ve hemen transfer yaptılar mı
Ben de 27 ysındayım 28 e gırcem evet bır adet gectıkten sonra dondurulmus transfer oldum cok sukur hamıleyım Allah ısteyen herkese nasıp etsın bu sevıncı 🤲🏻

Ben de kendi kendime neye geriliyorum bir bilseniz. Daha transferim olmadı. Benim 11 tane yumurta toplandı. 9 u işlem gördü. 4 ü embriyo olup donduruldu. Hiç kıyas tarzım değil hem herkesin hikayesi hem yaşantısı başka. Ama 22 yumurtalar 15 dondurmalar gerçekten çok garantili vee güven veriyor geliyor. Gerçi biz bu 4 ün Allahın izniyle 2 sini kullanıcaz. Önce birini sonra 3 sene sonra falan 2.sini💜 ama iştee gel bana anlat. Neyse bir başka sıkıntım da şu. 4 embriyonun 1 tanesi 3. Gün/2 tanesi 5. Gün/1 tanesi gelişimi devam etmiş ve 6. Gün. Biz dedik ooo 5 günden fazla 6 güne gitmiş şöyle iyi şöyle atak falan eşimle birbirmizi ikna ediyoruz. Doktor transfer için 3 ü çözdürelim gelişimini izleyelim onu transfer edelim dedi. Onundaha iyi buldu demekk ki dimi. Ama tabi ilerlemeyip yok olma durumu da var hiç denenmeden onda içimi bir garip yaptı. Dedim biz 6. Gün olur diye düşündük bu daha mı uygun. Yok olması bizi çok üzer falan. İstiyosanız onu deneriz falan dedi ama biz gene doktorum ilk dediğine geçtik tabi. Düşünmemeye çalışıyorum en iyisini o biliyor tabi. Ama çok aklım takılıyor😩

Ben de kendi kendime neye geriliyorum bir bilseniz. Daha transferim olmadı. Benim 11 tane yumurta toplandı. 9 u işlem gördü. 4 ü embriyo olup donduruldu. Hiç kıyas tarzım değil hem herkesin hikayesi hem yaşantısı başka. Ama 22 yumurtalar 15 dondurmalar gerçekten çok garantili vee güven veriyor geliyor. Gerçi biz bu 4 ün Allahın izniyle 2 sini kullanıcaz. Önce birini sonra 3 sene sonra falan 2.sini💜 ama iştee gel bana anlat. Neyse bir başka sıkıntım da şu. 4 embriyonun 1 tanesi 3. Gün/2 tanesi 5. Gün/1 tanesi gelişimi devam etmiş ve 6. Gün. Biz dedik ooo 5 günden fazla 6 güne gitmiş şöyle iyi şöyle atak falan eşimle birbirmizi ikna ediyoruz. Doktor transfer için 3 ü çözdürelim gelişimini izleyelim onu transfer edelim dedi. Onundaha iyi buldu demekk ki dimi. Ama tabi ilerlemeyip yok olma durumu da var hiç denenmeden onda içimi bir garip yaptı. Dedim biz 6. Gün olur diye düşündük bu daha mı uygun. Yok olması bizi çok üzer falan. İstiyosanız onu deneriz falan dedi ama biz gene doktorum ilk dediğine geçtik tabi. Düşünmemeye çalışıyorum en iyisini o biliyor tabi. Ama çok aklım takılıyor😩
Onlar hangi embriyo nun atılımını beğenirse onu ilk deniyor bu demek değil ki diğerleri kötü bide bazen çok irdelememek gerekiyor sanırım çünkü kafa karışıklığı oluyor üzülüyor insan. Rahat olun doktorunuz en iyisini bilir yani yumurta sayısınıza veya embriyo sayısına moraliniz bozulmasın bir tane embriyom olsun diye uğraşıyoruz olmayınca sıfırdan başlamak en en en zoru 😕 lütfen negatifi değil hep pozitifi düşünelim kendimizi yükseltelim ❤️

Hiç korkma hiç acımıyor dua oku sürekli benim bacağımda platin olduğu için kramp girdi doktor biraz daha bekledi ben rahatlayınca devam etti çok stres yapmıştım ama korkulacak inan bişey yok

Back