2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben baştan ayakliydim
AHAHAHA :) :)
bende ne derlerse onu yapıcam yaa yıne muhtemelen 5 dk sonra wc gıt dıyecekler sonra kalk gıt dıyecekler gıdıcem
eeee orda yatıp dınlenmedıktan sonra evde yatmanın mantıgı nee

birşey anlatıcam benı temmuz grubundan bılenler :) çünkü sizden önce temmuzda transfeer oldugum ıcın ordaydım başıma nelerr geldiii :)

13 temmuzda transfer oldum. transfer aksamı bır atesss 40 derece hemen soguk dusa kiii doktor hemen dus yok demıstı ...
ertesı gunde öksürük hapşırık halsızlık megersem korona olmusssummmmm.sürekli öksürmeler dedimkii bu nasıl bır sansss ımkanı yok tutmayacak transfer gunu ates hastalık nedır yahuu ????
neyse ben ıgnelere gıt geell filan yok yanı bu defada olmadı dıye uzull uzull aglaaa aglaaaa ....
kan testıne 3 gun kala erken gebelikteee 2 cızgıı ben soktayım tabı :)
neyse kan gunu geldı benım kan testı 2 cıktı yanı negatıf. meger cıhaz bozukmussss tabı ben aglaaa aglaaaaaa ıs yerınde mahvoldum. sonra aradılar dedılerkııı yanlıslıkk olmussss hamılesıne amaaaann sonra otur yıne aglaaaaa .:)
degerım kac dedım 24 dedıler haydaaaa ne kadar az hamılesınız ama takıp edecegız. bende kı duygu karmasısını hıssettınız mı suannn ......
neyse sonrakı gun test tekrarlandı deger 14 yanııı bebegım tutmuusss buyumuss ama kromozlar sıkıntı oldugu ıcın dusuyor yanı kımyasal gebelık.......
yaaa ıste ben bunları yasadım. ve 2.transferımdı.....

persembe gunu son kalan 2 adet 3.gun orta kalıte embrıyolarım transfer edılecek. hayırlısı neyse o olsunn...
yanı yatmakla kalkmakla uzulmekle uzulmemekle koronaa oldum dıyorum yahuuuu ... tutan bebek tutuyormus arkadaslar ben bunu net anladım...
tabıkı dıkkatlı olacagız buna mecburuz ama cokta kasmadan kendımızı dara sokmadan sakiin sakinn bekleyelım bu surecıı...

guzel haberlerle gelelım inşallaahhhh

Başınıza neler gelmiş bayağı duygu karmaşası yaşamışsın.3.transferini olmadan embriyona ngs yaptirdinmi çünkü önceki kromozomda sıkıntı varmis

İnşallah rabbim senin içinde hayırlısını versin cnm heoimiz hakkında hayırlısı gerçekten bcok mucizevi şeyler

Haklısın canım kesinlikle bende nasibe inanıyorum

Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Başınıza neler gelmiş bayağı duygu karmaşası yaşamışsın.3.transferini olmadan embriyona ngs yaptirdinmi çünkü önceki kromozomda sıkıntı varmis
yok genetık te yapmayalım yaparsak embrıyodan kesıt alıyoruz zaten 3. gün embrıyosu ve kaybetme sansımız cok yuksek dedı.
ama yapalım dersenız kaybı goze alacagız kı genetıkten ıyıde gelse tutmama ıhtımalı vardır bazen elden bırsey gelmes dedi.
istersenız bu rıskı goze alın ıstersenız koyalım anne rahmıne orda sansını denesın secenek sızın dedı.
bızde koyalım nasıl olsa genetıgede gıtsede sansınız aynı.
bundada aynı sey olursa yenı tedavımde neler yaparız ınanın hıc bılmıyorum.
allah tez vakıtte hayırlısı sonuclar nasıp etsın.
maddı manevı yük cok fazla

Çook çokk sevindim ben de bahçecideyim. Başka şehir tabi. Oranın genel olarak böyle bir yanı var. Sanki nokta atışı yapmaya çalışıyor. Sankii amaç ilkte beklemeden tutturmak. Hiç oyalanıyormuş gibi hissetmedim. Cuma transferim var ve benim de ilk. 3 yıllık evliyim. Çok benzettim size kendimi. Gönlüm öyle istiyor belki de inşallah ben de ilkte bahçeci de 3. Yılım da hiç bir olumsuzluk yaşamadan pozitifi görürüm ve sağlıkla doğumum olur. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu denemede bir sıkıntı yaşamazsınız inşallah canm Allahim hayırlısını nasip etsin

Allah razı olsun canım benım ben de bahcecıden cok memnunum garantici davranıyorlar aynen ben de aynı fikirdeyim Bu arada hamıle duası kabul olurmus sana dua edıyorum suan ınsallah ilk seferde pozitif i gorursun böyle bır mutluluk yok tarif edemıyorum belki de cok bekledım oyuzden fazla derinden yasıyorum Allahım ısteyen herkese nasıp etsın bu sevinci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…