- Konu Sahibi melekomelek
- #3.381
Kesinlikle bende zor dayandım ama azcık daha sık dişini garanti olsunTeşekkur ederim canim inşallah Allah hepimize nasip etsin pozitivi gormeyi yapmadim biraz daha beklicem ama cokk zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bende zor dayandım ama azcık daha sık dişini garanti olsunTeşekkur ederim canim inşallah Allah hepimize nasip etsin pozitivi gormeyi yapmadim biraz daha beklicem ama cokk zor
maşallaaahhhh gözünüz aydın harika bir değerAmin inşallah canım benim Allah herkese nasip etsin 10.gün 413 çıktı- 12. gün yani bugün yine istedi doktorum 984çıktı
12.gun kan testi yaparimTEŞEKKÜR EDERİMMM İNŞALLAAHH
SİZDEN GÜZEL HABERLER BEKLIYORUM :)
TEST YAPACAKMISINIZZ ERKEN GEBELIK
tek embriyo transferi yaptık aslında ama daha kontrole gitmedik. Hayırlı olsun inşallah şimdi ikiz mi dedin bi tuhaf oldummaşallaaahhhh gözünüz aydın harika bir değer
ikiz mi acaba değer cok guzel yukselmıs.
cogu kısının 60 70 110 gıbı rakkamlar cıkıyor
Maasallah canm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin inşallah canım benim Allah herkese nasip etsin 10.gün 413 çıktı- 12. gün yani bugün yine istedi doktorum 984çıktı
Ben de ilk tüp bebek denememde teste göndermiştim 2 sağlıklıkdan 1 i tutmadı diğeri kimyasal oldu. Şimdi ki denemem de göndermedim bende. Dr kesitler zarar vermiş olabilir dedi bizde transferle deniyoruz şansımızı. Bundada ilk kimyasal oldu bakalım sonuçlarımız ne olacakyok genetık te yapmayalım yaparsak embrıyodan kesıt alıyoruz zaten 3. gün embrıyosu ve kaybetme sansımız cok yuksek dedı.
ama yapalım dersenız kaybı goze alacagız kı genetıkten ıyıde gelse tutmama ıhtımalı vardır bazen elden bırsey gelmes dedi.
istersenız bu rıskı goze alın ıstersenız koyalım anne rahmıne orda sansını denesın secenek sızın dedı.
bızde koyalım nasıl olsa genetıgede gıtsede sansınız aynı.
bundada aynı sey olursa yenı tedavımde neler yaparız ınanın hıc bılmıyorum.
allah tez vakıtte hayırlısı sonuclar nasıp etsın.
maddı manevı yük cok fazla
Çok teşekkürler. Evet canım sen 2 adet istiyorum de ederler. Benim ilk transferde 2 tane ediceklerdi be özellikle 1 tane istedim. Olumsuz olunca 2. Ve 3. Deneme de 2 adet istedim. Ki zaten doktorum 2 yapalım dedi.Öncelikle hayırlı olsun, 2 embriyoyu ben de istesem transfer ederler mi yoksa herhangi bir şart gerekiyor mu bu konuda bilgi verebilir misiniz rica edersem
Benim çocuk yok ilk denememKızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
yoksa hiç anne olmayan bir ekipmiyizz hadi herkes yazsınn..
benım 3 yıldır denemem var ama hıc bır sekılde hamıle kalamadımm..
ayy genetık işide yalann yaaaBen de ilk tüp bebek denememde teste göndermiştim 2 sağlıklıkdan 1 i tutmadı diğeri kimyasal oldu. Şimdi ki denemem de göndermedim bende. Dr kesitler zarar vermiş olabilir dedi bizde transferle deniyoruz şansımızı. Bundada ilk kimyasal oldu bakalım sonuçlarımız ne olacak
Öncelikle hayırlı olsun canım.Kızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
Masallah kuzum daim olsun tek mi cift mi embriyolarAmin inşallah canım benim Allah herkese nasip etsin 10.gün 413 çıktı- 12. gün yani bugün yine istedi doktorum 984çıktı
Allah razı olsun çok teşekkür ederim tek embriyo transferi oldukMasallah kuzum daim olsun tek mi cift mi embriyolar
Aminn inşallahMaasallah canm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ya benimde elim ayagim titredi tansiyonum düşüyor gibi bir hoş oldum kalp atislarim hızlandı anlam verememistimBenim belirtilerim şöyle oldu anlatayım gün gün
İlk zamanlar bir bel ağrısı yaşadım bikaç gün devam etti. 3. Günden itibaren progestan fitil yüzünden çok uykuluydum. Genel olarak gün içerisinde böyle bi sakinlik vardı.Sonra 4. 5. Gün bi anda ellerm titremeye başladı ilaçlar tansiyonumu düşürmüş olabilir diye düşündüm. Biraz meyve yiyince geçti. Büyük ihtimal ondan. Sonra son 3 gün , son 2 günde artan bir sol kasık ağrısı oldu. Bacağıma vurdu o ağrı. Hatta dün test yaptırıp sonucunu beklerken kendimi çok sıkmışım belli ki bütün gün ağrıdı bacaklarım çok kötü. Kasık ağrım şuanda da devam ediyo ince ince
5 yildir ugrasiyoruz bizde tedavi sonu u birkez gebe kaldim oda disgebelik cikti ameliyatla aldilar sonrasinda biz hala olacak diye ugrasirken tupum is gormez haldeymis doktorum cok oyaladi bizi cok yıprattı sonra doktor degise degise tup bebege geldi yolumuz anne olmak nasildir ne hissedilir bu sevinc nasil biseydir hala emin degilim pozitif gorunce ne yaparım ki diyordum bir çıldırıp bir notrlesiyorum korkup kendimi sakinlestiriyorum mutsuzluga okadar alismisim ki doyasiya yasamaya korkuyorum mevzu bu iste insallah bu sefer Rabbim nasip etsinKızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
Bir dusugum var sonra kızım oldu bu üçüncü gebeliğin olacak Allah nasip ederseKızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
Amin kuzum İnşallahCnm hayirli olsun cok sevindim. Saglicakla kucagina almak nasip olsun
Sağol canım benimHayırlı olsun canım
Gözün aydın
ah yaa5 yildir ugrasiyoruz bizde tedavi sonu u birkez gebe kaldim oda disgebelik cikti ameliyatla aldilar sonrasinda biz hala olacak diye ugrasirken tupum is gormez haldeymis doktorum cok oyaladi bizi cok yıprattı sonra doktor degise degise tup bebege geldi yolumuz anne olmak nasildir ne hissedilir bu sevinc nasil biseydir hala emin degilim pozitif gorunce ne yaparım ki diyordum bir çıldırıp bir notrlesiyorum korkup kendimi sakinlestiriyorum mutsuzluga okadar alismisim ki doyasiya yasamaya korkuyorum mevzu bu iste insallah bu sefer Rabbim nasip etsin