• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

yok genetık te yapmayalım yaparsak embrıyodan kesıt alıyoruz zaten 3. gün embrıyosu ve kaybetme sansımız cok yuksek dedı.
ama yapalım dersenız kaybı goze alacagız kı genetıkten ıyıde gelse tutmama ıhtımalı vardır bazen elden bırsey gelmes dedi.
istersenız bu rıskı goze alın ıstersenız koyalım anne rahmıne orda sansını denesın secenek sızın dedı.
bızde koyalım nasıl olsa genetıgede gıtsede sansınız aynı.
bundada aynı sey olursa yenı tedavımde neler yaparız ınanın hıc bılmıyorum.
allah tez vakıtte hayırlısı sonuclar nasıp etsın.
maddı manevı yük cok fazla :KK43:
Ben de ilk tüp bebek denememde teste göndermiştim 2 sağlıklıkdan 1 i tutmadı diğeri kimyasal oldu. Şimdi ki denemem de göndermedim bende. Dr kesitler zarar vermiş olabilir dedi bizde transferle deniyoruz şansımızı. Bundada ilk kimyasal oldu bakalım sonuçlarımız ne olacak 🙈😅

Öncelikle hayırlı olsun, 2 embriyoyu ben de istesem transfer ederler mi yoksa herhangi bir şart gerekiyor mu bu konuda bilgi verebilir misiniz rica edersem
Çok teşekkürler. Evet canım sen 2 adet istiyorum de ederler. Benim ilk transferde 2 tane ediceklerdi be özellikle 1 tane istedim. Olumsuz olunca 2. Ve 3. Deneme de 2 adet istedim. Ki zaten doktorum 2 yapalım dedi.

Ben de ilk tüp bebek denememde teste göndermiştim 2 sağlıklıkdan 1 i tutmadı diğeri kimyasal oldu. Şimdi ki denemem de göndermedim bende. Dr kesitler zarar vermiş olabilir dedi bizde transferle deniyoruz şansımızı. Bundada ilk kimyasal oldu bakalım sonuçlarımız ne olacak 🙈😅
ayy genetık işide yalann yaaa
ben anladım kı bu iş nasip kısmet.
genetıgı ıyı olan tutmaz ... ummadık hastaalrın tutarr... bu allahtan gelen bırsey gercekten olacagı varsa olacakk.
ben artık uzun tedavılerden herseyı denemıs olarak hıstereskopısıne kadar bunu dusunuyorum.

Kızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
Öncelikle hayırlı olsun canım.
Bence 2 embryo transferi yaptır derim.
İhtimal daha çok artıyor.
Benim 3.denemem de oldu. İlk deneme tek istemiştim olmadı. İkincide 2 adet konuldu yine olmadı. 3. Deneme çok şükür 2 side tuttu. Şuan 2 minik kızım var ☺️

Benim belirtilerim şöyle oldu anlatayım gün gün
İlk zamanlar bir bel ağrısı yaşadım bikaç gün devam etti. 3. Günden itibaren progestan fitil yüzünden çok uykuluydum. Genel olarak gün içerisinde böyle bi sakinlik vardı.Sonra 4. 5. Gün bi anda ellerm titremeye başladı ilaçlar tansiyonumu düşürmüş olabilir diye düşündüm. Biraz meyve yiyince geçti. Büyük ihtimal ondan. Sonra son 3 gün , son 2 günde artan bir sol kasık ağrısı oldu. Bacağıma vurdu o ağrı. Hatta dün test yaptırıp sonucunu beklerken kendimi çok sıkmışım belli ki bütün gün ağrıdı bacaklarım çok kötü. Kasık ağrım şuanda da devam ediyo ince ince
Ya benimde elim ayagim titredi tansiyonum düşüyor gibi bir hoş oldum kalp atislarim hızlandı anlam verememistim

Kızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
yoksa hiç anne olmayan bir ekipmiyizz hadi herkes yazsınn..

benım 3 yıldır denemem var ama hıc bır sekılde hamıle kalamadımm..
5 yildir ugrasiyoruz bizde tedavi sonu u birkez gebe kaldim oda disgebelik cikti ameliyatla aldilar sonrasinda biz hala olacak diye ugrasirken tupum is gormez haldeymis doktorum cok oyaladi bizi cok yıprattı sonra doktor degise degise tup bebege geldi yolumuz anne olmak nasildir ne hissedilir bu sevinc nasil biseydir hala emin degilim 😍🥰 pozitif gorunce ne yaparım ki diyordum bir çıldırıp bir notrlesiyorum korkup kendimi sakinlestiriyorum mutsuzluga okadar alismisim ki doyasiya yasamaya korkuyorum mevzu bu iste 🙈 insallah bu sefer Rabbim nasip etsin ❤️❤️

Kızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
yoksa hiç anne olmayan bir ekipmiyizz hadi herkes yazsınn..

benım 3 yıldır denemem var ama hıc bır sekılde hamıle kalamadımm..
Bir dusugum var sonra kızım oldu bu üçüncü gebeliğin olacak Allah nasip ederse

Arkadaşlar dün kan verdim e2 355 cikmis doktor hem tarlusal verdi hemde diğer yumurtalar da olgunlassin diye gonalf 900 verdi 4 gün boyunca.. 1 yumurtam catlama büyüklüğüne gelmiş 18 . Diğerleri 15-16 civarında hatta daha küçüğü de var 😐 toplamda kaç yumurta oluşur endiseliyim. Ben 5-6 oluşur diyordum ama galiba o kadar goremeyrcegim

5 yildir ugrasiyoruz bizde tedavi sonu u birkez gebe kaldim oda disgebelik cikti ameliyatla aldilar sonrasinda biz hala olacak diye ugrasirken tupum is gormez haldeymis doktorum cok oyaladi bizi cok yıprattı sonra doktor degise degise tup bebege geldi yolumuz anne olmak nasildir ne hissedilir bu sevinc nasil biseydir hala emin degilim 😍🥰 pozitif gorunce ne yaparım ki diyordum bir çıldırıp bir notrlesiyorum korkup kendimi sakinlestiriyorum mutsuzluga okadar alismisim ki doyasiya yasamaya korkuyorum mevzu bu iste 🙈 insallah bu sefer Rabbim nasip etsin ❤️❤️
ah yaa :110:

senin pozitif çıkmıştı dimi canım .. bende cok korkuyorum o hıssyat nedır nasıl bı duygudur yanı aklım almıyor sankı ben hıc duyguyu tadamıcakmısım gibii... sizi cooookk ıyı anlıyorum...

normal yollardan aslaa bizi anlamıyorlarr aslaaa.. yaptıkları sey akıl vermek kafanı rahatlar olur demek :) hepsı doktor olacak hepsının masallahı var. insanlar ne kadar gaddar ne kadar zalimmm.. gelde anlasınlar bızı ımkanı yokk...

bız kanda cıkca bıle sevınemıyoruz aaayy kan artacak mıı ayy kımysalmı ay devam edecekmı keseye bakalım kalbı duyalım derkenn hamıle olduguma ıkna dahı olamıcaz sanırımm

Back