• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Arkadaşlar dün kan verdim e2 355 cikmis doktor hem tarlusal verdi hemde diğer yumurtalar da olgunlassin diye gonalf 900 verdi 4 gün boyunca.. 1 yumurtam catlama büyüklüğüne gelmiş 18 . Diğerleri 15-16 civarında hatta daha küçüğü de var 😐 toplamda kaç yumurta oluşur endiseliyim. Ben 5-6 oluşur diyordum ama galiba o kadar goremeyrcegim
suan kac yumurtanız var görünen .
şöyle anlatayım :
4 yumurtan varsa hepsinin mükemmel kalıte de oldyugunu varsayarsak e2 değerinin 800 ve üzeri cıkması gerekır.
1 yumurta hucresı ıyı kalıte demek ıcın 200 ve ustu olması gerekır...

senin kaç yumurtan var ?
eger 2 yumurtan var ise ortalam bır deger.
1 yumurtan varsa mükemmel bir değer.
3 yumurtan varsa orta ve düşük kalıte bır deger canım..

evet yılların tecrubelı doktoru konustuu arkadaşlaaarr :) :) :halay:

Çok teşekkürler. Evet canım sen 2 adet istiyorum de ederler. Benim ilk transferde 2 tane ediceklerdi be özellikle 1 tane istedim. Olumsuz olunca 2. Ve 3. Deneme de 2 adet istedim. Ki zaten doktorum 2 yapalım dedi.
Anladım canım, yani yaşla falan bir ilgisi yok, çok teşekkür ederim cevap için, ben de 2 isticem inşallah 🌺🌺

Arkadaşlar dün kan verdim e2 355 cikmis doktor hem tarlusal verdi hemde diğer yumurtalar da olgunlassin diye gonalf 900 verdi 4 gün boyunca.. 1 yumurtam catlama büyüklüğüne gelmiş 18 . Diğerleri 15-16 civarında hatta daha küçüğü de var 😐 toplamda kaç yumurta oluşur endiseliyim. Ben 5-6 oluşur diyordum ama galiba o kadar goremeyrcegim
ve sana daha once bu konuyu cevaplamıstım benımde amh dusuktu dıye anlatmıstım.
o an muayene esnasında folikül olarak nitelendırılen yumurta hucrelı kac ıse ondan fazlasıı ıgneyı ne kadar zorlasa zorlasınlar olusmuyor..
yanı benım mesela 3 adet gorundu bunu sayardı 3 adet net gorunuyor ama arkadada gorunenler var ama kucuk derdı.
o küçükler hepp 10 mm de kaldı yada hıc buyemedı.
3 gordu 3 oldu
4 gordu 4 oldu
2 gördü 2 oldu.

ayy genetık işide yalann yaaa
ben anladım kı bu iş nasip kısmet.
genetıgı ıyı olan tutmaz ... ummadık hastaalrın tutarr... bu allahtan gelen bırsey gercekten olacagı varsa olacakk.
ben artık uzun tedavılerden herseyı denemıs olarak hıstereskopısıne kadar bunu dusunuyorum.
Aynen canım nasip kısmet diyelim 🙏😊

suan kac yumurtanız var görünen .
şöyle anlatayım :
4 yumurtan varsa hepsinin mükemmel kalıte de oldyugunu varsayarsak e2 değerinin 800 ve üzeri cıkması gerekır.
1 yumurta hucresı ıyı kalıte demek ıcın 200 ve ustu olması gerekır...

senin kaç yumurtan var ?
eger 2 yumurtan var ise ortalam bır deger.
1 yumurtan varsa mükemmel bir değer.
3 yumurtan varsa orta ve düşük kalıte bır deger canım..

evet yılların tecrubelı doktoru konustuu arkadaşlaaarr :) :) :halay:
Bende öyle hesaplıyorum valla tutuyor

Arkadaşlar cumartesi günü iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi, hafif ohss geçirdiğim için şişlik-ki giderek artıyor ve hafif gaz dışında hiç bir belirtim yok. İlk iki gün çoğunlukla dinlendim ama mıh gibi yattım diyemem...biraz moralim bozuldu, belirti olmaması normal mi?

ah yaa :110:

senin pozitif çıkmıştı dimi canım .. bende cok korkuyorum o hıssyat nedır nasıl bı duygudur yanı aklım almıyor sankı ben hıc duyguyu tadamıcakmısım gibii... sizi cooookk ıyı anlıyorum...

normal yollardan aslaa bizi anlamıyorlarr aslaaa.. yaptıkları sey akıl vermek kafanı rahatlar olur demek :) hepsı doktor olacak hepsının masallahı var. insanlar ne kadar gaddar ne kadar zalimmm.. gelde anlasınlar bızı ımkanı yokk...

bız kanda cıkca bıle sevınemıyoruz aaayy kan artacak mıı ayy kımysalmı ay devam edecekmı keseye bakalım kalbı duyalım derkenn hamıle olduguma ıkna dahı olamıcaz sanırımm
Aynı ben banada imkansız gibi geliyor dediğin gibi herkes doktor kesilmiş başımıza her ağızdan bir ses yetti artık..

Arkadaşlar cumartesi günü iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi, hafif ohss geçirdiğim için şişlik-ki giderek artıyor ve hafif gaz dışında hiç bir belirtim yok. İlk iki gün çoğunlukla dinlendim ama mıh gibi yattım diyemem...biraz moralim bozuldu, belirti olmaması normal mi?
Ben Perşembe günü oldum tek embriyo transferi ama bende de bişey yok. Stres yapmayın diyor herkes ben de sormuştum :) hiç semptom olmayıp pozitif görenler varmış. Gönlümüzü ferah tutalım

Merhaba sebebi bilinmeyen infertiliteyle aret kamara gittim 8 sene önce ilk denememizde 1 kızım oldu tek embriyo transferiyle.şu an yine dondurulmuşla denedik yarın test günüm ilk denemede tutması şans mıydı doktorun iyi olmasımıydı rabbim ol dedi oldu.aret beyinde katkısı büyük tabiki yaklaşımı konuşması bence güven veriyor insana.
Ben de Aret beyin hastasıyım.Bugün transferimin 4.günü.Sonuç ne olursa olsun her şeyiyle o kadar memnun kaldın ki 7 yıldır uğraşıp doktor doktor gezen biri olarak Allah ondan razı olsun

Back