- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #3.361
Yok hiç bir şey valla deli deli gazBelirti varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç bir şey valla deli deli gazBelirti varmi
Bende heyacanlanmaya başlıyorum gün geçtikçe hayırlısı olsun hepimizin hakkındaHadi hayırlısı çok heyecanlandım şu an
Amiinn insallahBende heyacanlanmaya başlıyorum gün geçtikçe hayırlısı olsun hepimizin hakkında
AHAHAHA :) :)Ben baştan ayakliydim
Onayladı kuzum inswllah hayırlısı olsun hakkımız daYok yok uzulme nasibinde ne varsa o olur yani doktor koymayi onayladiysa bence koydur cifti
Haklısın canımŞimdiden strese girme ne yazildiysa onu yasayacagiz. Onca tedavi maddi manevi çok yıpratıcı çift transfer daha ii takma kafana.
Başınıza neler gelmiş bayağı duygu karmaşası yaşamışsın.3.transferini olmadan embriyona ngs yaptirdinmi çünkü önceki kromozomda sıkıntı varmisAHAHAHA :) :)
bende ne derlerse onu yapıcam yaa yıne muhtemelen 5 dk sonra wc gıt dıyecekler sonra kalk gıt dıyecekler gıdıcem
eeee orda yatıp dınlenmedıktan sonra evde yatmanın mantıgı nee
birşey anlatıcam benı temmuz grubundan bılenler :) çünkü sizden önce temmuzda transfeer oldugum ıcın ordaydım başıma nelerr geldiii :)
13 temmuzda transfer oldum. transfer aksamı bır atesss 40 derece hemen soguk dusa kiii doktor hemen dus yok demıstı ...
ertesı gunde öksürük hapşırık halsızlık megersem korona olmusssummmmm.sürekli öksürmeler dedimkii bu nasıl bır sansss ımkanı yok tutmayacak transfer gunu ates hastalık nedır yahuu ????
neyse ben ıgnelere gıt geell filan yok yanı bu defada olmadı dıye uzull uzull aglaaa aglaaaa ....
kan testıne 3 gun kala erken gebelikteee 2 cızgıı ben soktayım tabı :)
neyse kan gunu geldı benım kan testı 2 cıktı yanı negatıf. meger cıhaz bozukmussss tabı ben aglaaa aglaaaaaa ıs yerınde mahvoldum. sonra aradılar dedılerkııı yanlıslıkk olmussss hamılesıne amaaaann sonra otur yıne aglaaaaa .:)
degerım kac dedım 24 dedıler haydaaaa ne kadar az hamılesınız ama takıp edecegız. bende kı duygu karmasısını hıssettınız mı suannn ......
neyse sonrakı gun test tekrarlandı deger 14 yanııı bebegım tutmuusss buyumuss ama kromozlar sıkıntı oldugu ıcın dusuyor yanı kımyasal gebelık.......
yaaa ıste ben bunları yasadım. ve 2.transferımdı.....
persembe gunu son kalan 2 adet 3.gun orta kalıte embrıyolarım transfer edılecek. hayırlısı neyse o olsunn...
yanı yatmakla kalkmakla uzulmekle uzulmemekle koronaa oldum dıyorum yahuuuu ... tutan bebek tutuyormus arkadaslar ben bunu net anladım...
tabıkı dıkkatlı olacagız buna mecburuz ama cokta kasmadan kendımızı dara sokmadan sakiin sakinn bekleyelım bu surecıı...
guzel haberlerle gelelım inşallaahhhh
İnşallah rabbim senin içinde hayırlısını versin cnm heoimiz hakkında hayırlısı gerçekten bcok mucizevi şeylerAyy cok sasırtıcı ☺ve güzel Ama bir de şöyle dusunmek lazım daha garanti oluyor yani biri tutmazsa yıne diğeri tutar 2 embrıyo transfer olursan ya da Allah nasıp ederse ikisi bir tutar birlikte arkadas gıbı buyurler tek seferde aradan cıkmıs olur ben tek embrıyo transferı oldugum halde benı tanıyan herkes ınsallah bölünüp ikiz olur dıye dua edıyorlar
Haklısın canım kesinlikle bende nasibe inanıyorumBeşinci gün olmasi başarı şansını arttırıyormus ama.ben buna inandım nasip olmasa zamanı gelmemisse ne günü nede kalitesi önemli deilmis..kendimden örnek vereyim ilk denememde üçüncü gün birinci kalite iki tane embriyo transfer edildi olmadı ikinci denemede beşinci gün 5aa kalitede tek embriyo transfer edildi yine sonuç hüsran..ne bileyim belki doktor ihmalide vardır çünkü transfer olunca baya kanama oldu doktorumun önemli birşey olmadigini söyledi.yinede herşey nasip diyorm kafana takma eğer olacağı varsa doktorunda herseyi en güzel bir biçimde yapmışsa hata yoksa sende elinden geleni yapmssn Allah'a bırak nasip varsa olur yoksa zaten olmaz içini ferah tut
Cnm hayirli olsun cok sevindim. Saglicakla kucagina almak nasip olsunDün yaptım erken gebelik testi 7.gundu silik çıktı inşallah sağlıkla ilerler yaa çok korkuyorum
Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba öncelikle şunu belirteyım evdeki test dısında hastanede kan testı yaptırdım kesin olarak hamıleymısım cok sukur Allahım size de nasıp etsın
Hastane bahcecı umut tüp bebek merkezi istanbul üsküdar (doktorum prof. Dr ebru öztürk) harika bir doktor yüzünden tebessum hıc eksık olmaz size kendınızı guvende hıssettırır sizden daha cok o ınanır olacagına ve bunun ıcın elınden gelenı yapar oyle bır doktor en önemlisi size müşteri gözüyle degıl hasta gozuyle bakıyor ilk denememde cok sukur pozitif i gordum 3yıllık bir özlemdi benımkı
yok genetık te yapmayalım yaparsak embrıyodan kesıt alıyoruz zaten 3. gün embrıyosu ve kaybetme sansımız cok yuksek dedı.Başınıza neler gelmiş bayağı duygu karmaşası yaşamışsın.3.transferini olmadan embriyona ngs yaptirdinmi çünkü önceki kromozomda sıkıntı varmis
Çook çokk sevindim ben de bahçecideyim. Başka şehir tabi. Oranın genel olarak böyle bir yanı var. Sanki nokta atışı yapmaya çalışıyor. Sankii amaç ilkte beklemeden tutturmak. Hiç oyalanıyormuş gibi hissetmedim. Cuma transferim var ve benim de ilk. 3 yıllık evliyim. Çok benzettim size kendimi. Gönlüm öyle istiyor belki de inşallah ben de ilkte bahçeci de 3. Yılım da hiç bir olumsuzluk yaşamadan pozitifi görürüm ve sağlıkla doğumum olur. Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba öncelikle şunu belirteyım evdeki test dısında hastanede kan testı yaptırdım kesin olarak hamıleymısım cok sukur Allahım size de nasıp etsın
Hastane bahcecı umut tüp bebek merkezi istanbul üsküdar (doktorum prof. Dr ebru öztürk) harika bir doktor yüzünden tebessum hıc eksık olmaz size kendınızı guvende hıssettırır sizden daha cok o ınanır olacagına ve bunun ıcın elınden gelenı yapar oyle bır doktor en önemlisi size müşteri gözüyle degıl hasta gozuyle bakıyor ilk denememde cok sukur pozitif i gordum 3yıllık bir özlemdi benımkı
Bu denemede bir sıkıntı yaşamazsınız inşallah canm Allahim hayırlısını nasip etsinyok genetık te yapmayalım yaparsak embrıyodan kesıt alıyoruz zaten 3. gün embrıyosu ve kaybetme sansımız cok yuksek dedı.
ama yapalım dersenız kaybı goze alacagız kı genetıkten ıyıde gelse tutmama ıhtımalı vardır bazen elden bırsey gelmes dedi.
istersenız bu rıskı goze alın ıstersenız koyalım anne rahmıne orda sansını denesın secenek sızın dedı.
bızde koyalım nasıl olsa genetıgede gıtsede sansınız aynı.
bundada aynı sey olursa yenı tedavımde neler yaparız ınanın hıc bılmıyorum.
allah tez vakıtte hayırlısı sonuclar nasıp etsın.
maddı manevı yük cok fazla
Cok sagol canım benım Allah razı olsunAy canim benim hakkinda hayirlisi olsin
Amin canım insallah hepımızin hakkında hayırlısı rabbim ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsınİnşallah rabbim senin içinde hayırlısını versin cnm heoimiz hakkında hayırlısı gerçekten bcok mucizevi şeyler
TEŞEKKÜR EDERİMMM İNŞALLAAHHBu denemede bir sıkıntı yaşamazsınız inşallah canm Allahim hayırlısını nasip etsin
Allah razı olsun canım benım ben de bahcecıden cok memnunum garantici davranıyorlar aynen ben de aynı fikirdeyim Bu arada hamıle duası kabul olurmus sana dua edıyorum suan ınsallah ilk seferde pozitif i gorursun böyle bır mutluluk yok tarif edemıyorum belki de cok bekledım oyuzden fazla derinden yasıyorum Allahım ısteyen herkese nasıp etsın bu sevinciÇook çokk sevindim ben de bahçecideyim. Başka şehir tabi. Oranın genel olarak böyle bir yanı var. Sanki nokta atışı yapmaya çalışıyor. Sankii amaç ilkte beklemeden tutturmak. Hiç oyalanıyormuş gibi hissetmedim. Cuma transferim var ve benim de ilk. 3 yıllık evliyim. Çok benzettim size kendimi. Gönlüm öyle istiyor belki de inşallah ben de ilkte bahçeci de 3. Yılım da hiç bir olumsuzluk yaşamadan pozitifi görürüm ve sağlıkla doğumum olur. Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah canım benim Allah herkese nasip etsin 10.gün 413 çıktı- 12. gün yani bugün yine istedi doktorum 984çıktıCanım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al Kanda kaç çıktı?