• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

allah allah ben bunları okuyunca sasıırıyorum yaa

bunları kendı hemsırelerıme soyluyorum oyle bır sacmalık olamaz dıyorlar.

benı dırek alıp yatırıyorlar bacaklarımı ındırıyorlar kaldırma sakın dıyorlar. 5 dk sonra wc gıt dıyorlar. yarım saat sonrada eve gonderıyorlar. :) yahu bu ısın dogru yanı nedir yemın ederım aklımı kacıracagımm yemın ederım yaa neden hepsı baska turlu yapıyor bu işii
Tedbir amaçlı uygulanan şeyler size hangi seçenekler mantıklı geliyorsa o yoldan gidin. dinlemek yapmak zorunda değilsiniz hastanede her soyleneni. Ne cektigimizi kendimiz biliyoruz aylar boyu süren tedaviler acılar maddi manevi kayıplar o yüzden biz elimizden geleni yapalım sonrası Allah'ın takdiri 💐

benı dırek alıp yatırıyorlar bacaklarımı ındırıyorlar kaldırma sakın dıyorlar. 5 dk sonra wc gıt dıyorlar. yarım saat sonrada eve gonderıyorlar. :) yahu bu ısın dogru yanı nedir yemın ederım aklımı kacıracagımm yemın ederım yaa neden hepsı baska turlu yapıyor bu işii
Bence herkes kafasına göre bir iç rahatlatma yöntemi bulmuş hiç farketmiyor gibi geliyor transfer olduğu gibi kalkıp eve gidenle , kıpırdamadan lavaboya bile gitmeden yatanla aynıymış gibi..
Ama yatmak güven veriyor 😂

Kızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
Beşinci gün olmasi başarı şansını arttırıyormus ama.ben buna inandım nasip olmasa zamanı gelmemisse ne günü nede kalitesi önemli deilmis..kendimden örnek vereyim ilk denememde üçüncü gün birinci kalite iki tane embriyo transfer edildi olmadı ikinci denemede beşinci gün 5aa kalitede tek embriyo transfer edildi yine sonuç hüsran..ne bileyim belki doktor ihmalide vardır çünkü transfer olunca baya kanama oldu doktorumun önemli birşey olmadigini söyledi.yinede herşey nasip diyorm kafana takma eğer olacağı varsa doktorunda herseyi en güzel bir biçimde yapmışsa hata yoksa sende elinden geleni yapmssn Allah'a bırak nasip varsa olur yoksa zaten olmaz içini ferah tut

Canım benim ben de 15 dk sonra gittim sonra ondan 15 dk sonra bidaha 15 dk sonra bidaha diye diye 3 kere gittim hatta en son gitmemde çok özür dilerim büyük abdestimi bile yaptım. Bişe olmadı çok şükür. Benim doktorum buradakilerin doktorlarının aksine dedi ki “birşey yaparsan da hamilelik senin sayende olmicak, birşey yapmazsan da senin yüzünden olmadı demicez” o yüzden ksma dedi sadece hamileymişsin gibi davran dedi. O yüzden bebişler tutuncaksa tutunuyo yani böyle şeylere kafanı takıp da zaten zor olan bekleme süreni daha da zorlaşrırma iyi düşün iyi olsun🤍
Teşekkür ederim canm 💕🥰

Ayy cok sasırtıcı ☺ve güzel☺️ Ama bir de şöyle dusunmek lazım daha garanti oluyor yani biri tutmazsa yıne diğeri tutar 2 embrıyo transfer olursan ya da Allah nasıp ederse ikisi bir tutar birlikte arkadas gıbı buyurler tek seferde aradan cıkmıs olur 😍 ben tek embrıyo transferı oldugum halde benı tanıyan herkes ınsallah bölünüp ikiz olur dıye dua edıyorlar 🙈🥰
Ay canim benim 😍❤️hakkinda hayirlisi olsin

Her hastane farklı soyluyor bende şaşırıyorum benim dkrtum gez dolaş bile dedi

B Bennucann sen ne yapıyorsun kuzuu nasilsin
İyiyim cnm evdeyim takiliyorum sessizce test gunumuy bekliyorum gerci yarin ignem var acilde bir ihtimal vereyim diyorum ilki kimyasal cikti ve ben hic o iki cizgiyi gormedim 😭 cok korkuyorum yuregime veriyor yine olmazsa hersey bastan baslicak diye bir yandanda yaptir su testi ogren çelişkiler icindeyim

İyiyim cnm evdeyim takiliyorum sessizce test gunumuy bekliyorum gerci yarin ignem var acilde bir ihtimal vereyim diyorum ilki kimyasal cikti ve ben hic o iki cizgiyi gormedim 😭 cok korkuyorum yuregime veriyor yine olmazsa hersey bastan baslicak diye bir yandanda yaptir su testi ogren çelişkiler icindeyim
Nasip iste olacak olani degistiremiyoruz yuregini ferah tut ve olumlu dusun kaygilar asla bitmiyor cunku pozitif görünce de bitmeyecek 10. Gunde verdikten sonra da bu korku devam edecek kese gorununce de kalbi duyunca da Allahim bize bagislasin bebeklerimizi 😍

Back