- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.341
Aminnn inşallah ben mustafa tas a gidiyorum muhtelemen kese icin falan gebelik takibi yapmadiklarindan direj erciyes kartaldaki zerrin avul hanima baslarim diye düşünüyorum kasıklarımda belirginlesen bir yumru hissediyorum hergecen gün yarin bir daha kan vercem muhtemelen belli olur ikizlerimin varligi az cokKuzum sordummu unuttum afedersin sen hangi doktora gitmistin sen nasildin bebisle rabim sağlıcakla tamamına erdirsin
Ben baştan ayakliydimBen iyiyim çok şükür baya ayaklandım
Allah denk getirsin islerini canim benim hadi gozun aydin haftaya kadar zaman hizla gecer inşallahmerhaba kızlar transfer tarihim kesinleşti Allah nasip ederse haftaya bugün bebeğime kavuşacağım
Cok sevindim senin adına canm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahAminnn inşallah ben mustafa tas a gidiyorum muhtelemen kese icin falan gebelik takibi yapmadiklarindan direj erciyes kartaldaki zerrin avul hanima baslarim diye düşünüyorum kasıklarımda belirginlesen bir yumru hissediyorum hergecen gün yarin bir daha kan vercem muhtemelen belli olur ikizlerimin varligi az cokcok garip bir duygu hayal gibi ama pozitif i gordukten sonra 5 senede yasadigim o seyler bitti tukendi bir anda o goz yaşları o aacilar sanki bir kabustu ve uyandim gibi ustumden yuk kalkti inşallahhhhhh Rabbim kucagimiza almayi nasip eder bekleyenlerden oldugum icin uzun zamandir halden anliyorum kimseyi aratmasin Rabbim yaaa boynumuzu bukturmesin
İlk denemyse 2 tane koymazlar yada yaşınız gençseKızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
Cok sevindim senin adına canm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahamiinn canm insallah
İlk 3 gün çok önemli bol bol dinlendim :)Ben baştan ayakliydim
Dün transfer oldum daha yeniAminnn Cancazim senin kacinci gun oluyor şimdi
Eşim 1 hafta izinli evde şansıma çocuklarla o ilgileniyor tabiki bende dayanamıyorum kalkıp bakıyorum eşim de kiziyorİlk 3 gün çok önemli bol bol dinlendim :)
Senin iki tane daha yavrun var düşünmen gereken ama daha zor işin
Testi ne zaman yapacaksın kacinci günün canmİlk 3 gün çok önemli bol bol dinlendim :)
Senin iki tane daha yavrun var düşünmen gereken ama daha zor işin
Benim 5.günüm günümde kan testi yapıcamTesti ne zaman yapacaksın kacinci günün canm
5.gun embriyosumu kacinci günde kan testi yapacaksın idrar testi düşünüyor musunBenim 5.günüm günümde kan testi yapıcam
amin inşallahAllah kucağınıza almayı da nasip etsin
Canım ben dün akşam 5 gibi oldum transfer.
amin hepimizin inşallah Allah razı olsunAllah denk getirsin islerini canim benim hadi gozun aydin haftaya kadar zaman hizla gecer inşallah
5.gün 23 Ağustos test günüm5.gun embriyosumu kacinci günde kan testi yapacaksın idrar testi düşünüyor musun
Bende çok yatmıyorumBen baştan ayakliydim
Belirti varmi5.gün 23 Ağustos test günüm
Yok moralimi bozmak istemiyorum benimle gibi şuan çok hoş
Hadi hayırlısı çok heyecanlandım şu an5.gün 23 Ağustos test günüm
Yok moralimi bozmak istemiyorum benimle gibi şuan çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?