• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kuzum sordummu unuttum afedersin sen hangi doktora gitmistin sen nasildin bebisle rabim sağlıcakla tamamına erdirsin 🥰
Aminnn inşallah ben mustafa tas a gidiyorum muhtelemen kese icin falan gebelik takibi yapmadiklarindan direj erciyes kartaldaki zerrin avul hanima baslarim diye düşünüyorum kasıklarımda belirginlesen bir yumru hissediyorum hergecen gün yarin bir daha kan vercem muhtemelen belli olur ikizlerimin varligi az cok 🙈 cok garip bir duygu hayal gibi ama pozitif i gordukten sonra 5 senede yasadigim o seyler bitti tukendi bir anda o goz yaşları o aacilar sanki bir kabustu ve uyandim gibi ustumden yuk kalkti inşallahhhhhh Rabbim kucagimiza almayi nasip eder bekleyenlerden oldugum icin uzun zamandir halden anliyorum kimseyi aratmasin Rabbim yaaa 🥺 boynumuzu bukturmesin

Aminnn inşallah ben mustafa tas a gidiyorum muhtelemen kese icin falan gebelik takibi yapmadiklarindan direj erciyes kartaldaki zerrin avul hanima baslarim diye düşünüyorum kasıklarımda belirginlesen bir yumru hissediyorum hergecen gün yarin bir daha kan vercem muhtemelen belli olur ikizlerimin varligi az cok 🙈 cok garip bir duygu hayal gibi ama pozitif i gordukten sonra 5 senede yasadigim o seyler bitti tukendi bir anda o goz yaşları o aacilar sanki bir kabustu ve uyandim gibi ustumden yuk kalkti inşallahhhhhh Rabbim kucagimiza almayi nasip eder bekleyenlerden oldugum icin uzun zamandir halden anliyorum kimseyi aratmasin Rabbim yaaa 🥺 boynumuzu bukturmesin
Cok sevindim senin adına canm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah🤲amiinn canm insallah 🤲

Kızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..
İlk denemyse 2 tane koymazlar yada yaşınız gençse

İlk 3 gün çok önemli bol bol dinlendim :)
Senin iki tane daha yavrun var düşünmen gereken ama daha zor işin 🙏
Eşim 1 hafta izinli evde şansıma çocuklarla o ilgileniyor tabiki bende dayanamıyorum kalkıp bakıyorum eşim de kiziyor😁

Back