- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.201
Amiin insallah Allah razı olsunAy bir girdim ki güzel haber üzerine güzel haber
Allah devamını getirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
melekomelek ve Mlk anns transferiniz çok güzel geçsin, bebekleriniz sımsıkı tutunsun inşallah
Bol şans diliyorum
Çok teşekkür ediyorum Allah’ım sağlıkla ilerletsin isteyenlere de nasip etsinHayirli olsun canim benim
Amiin Allah razı olsunHepinize hayırlı olsun transferleriniz olumlu olsun inşaallah
İki saat mutlaka sırt üstü dizler karına çekik yatırdılar yatak da düz olacak idrara bile kalkmayacaksın dediler bez bagladilar tutamazsan beze yap dediler snr si serbest ne yaparsan yapabilirsin dedilerTransfer olan arkadaşlarım sağa sola yatabiliriz dimi nasil yattınız duzmu yatilacak hep
2 embriyoyu ben de istesem transfer yaparlar mı, belirli bir şartı var mı yoksaHepinize çok teşekkür ederim
@Tutu96 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edilmiştim.
Amin canım inşallah. Allah razı olsunHepinize hayırlı olsun transferleriniz olumlu olsun inşaallah
Amin İnşallah canım benimAh canim benimAllaha emanetler hayirlisi ile bize bagislasin rabbim korkma umut edelim iyi olsun
Transfer sonrasi 2 yada 3 dk.beklediler kaldirmadilar yuruyerek yerime gelirken wcye gidebilirsin dedi hemşire ben 15 dk. Tutacam dedim 15 dk.sonra 3 defa wcygittim hayırlısıyla tutunurlar insallahİki saat mutlaka sırt üstü dizler karına çekik yatırdılar yatak da düz olacak idrara bile kalkmayacaksın dediler bez bagladilar tutamazsan beze yap dediler snr si serbest ne yaparsan yapabilirsin dediler
Yeni transfer oldum.Aldım bebeklerimi geldim Kızlar. Kendimi çok rahat hissediyorum. inşallah güzel sonuçlar alırızmelekomelek Mlk anns siz ne yaptınız ?
Yeni transfer oldum.
Şimdi dinleniyorum.
Hepimiz için hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah canm sıkı sıkı tutunsunlar inşallahYeni transfer oldum.
Şimdi dinleniyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun
Aynen beklediler beni de.Transfer sonrasi 2 yada 3 dk.beklediler kaldirmadilar yuruyerek yerime gelirken wcye gidebilirsin dedi hemşire ben 15 dk. Tutacam dedim 15 dk.sonra 3 defa wcygittim hayırlısıyla tutunurlar insallah
Ayyyy hepimizinki inşallahHayırlısı olsun inşallah canm sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Ben yürüyerek çıktımAynen beklediler beni de.
Sonra sedyeyle getirdiler odaya.
Sıkıştığım için sürgü getirdiler.
Yarım saat kalkmayacaksın dediler.
Valla sabah 10 da geldik daha 15 dk önce transfer olabildim.
Niye bu kadar geç almislarValla sabah 10 da geldik daha 15 dk önce transfer olabildim.
Hayırlısı valla artık elimden geleni yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?