• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar arkadaşlar.
Başlığı görünce yazmak istedim.
9 yıllık evliyim. Yoğun bir iş hayatım vardı. Ama o yoğunlukta bebeğimiz olsun diye çok fazla araştırdım. Herhangi bir sorun yoktu ama olmuyordu da.
Geçen sene 11 ekimde 3. Denemem de 2 adet 5 gün embryo transferi yapıldı.
Şuan 2.5 aylık ikizlerim sağlıklı bir şekilde benimle çok şükür ☺️
Süreç çok zor.. Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hayırlısını süzr versin Allahım.
Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım
Allah bağışlasın ikizlerini maasallah 🧿teşekkür ederiz bizlerin yanında oldugun icin🥰

Merhabalar arkadaşlar.
9 yıllık evliyim. Yoğun bir iş hayatım vardı. Ama o yoğunlukta bebeğimiz olsun diye çok fazla araştırdım. Herhangi bir sorun yoktu ama olmuyordu da.
Süreç çok zor.. Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hayırlısını süzr versin Allahım.
Allah bağışlasın.sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏
Teşekkür ederiz 🥰🥰

Merhabalar arkadaşlar.
Huzurla büyütün inşallah 💐
Erken gebelik belirtileriniz nelerdi?
Dr değişikliği yaptınız mı yaptıysanız ilaç düzenlemesini nasıl yaptılar kan sulandiricilari falan.tskler simdiden👍🏼

Pozitif haber alan arkadaşlarim Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucaklarıniza alın 🧿❤️❤️
Transfer olan anne adayları sizlerinde çok güzel haberlerini alalım inşallah 🧿❤️❤️
Olumsuz sonuç alan anne adayları bu bir imtihan sabır ile dua ile yola devam edeceksiniz sizler cooook güçlü annelersiniz çünkü 🥰🥰😘

Çok sağol canım rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede inşallah dualarım seninle ve isteyen herkese.yine olmicak dediğim anda oluverdi şimdi kızım bebek hemen gelecek zannediyor anlatmaya çalışıyorum😂
Amin canım hayırlısı inşallah 🥰
Sağol kuzummm
Aynen geldim bekliyorum.
Bende heyecanlanıyorum bir yandan da içim bir garip oluyor. Yine olumsuz olursa diye.
İşte böyle karışık duygular içindeyim.
Allah yardımcımız olsun 🥰 nasip ederse her şey olur 🙏🙏

Allah razı olsun transfer oldum çok sukur🤲
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla rabbim gönlündekini versin ❤️
Yeni transfer oldum.
Şimdi dinleniyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun 🌷🌿
Kıızzz alıp geldin mi 3 bebişini ayyy çok heyecanlı yaaa 🥰
Dktr yürü kan akışı hızlansın dedi yoksa embriyo oksijensiz kalirmis
Aynen canım hareket et mutlaka sürekli yatmayı uygun görmüyorlar birde sağa sola her türlü yatmıştım ben kızımda da bunda da bişey farkediyormu bilmiyorum 🤷‍♀️

Amin canım hayırlısı inşallah 🥰

Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla rabbim gönlündekini versin ❤️

Kıızzz alıp geldin mi 3 bebişini ayyy çok heyecanlı yaaa 🥰

Aynen canım hareket et mutlaka sürekli yatmayı uygun görmüyorlar birde sağa sola her türlü yatmıştım ben kızımda da bunda da bişey farkediyormu bilmiyorum 🤷‍♀️
Amiinn Allah razı olsun canm kac günlük oldun sen

Kızlarr ben Bugün kan verdim ve 219 çıktı inşallah çarşamba sağlıkla yükselişini görürüm ♥️ Darısı inşallah en kısa zamanda sizlerin başına önemli olan sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Maasallah canm hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim🤲

Bu başlık altında çok kişi olmuşuz. Msjlara yazmasam da herkesi okumaya bir şeyler öğrenmeye tanımaya uğraşıyorum. Merak ediyorum. Bu başlık altında Bursa Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde olan var mı. Betül hanımın hastasıyım. Bir erkek doktor daha var ama onu daha az aktif görüyorum neden acaba. Betül hanımdan memnunum net az ve öz konuşuyor. Aşırıya kaçmıyor. Tabi ben benimle 1 saat konuşsun çok isterim tabi ama aşırı yoğun. Transfere daha var şimdilik iyiyz😍 başka var mıdır acaba aramızda😇güzel sonuçlar alan güzel ilerleyen Var mı Betül hanımla💜

Kateter ilerlemedi bi turlu zorlayincada kanama oldu. Kanama olunca embriyo tutunmazmis herşey yarim kaldı. Ya kendimi cok kastim yada bir problem var adet olup bittikten sonra histereskopi olacak büyük ihtimalle 😢
Sıkma canını hersey hallolur hayırlısı buymuş bugün için önce nedenini bul sonra tekrar dene canm hayırlısıyla olacak canm insallah🤲 pes etme

Huzurla büyütün inşallah 💐
Erken gebelik belirtileriniz nelerdi?
Dr değişikliği yaptınız mı yaptıysanız ilaç düzenlemesini nasıl yaptılar kan sulandiricilari falan.tskler simdiden👍🏼
Aminn çok teşekkürler 🙏
Hiç bir belirti yoktu gerçekten. Hatta bu kezde olmadı dedim kendi kendime.
Doktorumu hiç değiştirmedim.
Sadece 2 denemeden sonra rahim filmin çekildi. Tüpümüm biri tıkalı imiş açıldı. Sonrasında spontan hamile kaldım. Boş kese imiş kürtaj oldum. Sonra 3.tüp bebek denemesi yaptık. Pozitifi görmem de rahim filmi ve kürtaj etkili olsu mu hiç bilmiyorum.
Oksapar doğumdan 1 hafta so rasına kadar her gün kullandım. Birde proluton iğneyi göbekten 2 ay falan vuruldum.

Back