- Konu Sahibi melekomelek
- #3.241
İlktiHer hastane yada hasta farklı transferin ilkmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlktiHer hastane yada hasta farklı transferin ilkmiydi
Allah bağışlasın ikizlerini maasallah teşekkür ederiz bizlerin yanında oldugun icinMerhabalar arkadaşlar.
Başlığı görünce yazmak istedim.
9 yıllık evliyim. Yoğun bir iş hayatım vardı. Ama o yoğunlukta bebeğimiz olsun diye çok fazla araştırdım. Herhangi bir sorun yoktu ama olmuyordu da.
Geçen sene 11 ekimde 3. Denemem de 2 adet 5 gün embryo transferi yapıldı.
Şuan 2.5 aylık ikizlerim sağlıklı bir şekilde benimle çok şükür
Süreç çok zor.. Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hayırlısını süzr versin Allahım.
Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım
Allah bağışlasın.sağlıklı uzun ömürler versin inşallahMerhabalar arkadaşlar.
9 yıllık evliyim. Yoğun bir iş hayatım vardı. Ama o yoğunlukta bebeğimiz olsun diye çok fazla araştırdım. Herhangi bir sorun yoktu ama olmuyordu da.
Süreç çok zor.. Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hayırlısını süzr versin Allahım.
Huzurla büyütün inşallahMerhabalar arkadaşlar.
Bugün öğleden sonra 16 kişiye transfer yapılmış.Niye geciktiki bu kadar kuzum
Amin canım hayırlısı inşallahÇok sağol canım rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede inşallah dualarım seninle ve isteyen herkese.yine olmicak dediğim anda oluverdi şimdi kızım bebek hemen gelecek zannediyor anlatmaya çalışıyorum
Sağol kuzummm
Aynen geldim bekliyorum.
Bende heyecanlanıyorum bir yandan da içim bir garip oluyor. Yine olumsuz olursa diye.
İşte böyle karışık duygular içindeyim.
Allah yardımcımız olsun nasip ederse her şey olur
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla rabbim gönlündekini versinAllah razı olsun transfer oldum çok sukur
Kıızzz alıp geldin mi 3 bebişini ayyy çok heyecanlı yaaaYeni transfer oldum.
Şimdi dinleniyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun
Aynen canım hareket et mutlaka sürekli yatmayı uygun görmüyorlar birde sağa sola her türlü yatmıştım ben kızımda da bunda da bişey farkediyormu bilmiyorumDktr yürü kan akışı hızlansın dedi yoksa embriyo oksijensiz kalirmis
Amiinn Allah razı olsun canm kac günlük oldun senAmin canım hayırlısı inşallah
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla rabbim gönlündekini versin
Kıızzz alıp geldin mi 3 bebişini ayyy çok heyecanlı yaaa
Aynen canım hareket et mutlaka sürekli yatmayı uygun görmüyorlar birde sağa sola her türlü yatmıştım ben kızımda da bunda da bişey farkediyormu bilmiyorum
Hayırdır neden ne oldumelekomelek benim transferim iptal oldu canim listeden silebilirsin. Hepinize hayırlı olsun
Maasallah canm hepimiz sağlıkla kucağımıza alalimKızlarr ben Bugün kan verdim ve 219 çıktı inşallah çarşamba sağlıkla yükselişini görürüm Darısı inşallah en kısa zamanda sizlerin başına önemli olan sağlıkla kucağımıza alalım
Kateter ilerlemedi bi turlu zorlayincada kanama oldu. Kanama olunca embriyo tutunmazmis herşey yarim kaldı. Ya kendimi cok kastim yada bir problem var adet olup bittikten sonra histereskopi olacak büyük ihtimalleHayırdır neden ne oldu
Sıkma canını hersey hallolur hayırlısı buymuş bugün için önce nedenini bul sonra tekrar dene canm hayırlısıyla olacak canm insallah pes etmeKateter ilerlemedi bi turlu zorlayincada kanama oldu. Kanama olunca embriyo tutunmazmis herşey yarim kaldı. Ya kendimi cok kastim yada bir problem var adet olup bittikten sonra histereskopi olacak büyük ihtimalle
Aminn çok teşekkürlerHuzurla büyütün inşallah
Erken gebelik belirtileriniz nelerdi?
Dr değişikliği yaptınız mı yaptıysanız ilaç düzenlemesini nasıl yaptılar kan sulandiricilari falan.tskler simdiden
Aminn çok teşekkürlerAllah bağışlasın.sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Teşekkür ederiz
Aminn çok teşekkürler.Allah bağışlasın ikizlerini maasallah teşekkür ederiz bizlerin yanında oldugun icin
Hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişYeni transfer oldum.
Şimdi dinleniyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun
Rahim filminde gorulmemismiydiKateter ilerlemedi bi turlu zorlayincada kanama oldu. Kanama olunca embriyo tutunmazmis herşey yarim kaldı. Ya kendimi cok kastim yada bir problem var adet olup bittikten sonra histereskopi olacak büyük ihtimalle