- 14 Mart 2022
- 2.450
- 6.908
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.221
Sabah muayene olacaksın öğleden sonra da transfer yapılacak dediler.Niye bu kadar geç almislar
Altina bez bagla kalkma cancazimTransfer sonrasi 2 yada 3 dk.beklediler kaldirmadilar yuruyerek yerime gelirken wcye gidebilirsin dedi hemşire ben 15 dk. Tutacam dedim 15 dk.sonra 3 defa wcygittim hayırlısıyla tutunurlar insallah
Dktr yürü kan akışı hızlansın dedi yoksa embriyo oksijensiz kalirmisAltina bez bagla kalkma cancazim
İlk zaman gerekliydi evdeyim ki zatenAltina bez bagla kalkma cancazim
Artık hayırlısı olsunİlk zaman gerekliydi evdeyim ki zaten
Haa bende suan hastanesin saniyorumİlk zaman gerekliydi evdeyim ki zaten
Valla yüz üstü yatma dediler ben her türlü yattım .arada kalktım yürüdüm yatmaktan belim ağrıdıTransfer olan arkadaşlarım sağa sola yatabiliriz dimi nasil yattınız duzmu yatilacak hep
Olsun oldu ya Allah’ın izniyleValla sabah 10 da geldik daha 15 dk önce transfer olabildim.
Hayırlısı valla artık elimden geleni yaptım.
Kacinci günün olduValla yüz üstü yatma dediler ben her türlü yattım .arada kalktım yürüdüm yatmaktan belim ağrıdı
Belirtiler ne zaman basliyorKacinci günün oldu
Belirtiler nezaman başlıyorKacinci günün oldu
Odaya yatış yapiosun odadaki yatakla transfer odasına götürüyorlar sedyeye geçip işlemi yapiolar bezi bağlıyorlar snr hiç pozisyonunu bozmadan sürünerek sırt üstü yatağına geçiyorsun snr tekrar odana alıyorlarTransfer sonrasi 2 yada 3 dk.beklediler kaldirmadilar yuruyerek yerime gelirken wcye gidebilirsin dedi hemşire ben 15 dk. Tutacam dedim 15 dk.sonra 3 defa wcygittim hayırlısıyla tutunurlar insallah
Niye geciktiki bu kadar kuzumValla sabah 10 da geldik daha 15 dk önce transfer olabildim.
Hayırlısı valla artık elimden geleni yaptım.
Kuxum oksapari aksam vur dediler digerini gunduz hep ayni saatte vurun dedilerKizlar oksapar ile prolutex aynı anda vurulurmu arada süre olmalimi
Nasılsın tutabildin maasallahOdaya yatış yapiosun odadaki yatakla transfer odasına götürüyorlar sedyeye geçip işlemi yapiolar bezi bağlıyorlar snr hiç pozisyonunu bozmadan sürünerek sırt üstü yatağına geçiyorsun snr tekrar odana alıyorlar
Tutunacak olan rızkı varsa illa ki tutunur ins hepimizin transferi olumlu olur
ben üç üç buçuk saat tuttum çişimi (yaparken de bir yıl sürdü bitmek bilmedi)
Her hastane yada hasta farklı transferin ilkmiydiOdaya yatış yapiosun odadaki yatakla transfer odasına götürüyorlar sedyeye geçip işlemi yapiolar bezi bağlıyorlar snr hiç pozisyonunu bozmadan sürünerek sırt üstü yatağına geçiyorsun snr tekrar odana alıyorlar
Tutunacak olan rızkı varsa illa ki tutunur ins hepimizin transferi olumlu olur
ben üç üç buçuk saat tuttum çişimi (yaparken de bir yıl sürdü bitmek bilmedi)
Bı sure snr hissetmeye başladım hahahaNasılsın tutabildin maasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?