- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.633
- 63
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.101
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah. Tebrik ederimKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
Ederim etmezmiyim hiiççHayirli uğurlu olsun cnm katllanarak saglikla artsin bizede dua et emi
Aynı gün transfer olmuşuz akıntı bile yok bende hiç bir belirti yok sakin olup beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok böyle düşünmeSelamlar herkese
Perşembe günü (nerdeyse 4 gün olacak) transfer oldum. Tek yumurta transferi yapıldı. Ve bende akıntı dışında bir semptom yok. Akıntı da ilaçlardandır muhtemelen zaten. Hiç semptom göstermeden pozitifi gören oldu mu? Yoksa tutunmadı mı acaba
Dr un ne düşündüğünü bilemem.. ben transferden 1 hafta önce başladım diye hatırlıyorum.. 4 mg dı ama başta günde 2 tane yarım sanırım 8. Haftada günde yarıma düştü .. umarım yarrımcı olabilmişimdir ..Kaç mg’dı? Bir de bazı doktorlar transferden önce 4 gün kullanıyor bazıları sizin gibi daha uzun. neden farklı uygulama var acaba?
Güzel haberlerle uyanmak çok güzelKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
Yani 9. Gün yapsaydın keşke.Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah. Tebrik ederim
Benim de 7. Günüm kaset test negatif çıktı
Çok teşekkür ederim:)Dr un ne düşündüğünü bilemem.. ben transferden 1 hafta önce başladım diye hatırlıyorum.. 4 mg dı ama başta günde 2 tane yarım sanırım 8. Haftada günde yarıma düştü .. umarım yarrımcı olabilmişimdir ..
İnşaAllah öyledir canım 9. Gün de yaparımYani 9. Gün yapsaydın keşke.
7. Gün çok erken
ayliiss bende hocadan sızden duyunca serum ıstedım :)Güzel haberlerle uyanmak çok güzeltebrik ederim inşallah kanda da güzel değerler görürsünüz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Amin çok teşekkür ederimGözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkürler halen niyeyse inanamıyorumTekrar gözün aydın cnm
Teşekkürler Allah razı olsunHayırlı olsun tebrik ederim
Çok tebrik ederim maşallah pozitif gören sayisi artıyor darısı isteyen herkeseKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
6 saat verdiler canım sonra da bi tane daha bağladılar çok yoğun olduğu için damarlarda tıkanıklık olmasın diye.ayliiss bende hocadan sızden duyunca serum ıstedım :)
degısık bır ısmı var hatırlamıyorum ama süt rengınde zeytınyas ve soya yagı ıcerıyormus.
534 tl serum.eczaneden aldım onlar takacakmıs tramsferden once. 2 saat kadar surecekmıs ve tamamı kullanılmıyormus yarısı kullandırılıp dıger yarısı çöp oluyormus . senınkıde öylemıydi.
Ümidini kaybetme erken mi yaptniz acaba kaçıncı gün embriyosu.belki kana karismamistir dahaBenimde bugün 7.günüm idrar testi yaptım nagatif malesef
teşekkür ederiiimmm . hadi bakalım inşallaahh beklicez sen benden öncesinn senınkını daha once ogrenıcez .6 saat verdiler canım sonra da bi tane daha bağladılar çok yoğun olduğu için damarlarda tıkanıklık olmasın diye.
Tamamını kullandılar ama baş dönmesi ,mide bulantısı oldu keşke yarısını yapsalardı çok iyi olmuş istemen onlar ne derse onu yap bana ağır geldi o ilaç tadı her nefes alıp verişimde nefesimden girip çıktı sanki..
şifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?