- 25 Eylül 2018
- 150
- 281
- 103
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.081
aminnn canımmm:)Hayırlı olsun kuzuuuuum allahım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin
ah nasıl sevindimm; gözün aydın canımm:)Kozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgibaya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Hayırlı geceler
Amiiin inşallah canımaminnn canımmm:)
ah nasıl sevindimm; gözün aydın canımm:)
Şuan sabah ezanı okunuyor, Rabbim ezanların hürmetine hepimize yardım etsin, hayırlı evlat olsunlar.
Canim benim okadarsevindim ki masallah diyelim hemen inşallah rabbim bebeklerimizi bizlere bagislarKozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgibaya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Hayırlı geceler
Çok güzel yaa maşallahKozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgibaya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Hayırlı geceler
Canım senin transfer tarihin neydi.İnşallah kuzum benimde ilk gebeliğim kimyasaldı allah hiç bir kayıbı kimseye yaşatmasın inşallah herkes tez vakitte yavrularını kucaklarına alsın bizde dahil
Hayırlı olsun tebrik ederimSelam kizlar ikinci kanımı verdim 372 çıkmış çok mutluyum
Az kalmis hadi hayirli olsun canimmmKızlar benim transfer günüm bu ayın 29 hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn
Tekrar gözün aydın cnmSelam kizlar ikinci kanımı verdim 372 çıkmış çok mutluyum
Gözünaydın cnm daha kıpkırmızı olması için erken zaten kendini strese sokmaKozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgibaya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Hayırlı geceler
Gözün aydın cnm bugün ne güzel bi girdim ard arda güzel haberler çok şükürKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
Cok sevindim cnm maasallahKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
Ayyyyyy tebrik ederim Allah kucağınızı boş bırakmasın sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsinSelam kizlar ikinci kanımı verdim 372 çıkmış çok mutluyum
Hayirli uğurlu olsun cnm katllanarak saglikla artsin bizede dua et emiKızlar ben bir şey yaptım dayanamadım
Öğlen uykumdan uyanıp gidip idrar testi yaptım
Transfer günü hariç bugun 6.günüm :)
Sanıyorum ki bebeğim veya bebeklerim benimle
Amin canımmmmmGünaydın kızlarmelekomelek Mlk anns bol şans diliyorum sizlere bu son olsun inşallah testi pozitif çıkan tüm arkadaşlara da keselerini görmek kalp atışlarını duymak nasip olsun
Maşallah subhanallahKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
Canim aglayarak okudum cok sevindim ben korkuyorum test günü beklemeye calisicam hayirli olsun cok sevindim daridi bize inşallahKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?