• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba kizlar yazamadim bugun kac gundur cikmadigimin hakkini verdim it ayagi yemis gibi gezip esimle hadi biraz farklilik olsun dedik 🙈 guzel haberini gordun tikitak tikitak beni umutlandirdin bak hemen yarın senin ardina bi tane de ben yapistiririm bu heyecanla 😍😍😍😍 masallah diyelim kuzum henen dua yapistir bize de
Bütün dualarım sizinle:)
tikitak tikitak kiz hatta simdi ilk sayfada gordum senle ayni gun transfer olmusuz bK daha cok umutlandim 😍😍
Allah’ım hakkında hayırlısını kolaylıkla versin canım:)

Bende prednol kullanmıştım , yarımşar tane sabah ve akşam , gebelik gerçekleştikten sonra yarıma düşürdü doktorum 10. Hafta da bıraktırdı kullanmayı :) aklıma gelmişken yazayım dedim
Kaç mg’dı? Bir de bazı doktorlar transferden önce 4 gün kullanıyor bazıları sizin gibi daha uzun. neden farklı uygulama var acaba?

Selamlar herkese
Perşembe günü (nerdeyse 4 gün olacak) transfer oldum. Tek yumurta transferi yapıldı. Ve bende akıntı dışında bir semptom yok. Akıntı da ilaçlardandır muhtemelen zaten. Hiç semptom göstermeden pozitifi gören oldu mu? Yoksa tutunmadı mı acaba 😔

Selamlar herkese
Perşembe günü (nerdeyse 4 gün olacak) transfer oldum. Tek yumurta transferi yapıldı. Ve bende akıntı dışında bir semptom yok. Akıntı da ilaçlardandır muhtemelen zaten. Hiç semptom göstermeden pozitifi gören oldu mu? Yoksa tutunmadı mı acaba 😔
Selam canım
Yani hiç belirtisi olmadan pozitif gören insanlar da var bir sürü belirti yaşayıp negatif alanda.
Daha çok erken sizin için.
İnşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunuyordur 🙏🙏

V vildan0 tikitak tikitak @shmily kizlar hep beraberek guzel sonuclar alalim cvplafiniz icin cok teşekkür ederim bende annemleyim evde olunca benim gibi olanlari cokk merak ediyorum ilkinde cok kucuk bir değerle kimyasal yasadim bu yuzden kimseye uzulme diyemiyorum o kadar emek goz yaslarimi tutamamistim ama yasiyoz bir sekilde hayat devam ediyor inşallah bu sefer hepimiz guzel haberlerle senleniriz 🥰 bu aralar alchemy of school ixliyom tavsiye edilir kore dizisi 😂😂 neyse uyuyamiyanlar olarak cok konustum kalkip progesteron ignesi olmsya gidiyorum hepinizi cok opuyorum 🥰😘😘
İnşallah kuzum benimde ilk gebeliğim kimyasaldı allah hiç bir kayıbı kimseye yaşatmasın inşallah herkes tez vakitte yavrularını kucaklarına alsın bizde dahil 🙈😘☺️☺️

Kozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgi 🙈🙈 baya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim ☺️ Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ♥️ Hayırlı geceler 😘

Back