2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ilk deneme gonal f ile oldu sadece 2 yumurta toplanmıştı onlarda tutmadı orta kalite idi. Şimdi doktorum klomen ve saizen yazmış tedavi protokolu değişiyor sanırım... saizen ile ilgi olumlu şeyler okumadım açıkçası biraz endişe ediyorum.

Yoo ben olumlu şeyler duymuştum.
Hatta yumurtaların kalitesini de arttırıyormuş.

Bende temmuz ayında dondurulmuş embriyo için başladım pazartesi kontrolüm var belki transfer tarihim belli olur katılırım aranıza 3.deneme yaş 30
Sıkıntı ne her ikisde taze transfer mi olmuştu olmayınca sebep soyledilerm
Devlette yapılıyor mu bilmiyorum. Biz özel bir laboratuvarda yaptırmıştık. Sperm dna hasar kaydı testi diye geçiyor.
Hmm anladım biz şimdi artık tüp bebek aşamasındayiz herhalde yapmamiz artık çok geç olur inşallah hiç gerek kalmaz bakmaya

Kızlar banada akıl verir misinz düşükler sebebiyle tüp bebek yaptırıyorum trasfer öncesi nelere baktirmaliyim ki düşük olmasın

Amin canm sizin nasıl gidyr tedavi
Ben ilk kez yaptircam canım ignelerime pazartesi baslicam Agustosun 3- 4 u gibi adet olurum sonra baska igne vereceklermis onuda yumurtalarim istenen boyuta gelene kadar kullancam daha sonra opu olur heralde sonrada duruma gore transfer olur heralde tam bilmiyorum yaşayıp göreceğim

Aa niye oyle bende hiç öyle olmadi şimdi iğnelerin kullanyrm adetli olduğum tarihte baslyrz sonra yumurta toplama işlemi birdahaki aya kalmadı hic

Aa niye oyle bende hiç öyle olmadi şimdi iğnelerin kullanyrm adetli olduğum tarihte baslyrz sonra yumurta toplama işlemi birdahaki aya kalmadı hic
Valla bu yöntem uzun protokol yontemiymis canim simdi adetimin 21. Gunu ganopeptyl igne vuruncam adet olana kadar adet olduktan sonra tekrar gidicem hastaneye gonalf e baslicaz bu yumurtalar esit buyuklukte olsunlar ve cok olsunlar diye uygulanan bi yontemmis netten arastirdigim kadarıyla

Yaa benim doktorum hep diyor önemli olan yumurtaların çokluğu deil bir embiryo ile hamile kalan bile var önemli olan sağlıklı olup tutunması bakalım nasibimzde ne var Allah herkese gönlüne göre versin

Yaa benim doktorum hep diyor önemli olan yumurtaların çokluğu deil bir embiryo ile hamile kalan bile var önemli olan sağlıklı olup tutunması bakalım nasibimzde ne var Allah herkese gönlüne göre versin
Aynen canım kaliteleri önemli hayırlısı bakalım sen 2. Denemene sıfırdan mi basladin yoksa dondurmuslarin varmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…