- 5 Mayıs 2022
- 3.207
- 4.030
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
Ilk deneme gonal f ile oldu sadece 2 yumurta toplanmıştı onlarda tutmadı orta kalite idi. Şimdi doktorum klomen ve saizen yazmış tedavi protokolu değişiyor sanırım... saizen ile ilgi olumlu şeyler okumadım açıkçası biraz endişe ediyorum.Ben sadece klomen kullandım.
İğnesiz oldu bu sefer tedavim.
İğnelerle 8-10 yumurta toplanıyordu elimde 2 tane embriyo kalıyordu.
Klomenle 2 kez toplattim. 4 ve 5 olarak toplandı.
3 er embriyo donduruldu.
Bana İğne iyi gelmiyordu zaten.
Yok bu ikinci denemeYaa iste genelde ailede böyle bi sorun yaşayan yok deyince bakmiyolar canım senin ilk tedavin mi?
Nasıl isteyecez biz bu testiSpermiogram da sıkıntı olmayıp da hasarı çıkabilir. Benim de eşimin Spermiogram testinde sıkıntı yoktu yinede emin olmak için yaptırdık. Hasarı çok az çıktı.
Sıkıntı ne her ikisde taze transfer mi olmuştu olmayınca sebep soyledilermmiBende temmuz ayında dondurulmuş embriyo için başladım pazartesi kontrolüm var belki transfer tarihim belli olur katılırım aranıza 3.deneme yaş 30
Yoo ben olumlu şeyler duymuştum.Ilk deneme gonal f ile oldu sadece 2 yumurta toplanmıştı onlarda tutmadı orta kalite idi. Şimdi doktorum klomen ve saizen yazmış tedavi protokolu değişiyor sanırım... saizen ile ilgi olumlu şeyler okumadım açıkçası biraz endişe ediyorum.
Devlette yapılıyor mu bilmiyorum. Biz özel bir laboratuvarda yaptırmıştık. Sperm dna hasar kaydı testi diye geçiyor.Nasıl isteyecez biz bu testi
Sıkıntı ne her ikisde taze transfer mi olmuştu olmayınca sebep soyledilermBende temmuz ayında dondurulmuş embriyo için başladım pazartesi kontrolüm var belki transfer tarihim belli olur katılırım aranıza 3.deneme yaş 30
Hmm anladım biz şimdi artık tüp bebek aşamasındayiz herhalde yapmamiz artık çok geç olur inşallah hiç gerek kalmaz bakmayaDevlette yapılıyor mu bilmiyorum. Biz özel bir laboratuvarda yaptırmıştık. Sperm dna hasar kaydı testi diye geçiyor.
Bu son olur inşallah canımYok bu ikinci deneme
Bende canım ilk defa duydum şimdi tekrar hamile inşallah bu sağlıkla doğar.İlk defa böyle bişey duyuyorum
Hadi insallah o zamanYoo ben olumlu şeyler duymuştum.
Hatta yumurtaların kalitesini de arttırıyormuş.
Amin canm sizin nasıl gidyr tedaviBu son olur inşallah canım
Ben ilk kez yaptircam canım ignelerime pazartesi baslicam Agustosun 3- 4 u gibi adet olurum sonra baska igne vereceklermis onuda yumurtalarim istenen boyuta gelene kadar kullancam daha sonra opu olur heralde sonrada duruma gore transfer olur heralde tam bilmiyorum yaşayıp göreceğimAmin canm sizin nasıl gidyr tedavi
Aa niye oyle bende hiç öyle olmadi şimdi iğnelerin kullanyrm adetli olduğum tarihte baslyrz sonra yumurta toplama işlemi birdahaki aya kalmadı hicBen ilk kez yaptircam canım ignelerime pazartesi baslicam Agustosun 3- 4 u gibi adet olurum sonra baska igne vereceklermis onuda yumurtalarim istenen boyuta gelene kadar kullancam daha sonra opu olur heralde sonrada duruma gore transfer olur heralde tam bilmiyorum yaşayıp göreceğim
Valla bu yöntem uzun protokol yontemiymis canim simdi adetimin 21. Gunu ganopeptyl igne vuruncam adet olana kadar adet olduktan sonra tekrar gidicem hastaneye gonalf e baslicaz bu yumurtalar esit buyuklukte olsunlar ve cok olsunlar diye uygulanan bi yontemmis netten arastirdigim kadarıylaAa niye oyle bende hiç öyle olmadi şimdi iğnelerin kullanyrm adetli olduğum tarihte baslyrz sonra yumurta toplama işlemi birdahaki aya kalmadı hic
Yaa benim doktorum hep diyor önemli olan yumurtaların çokluğu deil bir embiryo ile hamile kalan bile var önemli olan sağlıklı olup tutunması bakalım nasibimzde ne var Allah herkese gönlüne göre versinValla bu yöntem uzun protokol yontemiymis canim simdi adetimin 21. Gunu ganopeptyl igne vuruncam adet olana kadar adet olduktan sonra tekrar gidicem hastaneye gonalf e baslicaz bu yumurtalar esit buyuklukte olsunlar ve cok olsunlar diye uygulanan bi yontemmis netten arastirdigim kadarıyla
Aynen canım kaliteleri önemli hayırlısı bakalım sen 2. Denemene sıfırdan mi basladin yoksa dondurmuslarin varmiydi?Yaa benim doktorum hep diyor önemli olan yumurtaların çokluğu deil bir embiryo ile hamile kalan bile var önemli olan sağlıklı olup tutunması bakalım nasibimzde ne var Allah herkese gönlüne göre versin
Evet sıfırdan başladık 7 tane yumurta toplanmıştı bundan 4 tanesi olgundu 4 taneden ikisi dollenmisti ikiside orta kalite transfer edildi geriye yumurta kalmadjAynen canım kaliteleri önemli hayırlısı bakalım sen 2. Denemene sıfırdan mi basladin yoksa dondurmuslarin varmiydi?
Anladim canım bu sefer daha kaliteli daha sağlıklı embriyolarin olur inşallahEvet sıfırdan başladık 7 tane yumurta toplanmıştı bundan 4 tanesi olgundu 4 taneden ikisi dollenmisti ikiside orta kalite transfer edildi geriye yumurta kalmadj
Ngs den sonuclarin ne kadar surede geldi canim opudan sonra ne zaman surede transfer olcaksinSlm kizlar benimde 1 embriyom var pgt ve ngs yapıldı normal çıktı ağustos ortalarında transfer olacak hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?