• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende doktora sordum bugün genetiğe baktirsaniz yok gerek yok dedi sonradan birşey çıkarsa doktormu verecek bunun hesabını sanki
Aslında yeni evlenen çiftlere West testi yani geniş kapsamlı genetik testi yapılmalıdır ki doğacak çocuklar hasta olmasin(düşük yapan arkadaşlarda neden düşük yaptığını bilsinler)

Genetik problemleri genelde birkaç düşükten sonra araştırıyorlar bir tanıdığım kendiliğinden hamile kalıyor ama bebekler 4-5 haftalıkken düşüyor 3-4 kere böyle oldu sonra tüp bebek yaptırdılar o da tuttu ama yine aynı haftada düştü sonra kızın ve kocasının genetik incelemesi yapıldı.kızda kromozomlarında yanlış dizilim varmış normalde kadınlarda xx olur ya onda xy kromozomu varmış yani gen olarak erkek görünüyomuş çok garip değil mi?
İlk defa böyle bişey duyuyorum 🤔🤔

Spermiogram da sıkıntı olmayıp da hasarı çıkabilir. Benim de eşimin Spermiogram testinde sıkıntı yoktu yinede emin olmak için yaptırdık. Hasarı çok az çıktı.
Benimde ilk başlarda eşimin sperm hareketlerinde sorun vardi ileri hareketliligi düşüktü vitaminler kullandı boğazına baktı düzeldi ama bi kac ay önce ki testinde yine değerleri düşmüştü bu seferde hormon testi iste doktordan dedim buz demesek bakmiyolar çünkü hormon testi istedi troidi yüksek çıktı o yuzden hareketi bogazina bakmadığı an düşüyormuş böyle bi sorunu olanlara hormonlarina baktirmalarini tavsiye ederim her doktor bakmiyo çünkü sadece sperm testi istiyolar ultrason istiyolar hormonlarina bakmak kimsenin aklına gelmiyor

Benimde ilk başlarda eşimin sperm hareketlerinde sorun vardi ileri hareketliligi düşüktü vitaminler kullandı boğazına baktı düzeldi ama bi kac ay önce ki testinde yine değerleri düşmüştü bu seferde hormon testi iste doktordan dedim buz demesek bakmiyolar çünkü hormon testi istedi troidi yüksek çıktı o yuzden hareketi bogazina bakmadığı an düşüyormuş böyle bi sorunu olanlara hormonlarina baktirmalarini tavsiye ederim her doktor bakmiyo çünkü sadece sperm testi istiyolar ultrason istiyolar hormonlarina bakmak kimsenin aklına gelmiyor
Vallahi bizler daha çok araştırıyoruz. Doktorlara söylüyoruz. Yoğun oldukları için çok uğraşmıyorlar.

Klomen + saizen kullanan var mı tedavisinde
Ben sadece klomen kullandım.
İğnesiz oldu bu sefer tedavim.
İğnelerle 8-10 yumurta toplanıyordu elimde 2 tane embriyo kalıyordu.
Klomenle 2 kez toplattim. 4 ve 5 olarak toplandı.
3 er embriyo donduruldu.
Bana İğne iyi gelmiyordu zaten.

Back