2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar benim ilk denemem doktorum ikinci adetimde gel demişti ağustosun üçü regl günüm acaba gecikir mi birde ben çalışıyorum acaba transferden sonra devam etsem mi sizler neler düşünüyorsunuz
Ben 1 hafta izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum. Çalıştığınız yer ofis tarzı bir yerse sıkıntı olmaz ama ağır bir işse çalışmayın derim

Merhabalar benim ilk denemem doktorum ikinci adetimde gel demişti ağustosun üçü regl günüm acaba gecikir mi birde ben çalışıyorum acaba transferden sonra devam etsem mi sizler neler düşünüyorsunuz
Bende ilk transferimde 15 gün izin almıştım ağır işlerden kaçınmalısınız oturarak çalışıyordum ama ilk birkaç gün özellikle uzanıp dinlenmek gerekiyor

Ben de 3 4 gün isten izin alacagim kizlar yalniz surekli yatmayi ya da oturmayi onermiyor doktorlar. Neticede embriyonun tutunmasi icin rahime kan akisi olmasi lazim. Surekli sabit kalmak kan dolasimini yavaslattigindan embriyonun tutunma ihtimali azaliyor. Ben kisa sureli yuruyusler yapmayi ve transferden sonra sanki karnimda bebek varmis gibi onunla konusmayi planliyorum Meditasyon da ise yarayacaktir.

Sıkıntı ne her ikisde taze transfer mi olmuştu olmayınca sebep soyledilerm

Hmm anladım biz şimdi artık tüp bebek aşamasındayiz herhalde yapmamiz artık çok geç olur inşallah hiç gerek kalmaz bakmaya
1. Tedavim özelde ve başka şehirdeydi olumsuz olunca orda durmak istemedim.. 2. De bebeğe ve bize genetiğe bakıldı kürtajfan sonra ama bişey çıkmadı

Selam kızlarr 25 yasındayım daha önce gecirdiğim bi hastalık yüzünden tüplerimde problem var onun dısında bi sorunumız yoktu ama doktorlar tüpbebeğe yönlendirdi . 2 tane 5. Gün embriyom vardı mart ayında ilk transferim olmustu ve negatif sonuclandı . 2 hafta sonra adetim var doktora gidicem 2. Transfer için . Hepimiz için hayırlısı olsun

Hosgeldin canım
Hayırlı olsun tedavin

Merhaba arkadaşlar. Benim de opu oldu bir ay dinlendirme,ağustosun başında transfer olacak Allah izin verirse. Estrofeme başlattı doktor
Bir tane dondurulmuş 5.gün embriyom var 3bb
Merhaba canım hoşgeldin.
Senin de yakın zamanda olur transferin.
Hayırlı olsun şimdiden.

Herkese merhaba,

Temmuz ayındaki ilk transferim kimyasalla sonuçlandığı için izninizle aranıza katılıyorum. İlaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum. Genel olarak normalden daha yoğun bir kanamam oldu. İlk gün iyi hissediyordum, ama ikinci gün öyle halsiz ve bitkin düştüm ki ne oluyor anlayamadım. Neyse ki toparladım gibi. Kan değerlerime bakıldı ve hiç vakit kaybetmeden yeni transfere başlamamız önerildi. Hayırlısıyla 10 Ağustos’ta ikinci denememiz olacak. Doktorum yerleşmiş olmasını olumlu yorumladı. Umarım yine yerleşir ve bu defa sımsıkı tutunur ve sağlıklı ilerler

Yaa bende temmuzda kimyasal geçirdim Eylül'de düşünüyorum kısmetse yine sağlıkla olsun hepimizin.

Hemen tekrardan olması üzüntünüzü hafifletmiştir bekleyen embriyonuz olması ne güzel , umarım bu sefer güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle

Kızlar selam bugün kontrole gittim herşey iyi güzel fakat bişey sorucam doktor bana cuma-cumartesi veya önümüzdeki pazartesi transfer olucak dedi bugün ki kan tahlili sonucuma göre arayıp söyliceklermiş.ilaçlar yazdı bu ilaçların içinde PROGRAF diyr bir ilaç var bağışıklık baskılayıcıymış.bunu kullanan var mı içinizde?ben zaten üfürükten nem kapan biriyim yan etkileri çok fazla merkezi arayıp sordum geri bilgi için hemşire arıcakmış beni sizde kullanan olduysa yan etki olarak neler yaptı?

Yaa bende temmuzda kimyasal geçirdim Eylül'de düşünüyorum kısmetse yine sağlıkla olsun hepimizin.

Çok geçmiş olsun! Umarım hepimize sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun.

Hemen tekrardan olması üzüntünüzü hafifletmiştir bekleyen embriyonuz olması ne güzel , umarım bu sefer güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle

Hayal kırıklığı her türlü oluyor elbette, ama dediğiniz gibi hemen ikinci transfer hazırlıkları başlayınca üzülmeye vakit dahi kalmıyor. Yeniden aynı heyecanlarla baş başayiz Umarım bu defa kalıcı bir gebelik olur. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Prograf değil de, Deltacortril kullandım ilk transferimde, o da bağışıklık baskılayıcı. Bazı kadınlarda vücut, embriyonun DNA’sının yarısı eşe ait olduğu için yabancı olarak algılar ve antikor geliştirir. Bu da embriyonun gelişimini engeller. Bunun önüne geçmek için, yani vücudunuzun embriyonuza karşı saldırıya geçmemesi için bağışıklık baskılayıcı ilaç veriliyor. Ben de herhangi bir yan etkisi olmadı. Ama ilaçlar herkesin vücudunda çok farklı tepkilere yol açıyor.

Hosgeldin canım
Dondurulmuşların olması çok iyi. Hem araya zamanda girmemiş oluyor. Hayırlı olsun.
Yaşın kaç canım

Ben kullandım canım.
Bağışıklık için.
Bende yan etkisi olmamıştı.

Hosgeldin canım
Dondurulmuşların olması çok iyi. Hem araya zamanda girmemiş oluyor. Hayırlı olsun.
Yaşın kaç canım

Teşekkür ederim
Yaşım 36, AMH değerim düşük olduğu için taze transfer yerine önce birkaç defa yumurta toplama yapıp embriyoları dondurduk. İlki kimyasal oldu, kaldı geriye 7 dondurulmuş embriyo. Umarım bunlardan birini sağlıkla kucağıma almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…