- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
İnşallahBende canım ilk defa duydum şimdi tekrar hamile inşallah bu sağlıkla doğar.
Genetik ve pıhtılaşma var mı bunlara baktırmak muhakkak.Kızlar banada akıl verir misinz düşükler sebebiyle tüp bebek yaptırıyorum trasfer öncesi nelere baktirmaliyim ki düşük olmasın
Şu an sadece estrofem kullanıyorum günde 3 kere.. Benimde 4 tane dondurulmuşum var. Benimde ölçüm olacak kanda da bakılacakHoşgeldin canım benimde pazartesi kontrolüm var ilaç kullanıyormusun şuan da kaç dondurulmuşun vardı?benim 4 dondurulmuşum var şuan rahim duvarını kalınlaştırmak için dekort kullanıyorum pazartesi ölçüm yapılıcak bakalım
Sağol cnm inşallah pozitifide görürüz ve sağ salimde kucağımıza alırız hepimizHoşgeldin canım
Tedavin hayırlı olsun inşallah
Ngs 9 gün sonra çıktı adetin 15. Günü transfer diyo herkes bende bilmiyorum tamNgs den sonuclarin ne kadar surede geldi canim opudan sonra ne zaman surede transfer olcaksin
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olurAnladim canım bu sefer daha kaliteli daha sağlıklı embriyolarin olur inşallah
Ngs icin ne kadar ucret ödedin canim. 2. Tedavide ngs yapicaz embriolara dediNgs 9 gün sonra çıktı adetin 15. Günü transfer diyo herkes bende bilmiyorum tam
Benim bildiğim embriyo başına 250-300 dolarNgs icin ne kadar ucret ödedin canim. 2. Tedavide ngs yapicaz embriolara dedi
3400 bir embriyoNgs icin ne kadar ucret ödedin canim. 2. Tedavide ngs yapicaz embriolara dedi
Pgt ve ngs baska seyler mi peki 3400 tl demi3400 bir embriyo
Sadece ngs 3400Pgt ve ngs baska seyler mi peki 3400 tl demi
Pgt ücreti sanirim bu fiyat canimm bende pek bilmiyorim aslindaBenim bildiğim embriyo başına 250-300 dolar
Ooo baya pahalıymış gerçi insanın imkanı varsa her yolu deniyor olsun diyeBenim bildiğim embriyo başına 250-300 dolar
Ben ngs diye biliyorum ama yanılıyor olabilirimPgt ücreti sanirim bu fiyat canimm bende pek bilmiyorim aslinda
Bizden yana sıkıntı yokBen ekimde olacam sayilir mi
Bende geçikmezsem ayın üçünde olucam hadi hayırlısı hakkımızda hiç bu kadar adet olmayı istememiştimBenimde ay başında adet olmam lazım.
Olunca arayıp randevu alacağım.
Bende heyecanlanıyorum ki tecrübeliyim baya
Hepimiz için güzel sonuçlar olsun.
Hayırlı olsun canımBende geçikmezsem ayın üçünde olucam hadi hayırlısı hakkımızda hiç bu kadar adet olmayı istememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?