2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben birinden sey duymuştum kiminin yumurtasinin zari karin oluyo sperm delip dolleyemiyo diye bazen kendime diyorum benimki öyle mi acaba diye valla aciklanamayan olunca insanın aklına herşey geliyo
Valla olabilr yani açıklanamayan nedir Allah aşkına nasıl bulamyrsn illa varki bir sebebi olmuyordur yoksa niye sebebi olmaynlar en fazla iki yıl içerisinde getiryr

Aynn öyle zaten vardır bir sebebi ama doktor yok diyor herşeye baktık yok ben bile diyorm nasıl yokk varki olmuyor aklıma bu sefer genetikte bir problem var herhalde diyorm yada sizin dediğiniz gibi döllenme olmuyordur normalde

Instagramı olanlar varsa isim atsın ordanda takipleşelim bugün kontrol var o yüzden erkenden kalktım bakalım ne diyecek doktor tazemi dondurulmusmu olacak bende heyecanliyim

Ya ne garip şimdiye kadar çıkardı bizim sebebi döllenme de oluyor acaba genetikte mi problem var
Genetik problemleri genelde birkaç düşükten sonra araştırıyorlar bir tanıdığım kendiliğinden hamile kalıyor ama bebekler 4-5 haftalıkken düşüyor 3-4 kere böyle oldu sonra tüp bebek yaptırdılar o da tuttu ama yine aynı haftada düştü sonra kızın ve kocasının genetik incelemesi yapıldı.kızda kromozomlarında yanlış dizilim varmış normalde kadınlarda xx olur ya onda xy kromozomu varmış yani gen olarak erkek görünüyomuş çok garip değil mi?

Bende temmuz ayında dondurulmuş embriyo için başladım pazartesi kontrolüm var belki transfer tarihim belli olur katılırım aranıza 3.deneme yaş 30
Hoşgeldin canım benimde pazartesi kontrolüm var ilaç kullanıyormusun şuan da kaç dondurulmuşun vardı?benim 4 dondurulmuşum var şuan rahim duvarını kalınlaştırmak için dekort kullanıyorum pazartesi ölçüm yapılıcak bakalım

Merhaba bende Ocak ayından beri opularla uğraşıyorum kalitesiz boş yumurta sorunu yüzünden şimdi NGS sonucu bekliyorum
Adetiyle histeriskopi yapacak doktorum yaş 29 3 opu ilk trasfer nasip olursa ngsden sağlıklı gelirlerse

Valla olabilr yani açıklanamayan nedir Allah aşkına nasıl bulamyrsn illa varki bir sebebi olmuyordur yoksa niye sebebi olmaynlar en fazla iki yıl içerisinde getiryr
Bide benim duyduklarimin çoğu ilkini tedaviyle kaliyolar sonrakileri normal yolla hamile kaliyolar valla değişik yani inşallah bizlerde öyle oluruz

Ben tedavimi devlette oluyorum aynı yerden aciklanamayan ile tedavi goren bir arkadasimdan ilk basta genetik testi falan istemisler onun ailesinde de ayni sorunu olani varmış çünkü o kizin ilk denemesinde oldu şükür bende ilk testlerde sordum rapor için genetiik testi isticek misiniz diye size öyle bişeye gerek yok genetiklik bir durum yok dediler

Ben bugün ilk kontrole gittim adetimin 3. Günü d vit. estrofem oksapar coraspir verdi. Adetliyken kan sulandirci kullanmak sıkıntı oluşturmaz mı??

Ben taşıcıyım genetik kromozonum bozuk yaptırdım sağlıklı gelmedi yine başladım bakalım bu sefer ne olcak
Kacinci denemeniz çocuğunuz varmi ve ne hastalığı taşıyorsunuz esinizdemi aynı hastaligi tasiyor hayırlısıyla gelir inşallah

Çok garip gerçekten genetiğe bakalım dedim doktora bugün şimdilik gerek yok dedi şuan iyi gidyrz iğnelere devam pazartesi yine kontrol var Çarşamba büyük ihtimalle yumurta toplama işlemi olacak

Bende doktora sordum bugün genetiğe baktirsaniz yok gerek yok dedi sonradan birşey çıkarsa doktormu verecek bunun hesabını sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…