2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba canım test günüm 15 agustos yani yarın yaptıracağım kan testini fakat erken gebelik testim pozitif darısı isteyen herkesin başına
Harika bir haber daha
Gözün aydın canım....
Bende yarın transfer oluyorum

Son düzenleme:
Maddi manevi çok yıpratıcı korkuyorum ağrı sızı olunca herşey yolunda gibi hissediyorum sanki cuma günü yaptım aynı saat olsun diye yine gece yapacam çok stres yapıyorum

Bir şey söylemek istyrm çocuk tedavisinde taramalı hacamat ve sülük tedavisini duydunuzmu hiç kaç defa tüp bebek yaptırıp negatif olanların çoğunun bu yolla gebe kaldığını bilyrdn kaç defa denemek istedim ama gerçekten güvenilir bir yer bulamadım sizin hiç böyle birşeyden haberiniz varmi

Ayyy canim bende de midede yanma var ve insallah degerlerim guzel bir sekilde artiyor bence seninkide oyle olacak

Canım benim sen test yapmışsın hamilesin. Neden kendini strese sokuyorsun. Güzel düşün. Ben de test gününe var acaba tutmadı mı diye üzülüyorsun sandım. Sonradan hatırladım hamile olduğunu
Ben erken öğrendim 8. Günde değerim 206 çıktı bugün tekrarliyacam inşallah akşam.ben çok pinpirikliyim

Ben erken öğrendim 8. Günde değerim 206 çıktı bugün tekrarliyacam inşallah akşam.ben çok pinpirikliyim
Stres yapma canım.
Vücudunu da olumsuz etkilersin.
Her an her saniye belirti olacak diye bir şey yok.
O belirtilerin çoğu kullandığımız ilaçlardan.

Stres yapma canım.
Vücudunu da olumsuz etkilersin.
Her an her saniye belirti olacak diye bir şey yok.
O belirtilerin çoğu kullandığımız ilaçlardan.
İnşallah canım böyle güzel şeyler duymak kendimi iyi hissettiriyor destek veren herkese teşekkür

Maddi manevi çok yıpratıcı korkuyorum ağrı sızı olunca herşey yolunda gibi hissediyorum sanki cuma günü yaptım aynı saat olsun diye yine gece yapacam çok stres yapıyorum
Çok iyi anlıyorum, ama asıl şimdi stres yapmamanız gerekiyor. Pozitif sonucunu aldınız, hamilesiniz. Stres sadece sizi değil, hamileliğinizi, bebeğinizi de etkiler.
Tek bir belirtisi olmadan doğum yapan kadınlar var. Sürekli belirtilere odaklı yaşamayın. Aksine olmadığı anların tadını çıkarın ne güzel. İnşallah daha önünüzde koskoca 8,5 ay var. Böyle sürekli stres yaparak geçmez, kendinize zehir edersiniz bu güzel dönemi.
Olumlu düşünün ki olumlu olsun her şey

Cuma yaptırdım 8. Günüm bugün 10 gunum

Teşekkürler doğru söylüyorsun başkasından bunları duymak rahatlatıyor stres herşeyin başı zaten çocuk olmasada .herşey güzel oluur inşallah

Aynen öyle kuzum

Saol canım Allah razı olsun Rabbim bu yolda emek veren isteyen herkese nasip etsin her zaman dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…