- 14 Mart 2022
- 2.449
- 6.907
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.941
Harika bir haber dahaMerhaba canım test günüm 15 agustos yani yarın yaptıracağım kan testini fakat erken gebelik testim pozitifdarısı isteyen herkesin başına
Çok kullanmış hakkaten.Ablam hamileliğinde kullandı tam 35 hafta nasıl dayandı bilmem biz iki haftada söyleniyoruz
Maddi manevi çok yıpratıcı korkuyorum ağrı sızı olunca herşey yolunda gibi hissediyorum sanki cuma günü yaptım aynı saat olsun diye yine gece yapacam çok stres yapıyorumOlumsuz düşünmeyin hemen, değeriniz gayet güzel çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sürekli bir belirti bir şey olacak diye bir şey yok zaten. Olmadı içiniz rahat edecekse tekrar tahlil yaptırın. Ne zaman kanda baktırmıştınız?
Ayyy canim bende de midede yanma var ve insallah degerlerim guzel bir sekilde artiyor bence seninkide oyle olacakTeşekkür ederim isteyen herkese nasip olsunKasıklarımda belirli belirsiz ağrılarım oldu adet zamanı yaklaşınca kasık ve bel de oluşan tatlı ağrı şiddetli değildi. İkigündür aşırı derecede midemde yanma oldu yediklerime de dikkat etmeme rağmen yanma oldu ilk denememizde ki gebeliğimde bu hissim olmamıştı.
Ben erken öğrendim 8. Günde değerim 206 çıktı bugün tekrarliyacam inşallah akşam.ben çok pinpirikliyimCanım benim sen test yapmışsın hamilesin. Neden kendini strese sokuyorsun. Güzel düşün. Ben de test gününe var acaba tutmadı mı diye üzülüyorsun sandım. Sonradan hatırladım hamile olduğunu
İnşaAllah güzel çıkacak. Yapma böyle bebeğini strese sokma. Güzel düşün güzel olsun. Hiç belirti hissetmeden hamile olanlar varBen erken öğrendim 8. Günde değerim 206 çıktı bugün tekrarliyacam inşallah akşam.ben çok pinpirikliyim
Stres yapma canım.Ben erken öğrendim 8. Günde değerim 206 çıktı bugün tekrarliyacam inşallah akşam.ben çok pinpirikliyim
İnşallah rabbim bu güzel duyguyu herkese yasatsinİnşaAllah güzel çıkacak. Yapma böyle bebeğini strese sokma. Güzel düşün güzel olsun. Hiç belirti hissetmeden hamile olanlar var
İnşallah canım böyle güzel şeyler duymak kendimi iyi hissettiriyor destek veren herkese teşekkürStres yapma canım.
Vücudunu da olumsuz etkilersin.
Her an her saniye belirti olacak diye bir şey yok.
O belirtilerin çoğu kullandığımız ilaçlardan.
İnşaAllah canım benim de 6. Günüm merakla bekliyorum İnşaAllah bebeğim benimledirİnşallah rabbim bu güzel duyguyu herkese yasatsin
Çok iyi anlıyorum, ama asıl şimdi stres yapmamanız gerekiyor. Pozitif sonucunu aldınız, hamilesiniz. Stres sadece sizi değil, hamileliğinizi, bebeğinizi de etkiler.Maddi manevi çok yıpratıcı korkuyorum ağrı sızı olunca herşey yolunda gibi hissediyorum sanki cuma günü yaptım aynı saat olsun diye yine gece yapacam çok stres yapıyorum
Yok 24 saat sonra tekrarladım aynı merkezdecanim sıkma canini 2 gun sonra mi tekrarladin testi bide ayni laboratuvar mi bazen bunlar bile cok etkiliyor insallah seninledir bebegin
Cuma yaptırdım 8. Günüm bugün 10 gunumOlumsuz düşünmeyin hemen, değeriniz gayet güzel çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sürekli bir belirti bir şey olacak diye bir şey yok zaten. Olmadı içiniz rahat edecekse tekrar tahlil yaptırın. Ne zaman kanda baktırmıştınız?
Yarın test günüm ne bilim hiç yükselmemesi üzdüYükselir canm daha test gününe varsa bekle
İnşallah yükselir canıni sıkmaYarın test günüm ne bilim hiç yükselmemesi üzdü
Teşekkürler doğru söylüyorsun başkasından bunları duymak rahatlatıyor stres herşeyin başı zaten çocuk olmasada .herşey güzel oluur inşallahÇok iyi anlıyorum, ama asıl şimdi stres yapmamanız gerekiyor. Pozitif sonucunu aldınız, hamilesiniz. Stres sadece sizi değil, hamileliğinizi, bebeğinizi de etkiler.
Tek bir belirtisi olmadan doğum yapan kadınlar var. Sürekli belirtilere odaklı yaşamayın. Aksine olmadığı anların tadını çıkarın ne güzel. İnşallah daha önünüzde koskoca 8,5 ay var. Böyle sürekli stres yaparak geçmez, kendinize zehir edersiniz bu güzel dönemi.
Olumlu düşünün ki olumlu olsun her şey
Aynen öyle kuzumYe iç keyfine bak zaten
Ben de şu son zamanlarda merak saldım Kore dizilerine.
Ben günümden 1 gün önce kanda baktırmıştım. O da asıl test günüm tatil dönüşümüze denk geldiği için. Bu sefer de 12. gün ancak baktırabileceğim sanırım, çünkü Almanya’da hafta sonu tahlil mümkün değilBenim tahlil günüm de tam Cumartesi’ye denk geliyor.
İdrar testini kendim için yapıyorum, tamamen sürpriz olmaması için. Yoksa kalpten falan giderim mazallah
Kanda az da olsa varsa, her türlü test günü çıkacak. Yani kimyasalı ister istemez öğreniyor insan
Saol canım Allah razı olsun Rabbim bu yolda emek veren isteyen herkese nasip etsin her zaman dualarımdasınızSoruları sakinlikle cevaplıyor hakkını yemeyeyim tabiAma ultroson odasında ayakkabıları bağlamadan odaya çıkıyorum kaçırmayayım diye Çünkü hep bir sorum var sizin için çok mutlu oldum inşallah benim de ilkte tuttar dua et bizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?