• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canim gozun aydin adina cok sevindim insallahh katlanarak artar neler cektigimizi bir biz bir de Allah biliyor resmen.

İlk denemende bos kesede hcg degerlerin nasildi?
İnşallah katlanır sevincimiz sonuna kadar sürsün emeklerimiz boşa gitmesin dediğin gibi bu durumu yaşıyan bilir. iğne saatim geliyor da ter bi yandan bi yandan ateş basıyor stresi de ayrı 😀

O zamanda erken test yaptırdım 9. Günde 127 çıkmıştı test gününde ise binlerde bişe çıkmıştı

Hayırlı olsun kuzum belirtin oldu mu acaba 😇
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun 🙏🏻 Kasıklarımda belirli belirsiz ağrılarım oldu adet zamanı yaklaşınca kasık ve bel de oluşan tatlı ağrı şiddetli değildi. İkigündür aşırı derecede midemde yanma oldu yediklerime de dikkat etmeme rağmen yanma oldu ilk denememizde ki gebeliğimde bu hissim olmamıştı.

Maşallah hayırlı haberler inşallahh🤲🏻 Adet tarihinize ne kadar var. Ben bu cuma transfer olucam. Sonraki hafta perşembe adet tarihi. Ben 6.7. Günde mi öğrenicem sonucu. Herkes 12 gün beklemiş. Bizimki geç mi kaldı acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Adet gününüze hiç odaklanmayın. İlaçları aldığınız sürece zaten adet olmayacaksınız (tabii natürel siklus yapıyorsanız o ayrı). Donmuş transferlerde genelde 10. gün test istiyor doktorlar. Taze transferde emin değilim, 12. falan sanırım.

Simdi kızlar ayin 8 ini transfer gününü saymazsak 6. Gune girdik 🥰 Meraktan catliyorum ya evde napiyonuz ben daha disari cikmadim yarin biraz yuruse giderim gerci ignem var ona giderim hele diz deyin neler yapiyorsunuz 😂🙈🙈 egilip kalkiyormusunuz yurus alisveris yapanlar duydum butun gun yatip film izleyenler anlatin cabuk bayan meraklı geldi 😂😂😂🙈🙈🙈
😂😂😂
Benim bugün transfer sonrası 4. günüm, Almanya’da yaşıyorum transferim İstanbul’da oldu ve bugün eve dönüyorum. Transfer sonrası elbette çok abartmamakla birlikte gayet normal her şeyi yaptım. Evde de dışarıda da işlerimi kendim hallettim, eşimle sabah kahvaltı ve akşamları yemek için çıktık. Onun dışında bol Netflix ve Kore dizilerine sardım 😂 Burda olumlu olumsuz sonuç alanlarla sevindim üzüldüm.
Test günümden önce büyük ihtimal yine evde idrar testleri yapmaya başlarım. İlk transferimde de öyle yapmıştım.

😂😂😂
Benim bugün transfer sonrası 4. günüm, Almanya’da yaşıyorum transferim İstanbul’da oldu ve bugün eve dönüyorum. Transfer sonrası elbette çok abartmamakla birlikte gayet normal her şeyi yaptım. Evde de dışarıda da işlerimi kendim hallettim, eşimle sabah kahvaltı ve akşamları yemek için çıktık. Onun dışında bol Netflix ve Kore dizilerine sardım 😂 Burda olumlu olumsuz sonuç alanlarla sevindim üzüldüm.
Test günümden önce büyük ihtimal yine evde idrar testleri yapmaya başlarım. İlk transferimde de öyle yapmıştım.
Ya senle ben aynı şeyler yapmışız 🙈🙈 bende bol bol Kore dizisi izledim kızlara üzüldüm sevindim 🙈

Kızlar geçen sene transfer olduğum zamanda aynı şekilde bu progestan iğnesi beni mahvetmişti.
Kalçamda çok ağrım var bir de arada sıtma tutar gibi oluyor.
Geçen yılda aynıydı korkup covid testi vermiştim.
Sizde de böyle şeyler var mı

Merhaba melekomelek melekomelek progestan iğnesi ile artık ne yapacağımı bilemiyorum, ben de transferden 5 önce başladım, günde 1 tane oluyorum
Artık iki yanımda çok ödemlendi ve ağrıyor.
Dün akşamki iğnede hemşire bir tane yapmaya çalıştı ve malesef ilaç gitmediği için diğer tarafıma da yaptı fakat ben dayanamayıp baygınlık geçirmişim.
Eve geldiğimde ise önce ateş basması ardından da sıtmalanma yaşadım.
Şişlikler için akla gelebilecek her yöntemi denedim.
Yine buz ve alkollü pamuk ile geziyorum:)

Simdi kızlar ayin 8 ini transfer gününü saymazsak 6. Gune girdik 🥰 Meraktan catliyorum ya evde napiyonuz ben daha disari cikmadim yarin biraz yuruse giderim gerci ignem var ona giderim hele diz deyin neler yapiyorsunuz 😂🙈🙈 egilip kalkiyormusunuz yurus alisveris yapanlar duydum butun gun yatip film izleyenler anlatin cabuk bayan meraklı geldi 😂😂😂🙈🙈🙈
Merhaba B Bennucann :)
Benim başıma transfer döneminde şu geldi, kayınvalidem ve annem bendeler yardımcı olmak için; fakar evde bir bebek varmıs gibi davranıyorlardı, sanki bebek dokuz aylık ve ben doğum yapacağım.
Yatağımdan kaldırmıyorlar,duş almaya müsade etmiyorlar gibi şeyler düşünün
Bende o 3 gün kitap film kendime ayırdım, 4. Gün eşimle beraber ikisiyle de konusup bu düşüncelerden arınmalarını sağladık, çünkü benim psikolojim baya değişmis test yapmaktan korkar olmuştım, negatif görürüm diye.
Ve tabi sonraa alışverişe gittim, konsere gittim baya şuan geziyorum ve kendime geldim:)

Merhaba B Bennucann :)
Benim başıma transfer döneminde şu geldi, kayınvalidem ve annem bendeler yardımcı olmak için; fakar evde bir bebek varmıs gibi davranıyorlardı, sanki bebek dokuz aylık ve ben doğum yapacağım.
Yatağımdan kaldırmıyorlar,duş almaya müsade etmiyorlar gibi şeyler düşünün
Bende o 3 gün kitap film kendime ayırdım, 4. Gün eşimle beraber ikisiyle de konusup bu düşüncelerden arınmalarını sağladık, çünkü benim psikolojim baya değişmis test yapmaktan korkar olmuştım, negatif görürüm diye.
Ve tabi sonraa alışverişe gittim, konsere gittim baya şuan geziyorum ve kendime geldim:)
Yaaa, bir yandan bu kadar üzerinize titremeleri ne hoş. Ama öbür yandan da sizi çok iyi anlayabiliyorum. Bu dönemi rahatça atlatır pozitif sonucu alırsınız inşallah 🙏🏻 🍀

😂😂😂
Yaa cnm brnim bende ayni kore dizi hayraniyim yemeklerimi yeyiyip evdeyim kendim gifiyorum acile igneye ama iste merak tan soruyorum
Bende ilk transferimde erkrn kan testi yaptim yapma kuxum kimyasaldi cok üzüldüm bu sefer inat ettim cuma gunu beklenicek 😂🤲

Merhaba arkadaşlar cvp veren olursa çok sevinirim kasık ağrım vardı şişkinlik gaz vardı bunlar gecti bir sıkıntı varmidir acaba endişe etmeye başladım bir şey hissetmiyorum şimdi moralim çok bozuldu😔

V vildan0 tikitak tikitak S shmily kizlar hep beraberek guzel sonuclar alalim cvplafiniz icin cok teşekkür ederim bende annemleyim evde olunca benim gibi olanlari cokk merak ediyorum ilkinde cok kucuk bir değerle kimyasal yasadim bu yuzden kimseye uzulme diyemiyorum o kadar emek goz yaslarimi tutamamistim ama yasiyoz bir sekilde hayat devam ediyor inşallah bu sefer hepimiz guzel haberlerle senleniriz 🥰 bu aralar alchemy of school ixliyom tavsiye edilir kore dizisi 😂😂 neyse uyuyamiyanlar olarak cok konustum kalkip progesteron ignesi olmsya gidiyorum hepinizi cok opuyorum 🥰😘😘

Back