• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yok canım daha 3. Gün ama ne bileyim bir ufak kasığa batma,hafif ağrı bir şey adet ağrım bile yok kendimi dinlemiyorum ama vücudum da gözüme sokuyor sorgulamamak elde değil shsh 😅
3. Gün için asla böyle karamsar olma 5-6 gunden sonra benim iyice kasık agrısı oldu kendimi gectım bir arkadasımda tüp bebek yaptırdı onun hıc bır sekılde belırtısı olmadan teste gıtmıs negatif dıye dusunerek ama pozitif cıktı kesınlıkle kendını oyle dusunup strese sokma lütfen güzel dusunelım güzel olacak insallah😍

3. Gün için asla böyle karamsar olma 5-6 gunden sonra benim iyice kasık agrısı oldu kendimi gectım bir arkadasımda tüp bebek yaptırdı onun hıc bır sekılde belırtısı olmadan teste gıtmıs negatif dıye dusunerek ama pozitif cıktı kesınlıkle kendını oyle dusunup strese sokma lütfen güzel dusunelım güzel olacak insallah😍
Sağol canım inşallah arada sorgulama perileri geliyor :KK36:

Yaa cnm brnim bende ayni kore dizi hayraniyim yemeklerimi yeyiyip evdeyim kendim gifiyorum acile igneye ama iste merak tan soruyorum
Bende ilk transferimde erkrn kan testi yaptim yapma kuxum kimyasaldi cok üzüldüm bu sefer inat ettim cuma gunu beklenicek 😂🤲
Ye iç keyfine bak zaten ☺️
Ben de şu son zamanlarda merak saldım Kore dizilerine.

Ben günümden 1 gün önce kanda baktırmıştım. O da asıl test günüm tatil dönüşümüze denk geldiği için. Bu sefer de 12. gün ancak baktırabileceğim sanırım, çünkü Almanya’da hafta sonu tahlil mümkün değil 😂 Benim tahlil günüm de tam Cumartesi’ye denk geliyor.
İdrar testini kendim için yapıyorum, tamamen sürpriz olmaması için. Yoksa kalpten falan giderim mazallah 😅
Kanda az da olsa varsa, her türlü test günü çıkacak. Yani kimyasalı ister istemez öğreniyor insan 😐

S shmily günaydın ☺️ Kasık ağrın var mııı ? Benim öncekinde kasık ağrım vardı ilaç aynı ilaç şimdi niye hiç bir şey yok acaba 🙄
Günaydın ☀️
Vallahi bende hiçbir şey yok desem yeridir. Ama geçen sefer de yoktu. İlk hamileliğimde de yoktu. 10. haftaya kadar ne bir mide bulantısı, ne bir şey. O yüzden fazla takılmamak lazım böyle şeylere.
Acaba vücudun ilaca alışmış olabilir mi? Belki ilk seferdeki gibi fazla tepki vermiyor?

Günaydın ☀️
Vallahi bende hiçbir şey yok desem yeridir. Ama geçen sefer de yoktu. İlk hamileliğimde de yoktu. 10. haftaya kadar ne bir mide bulantısı, ne bir şey. O yüzden fazla takılmamak lazım böyle şeylere.
Acaba vücudun ilaca alışmış olabilir mi? Belki ilk seferdeki gibi fazla tepki vermiyor?
O da olabilir 🤔 haklısın. Hayırlısı olsun inşallah 💓

@vildan0 @tikitak S shmily kizlar hep beraberek guzel sonuclar alalim cvplafiniz icin cok teşekkür ederim bende annemleyim evde olunca benim gibi olanlari cokk merak ediyorum ilkinde cok kucuk bir değerle kimyasal yasadim bu yuzden kimseye uzulme diyemiyorum o kadar emek goz yaslarimi tutamamistim ama yasiyoz bir sekilde hayat devam ediyor inşallah bu sefer hepimiz guzel haberlerle senleniriz 🥰 bu aralar alchemy of school ixliyom tavsiye edilir kore dizisi 😂😂 neyse uyuyamiyanlar olarak cok konustum kalkip progesteron ignesi olmsya gidiyorum hepinizi cok opuyorum 🥰😘😘
Amin, hepimiz güzel haberleri buradan paylaşırız inşallah 🙏🏻 ❤️

Merhaba arkadaşlar cvp veren olursa çok sevinirim kasık ağrım vardı şişkinlik gaz vardı bunlar gecti bir sıkıntı varmidir acaba endişe etmeye başladım bir şey hissetmiyorum şimdi moralim çok bozuldu😔
Olumsuz düşünmeyin hemen, değeriniz gayet güzel çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sürekli bir belirti bir şey olacak diye bir şey yok zaten. Olmadı içiniz rahat edecekse tekrar tahlil yaptırın. Ne zaman kanda baktırmıştınız?

Merhaba melekomelek melekomelek progestan iğnesi ile artık ne yapacağımı bilemiyorum, ben de transferden 5 önce başladım, günde 1 tane oluyorum
Artık iki yanımda çok ödemlendi ve ağrıyor.
Dün akşamki iğnede hemşire bir tane yapmaya çalıştı ve malesef ilaç gitmediği için diğer tarafıma da yaptı fakat ben dayanamayıp baygınlık geçirmişim.
Eve geldiğimde ise önce ateş basması ardından da sıtmalanma yaşadım.
Şişlikler için akla gelebilecek her yöntemi denedim.
Yine buz ve alkollü pamuk ile geziyorum:)
Çok geçmiş olsun canım sana da.
Ne fena etkiledi yaa
Bende de ateş basması sonra sıtma falan.
Çok kötü oldum akşam.
Zeytinyağıyla ovuyoruz sanki biraz iyi geldi o.
İnşallah geçecek bunlar da.

Back