- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.921
Yok canım daha 3. Gün ama ne bileyim bir ufak kasığa batma,hafif ağrı bir şey adet ağrım bile yok kendimi dinlemiyorum ama vücudum da gözüme sokuyor sorgulamamak elde değil shshCanım sen test yaptın mı peki kacıncı gundesın
3. Gün için asla böyle karamsar olma 5-6 gunden sonra benim iyice kasık agrısı oldu kendimi gectım bir arkadasımda tüp bebek yaptırdı onun hıc bır sekılde belırtısı olmadan teste gıtmıs negatif dıye dusunerek ama pozitif cıktı kesınlıkle kendını oyle dusunup strese sokma lütfen güzel dusunelım güzel olacak insallahYok canım daha 3. Gün ama ne bileyim bir ufak kasığa batma,hafif ağrı bir şey adet ağrım bile yok kendimi dinlemiyorum ama vücudum da gözüme sokuyor sorgulamamak elde değil shsh
Sağol canım inşallah arada sorgulama perileri geliyor3. Gün için asla böyle karamsar olma 5-6 gunden sonra benim iyice kasık agrısı oldu kendimi gectım bir arkadasımda tüp bebek yaptırdı onun hıc bır sekılde belırtısı olmadan teste gıtmıs negatif dıye dusunerek ama pozitif cıktı kesınlıkle kendını oyle dusunup strese sokma lütfen güzel dusunelım güzel olacak insallah
Ye iç keyfine bak zatenYaa cnm brnim bende ayni kore dizi hayraniyim yemeklerimi yeyiyip evdeyim kendim gifiyorum acile igneye ama iste merak tan soruyorum
Bende ilk transferimde erkrn kan testi yaptim yapma kuxum kimyasaldi cok üzüldüm bu sefer inat ettim cuma gunu beklenicek
Günaydın
Sen de sağol canım kafana takma stres yapma Allah ın izniyle olur zaten dua edelimSağol canım inşallah arada sorgulama perileri geliyor
O da olabilirGünaydın
Vallahi bende hiçbir şey yok desem yeridir. Ama geçen sefer de yoktu. İlk hamileliğimde de yoktu. 10. haftaya kadar ne bir mide bulantısı, ne bir şey. O yüzden fazla takılmamak lazım böyle şeylere.
Acaba vücudun ilaca alışmış olabilir mi? Belki ilk seferdeki gibi fazla tepki vermiyor?
Biliyorum insan ister istemez sürekli kendini dinliyor. Ama düşünmemeye çalış. Her şey sonunda olacağına varıyor. Keyfini bozma, kendine dikkat et ve olumlu düşünO da olabilirhaklısın. Hayırlısı olsun inşallah
Amin, hepimiz güzel haberleri buradan paylaşırız inşallah@vildan0 @tikitak S shmily kizlar hep beraberek guzel sonuclar alalim cvplafiniz icin cok teşekkür ederim bende annemleyim evde olunca benim gibi olanlari cokk merak ediyorum ilkinde cok kucuk bir değerle kimyasal yasadim bu yuzden kimseye uzulme diyemiyorum o kadar emek goz yaslarimi tutamamistim ama yasiyoz bir sekilde hayat devam ediyor inşallah bu sefer hepimiz guzel haberlerle senlenirizbu aralar alchemy of school ixliyom tavsiye edilir kore dizisi neyse uyuyamiyanlar olarak cok konustum kalkip progesteron ignesi olmsya gidiyorum hepinizi cok opuyorum
Ben daha önceki tedavilerimde de hep transfer öncesi başlamıştım ignelere. Doktorlar da farklı tabi.Transfer günü başladım ben iğneye sizinki niye önce ki acaba arkadaşlarım da transfer günü başladı
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaslar Transferim 7. Gününde idrar testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.
Hadi devamı da gelsin inşallahMerhaba canım test günüm 15 agustos yani yarın yaptıracağım kan testini fakat erken gebelik testim pozitifdarısı isteyen herkesin başına
Hoşgeldin canımMerhabalar bende yeniyim burda saatlerce okudum hep buraları ama ilk kez yazıyorum. 10 ağustosta transferim oldu beklemedeyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah
Yazımı gören yokmuMerhaba arkadaşlar cvp veren olursa çok sevinirim kasık ağrım vardı şişkinlik gaz vardı bunlar gecti bir sıkıntı varmidir acaba endişe etmeye başladım bir şey hissetmiyorum şimdi moralim çok bozuldu
Canım endişe etme bir sorun yoktur. Benimde bir gün boyunca hiç olmadı. Tekrar ara ara olmaya başladı. Bir sorun yok bebeklerimiz bizimle İnşaAllahYazımı gören yokmu
Canım benim sen test yapmışsın hamilesin. Neden kendini strese sokuyorsun. Güzel düşün. Ben de test gününe var acaba tutmadı mı diye üzülüyorsun sandım. Sonradan hatırladım hamile olduğunuYazımı gören yokmu
Olumsuz düşünmeyin hemen, değeriniz gayet güzel çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Merhaba arkadaşlar cvp veren olursa çok sevinirim kasık ağrım vardı şişkinlik gaz vardı bunlar gecti bir sıkıntı varmidir acaba endişe etmeye başladım bir şey hissetmiyorum şimdi moralim çok bozuldu
Çok geçmiş olsun canım sana da.Merhabamelekomelek progestan iğnesi ile artık ne yapacağımı bilemiyorum, ben de transferden 5 önce başladım, günde 1 tane oluyorum
Artık iki yanımda çok ödemlendi ve ağrıyor.
Dün akşamki iğnede hemşire bir tane yapmaya çalıştı ve malesef ilaç gitmediği için diğer tarafıma da yaptı fakat ben dayanamayıp baygınlık geçirmişim.
Eve geldiğimde ise önce ateş basması ardından da sıtmalanma yaşadım.
Şişlikler için akla gelebilecek her yöntemi denedim.
Yine buz ve alkollü pamuk ile geziyorum:)
Ablam hamileliğinde kullandı tam 35 hafta nasıl dayandı bilmem biz iki haftada söyleniyoruzBen daha önceki tedavilerimde de hep transfer öncesi başlamıştım ignelere. Doktorlar da farklı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?