2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yok canım daha 3. Gün ama ne bileyim bir ufak kasığa batma,hafif ağrı bir şey adet ağrım bile yok kendimi dinlemiyorum ama vücudum da gözüme sokuyor sorgulamamak elde değil shsh
3. Gün için asla böyle karamsar olma 5-6 gunden sonra benim iyice kasık agrısı oldu kendimi gectım bir arkadasımda tüp bebek yaptırdı onun hıc bır sekılde belırtısı olmadan teste gıtmıs negatif dıye dusunerek ama pozitif cıktı kesınlıkle kendını oyle dusunup strese sokma lütfen güzel dusunelım güzel olacak insallah

Sağol canım inşallah arada sorgulama perileri geliyor

Ye iç keyfine bak zaten
Ben de şu son zamanlarda merak saldım Kore dizilerine.

Ben günümden 1 gün önce kanda baktırmıştım. O da asıl test günüm tatil dönüşümüze denk geldiği için. Bu sefer de 12. gün ancak baktırabileceğim sanırım, çünkü Almanya’da hafta sonu tahlil mümkün değil Benim tahlil günüm de tam Cumartesi’ye denk geliyor.
İdrar testini kendim için yapıyorum, tamamen sürpriz olmaması için. Yoksa kalpten falan giderim mazallah
Kanda az da olsa varsa, her türlü test günü çıkacak. Yani kimyasalı ister istemez öğreniyor insan

S shmily günaydın Kasık ağrın var mııı ? Benim öncekinde kasık ağrım vardı ilaç aynı ilaç şimdi niye hiç bir şey yok acaba
Günaydın
Vallahi bende hiçbir şey yok desem yeridir. Ama geçen sefer de yoktu. İlk hamileliğimde de yoktu. 10. haftaya kadar ne bir mide bulantısı, ne bir şey. O yüzden fazla takılmamak lazım böyle şeylere.
Acaba vücudun ilaca alışmış olabilir mi? Belki ilk seferdeki gibi fazla tepki vermiyor?

O da olabilir haklısın. Hayırlısı olsun inşallah

Amin, hepimiz güzel haberleri buradan paylaşırız inşallah

Olumsuz düşünmeyin hemen, değeriniz gayet güzel çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sürekli bir belirti bir şey olacak diye bir şey yok zaten. Olmadı içiniz rahat edecekse tekrar tahlil yaptırın. Ne zaman kanda baktırmıştınız?

Çok geçmiş olsun canım sana da.
Ne fena etkiledi yaa
Bende de ateş basması sonra sıtma falan.
Çok kötü oldum akşam.
Zeytinyağıyla ovuyoruz sanki biraz iyi geldi o.
İnşallah geçecek bunlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…