• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bir şey söylemek istyrm çocuk tedavisinde taramalı hacamat ve sülük tedavisini duydunuzmu hiç kaç defa tüp bebek yaptırıp negatif olanların çoğunun bu yolla gebe kaldığını bilyrdn kaç defa denemek istedim ama gerçekten güvenilir bir yer bulamadım sizin hiç böyle birşeyden haberiniz varmi
Duydum ama hiç denemedim.
Hacamat ve sülükten sonra hamile kalanları duydum ama bilemiyorum ki.
Cesaretin varsa yaptır istersen.

Kuzum ilk basta oluyor hatta yumurta toplamadsn donra transfer oldugumda col oldu sonra foss bir anda gecti dimdi dondurulmus oldum bak kabızlık olsun agrisizi hic bir belirti yok bende mesala
Ne güzel inşallah hiçte olmaz.ya kızımda hamileyken hiç belirtim yoktu metalik tat dışında okadarki kızım hiç hareket bile etmiyordu çikolata yiyip sağa sola dönerdim tik yok sağlık ocağına gidip kaç kere kalp atışını duyar rahatlardim .sadece ilk haftalari hatırlamıyorum belirtim varmiydi

Ne güzel inşallah hiçte olmaz.ya kızımda hamileyken hiç belirtim yoktu metalik tat dışında okadarki kızım hiç hareket bile etmiyordu çikolata yiyip sağa sola dönerdim tik yok sağlık ocağına gidip kaç kere kalp atışını duyar rahatlardim .sadece ilk haftalari hatırlamıyorum belirtim varmiydi
Kuxum sonradan okudum sen hamileymissin sanirim ben degilim daha bekliyorum testgunumu bu transfer sonrasi durumum

Mehraba kizlar nasılsınız? Benim atesim hayla devam ediyo bugün transferin 5 ci günu transfer günü dahil dunden belimde agriyo ara bir sinirlerim de cok bozuk ufacik seye sinirleniyorum hatda agliyorum hic bisey olmadan az önce agladim merak ediyorum sizdedemi boyle?

Mehraba kizlar nasılsınız? Benim atesim hayla devam ediyo bugün transferin 5 ci günu transfer günü dahil dunden belimde agriyo ara bir sinirlerim de cok bozuk ufacik seye sinirleniyorum hatda agliyorum hic bisey olmadan az önce agladim merak ediyorum sizdedemi boyle?
Benim fiziksel olarak hiçbir belirtim yok, gayet iyi hissediyorum. Ama sinir var evet 😂 Dün akşam bavul toplarken bayağı bir trip attım eşime. Hep bu ilaçlardan 😂

İlaçların etkisi sıcak basması aşırı terleme
don atlet aksesuar olarak da yelpaze kombinim oldu bir haftadır 😁😁😁😁

Duydum ama hiç denemedim.
Hacamat ve sülükten sonra hamile kalanları duydum ama bilemiyorum ki.
Cesaretin varsa yaptır istersen.
Sende duymussn abla hacamata cesaret edebilirm ama suluge cesaret edemem herhalde😔 nasibimizin nerden geleceğini biomyrz bununda denemekte fayda vardir bende duymuştum sizlerede sorayım hani bilyrmsnz diye

Back