- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.961
Kuzum ilk basta oluyor hatta yumurta toplamadsn donra transfer oldugumda col oldu sonra foss bir anda gecti dimdi dondurulmus oldum bak kabızlık olsun agrisizi hic bir belirti yok bende mesalaYazımı gören yokmu
Duydum ama hiç denemedim.Bir şey söylemek istyrm çocuk tedavisinde taramalı hacamat ve sülük tedavisini duydunuzmu hiç kaç defa tüp bebek yaptırıp negatif olanların çoğunun bu yolla gebe kaldığını bilyrdn kaç defa denemek istedim ama gerçekten güvenilir bir yer bulamadım sizin hiç böyle birşeyden haberiniz varmi
Ne güzel inşallah hiçte olmaz.ya kızımda hamileyken hiç belirtim yoktu metalik tat dışında okadarki kızım hiç hareket bile etmiyordu çikolata yiyip sağa sola dönerdim tik yok sağlık ocağına gidip kaç kere kalp atışını duyar rahatlardim .sadece ilk haftalari hatırlamıyorum belirtim varmiydiKuzum ilk basta oluyor hatta yumurta toplamadsn donra transfer oldugumda col oldu sonra foss bir anda gecti dimdi dondurulmus oldum bak kabızlık olsun agrisizi hic bir belirti yok bende mesala
Kuxum sonradan okudum sen hamileymissin sanirim ben degilim daha bekliyorum testgunumu bu transfer sonrasi durumumNe güzel inşallah hiçte olmaz.ya kızımda hamileyken hiç belirtim yoktu metalik tat dışında okadarki kızım hiç hareket bile etmiyordu çikolata yiyip sağa sola dönerdim tik yok sağlık ocağına gidip kaç kere kalp atışını duyar rahatlardim .sadece ilk haftalari hatırlamıyorum belirtim varmiydi
Evet biraz erken öğrendim 8. Gün bugün 10 gunumKuxum sonradan okudum sen hamileymissin sanirim ben degilim daha bekliyorum testgunumu bu transfer sonrasi durumum
İnşallah seninde gobuşun bebisle dolsun rabbim nasip etsin inşallahKuxum sonradan okudum sen hamileymissin sanirim ben degilim daha bekliyorum testgunumu bu transfer sonrasi durumum
Aynen aynen daha da kalınlaştırmaya çalışıyor acaba çift embriyo koyacağı için miBana da kalın geldi ama doktorum daha da kalınlaşması icin progestan fitile de başlattı ilk transferimde böyle olmamıştıhadi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlısıyla olsun kuzumHarika bir haber daha
Gözün aydın canım....
Bende yarın transfer oluyorum
İnşallah canım yeterki sonu güzel olsun bütün ağrılara razıyımAyyy canim bende de midede yanma var ve insallah degerlerim guzel bir sekilde artiyor bence seninkide oyle olacak
Benim fiziksel olarak hiçbir belirtim yok, gayet iyi hissediyorum. Ama sinir var evetMehraba kizlar nasılsınız? Benim atesim hayla devam ediyo bugün transferin 5 ci günu transfer günü dahil dunden belimde agriyo ara bir sinirlerim de cok bozuk ufacik seye sinirleniyorum hatda agliyorum hic bisey olmadan az önce agladim merak ediyorum sizdedemi boyle?
İlaçların etkisi sıcak basması aşırı terlemeMehraba kizlar nasılsınız? Benim atesim hayla devam ediyo bugün transferin 5 ci günu transfer günü dahil dunden belimde agriyo ara bir sinirlerim de cok bozuk ufacik seye sinirleniyorum hatda agliyorum hic bisey olmadan az önce agladim merak ediyorum sizdedemi boyle?
Sende duymussn abla hacamata cesaret edebilirm ama suluge cesaret edemem herhaldeDuydum ama hiç denemedim.
Hacamat ve sülükten sonra hamile kalanları duydum ama bilemiyorum ki.
Cesaretin varsa yaptır istersen.
Benim fiziksel olarak hiçbir belirtim yok, gayet iyi hissediyorum. Ama sinir var evetDün akşam bavul toplarken bayağı bir trip attım eşime. Hep bu ilaçlardan
Anestezi alanlara altı ay hacamat yapmıyorlarmis galiba bilginiz var mı bu konudaSende duymussn abla hacamata cesaret edebilirm ama suluge cesaret edemem herhaldenasibimizin nerden geleceğini biomyrz bununda denemekte fayda vardir bende duymuştum sizlerede sorayım hani bilyrmsnz diye
Hiç bilmyrdm ama öğrendiğim iyi oldu ben öyle duydum sadece yaptırırmıyım bilmyrmAnestezi alanlara altı ay hacamat yapmıyorlarmis galiba bilginiz var mı bu konuda
Atesinizi olcuyomusunuz hic?İlaçların etkisi sıcak basması aşırı terleme
don atlet aksesuar olarak da yelpaze kombinim oldu bir haftadır
Ölçmedim hiçAtesinizi olcuyomusunuz hic?
Amin amin insallah cnm inşallahİnşallah seninde gobuşun bebisle dolsun rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?