- Konu Sahibi melekomelek
- #2.981
İnşallah canım hayırlısı bakalım hiç böyle birşey yaşayan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım benim hayırlı transferler dilerim pozitif sonuc alman dileğiyleHarika bir haber daha
Gözün aydın canım....
Bende yarın transfer oluyorum
Yani yanlış bir şey söylemek istemiyorum, ama aynı merkezde aynı gün içerisinde dahi farklı sonuçlar almak mümkün. Bu kadar az aralıkla yapmasaydınız testi keşke. Kafa karışıklığından başka bir işe yaramıyor.Yok 24 saat sonra tekrarladım aynı merkezde
Saat kaçta transferHarika bir haber daha
Gözün aydın canım....
Bende yarın transfer oluyorum
İnşallah bakalm pek ümitlenmek istemiyorum aslında.Testin adı AL BİHayırlı olsun canım Hangi marka test ile yaptın? Erken gebelik testi mi?
Değeriniz güzel bence belirti olması için daha çok erken.. Değerin ileri zamanlarında belirtiler ortaya çıkacak.. 5 hafta da dha belirgin olmaya başlayacaktır benimde yok dahaCuma yaptırdım 8. Günüm bugün 10 gunum
Öğleden sonra dediler canım.Saat kaçta transfer
Teşekkürler ya aslında benim derdim belirtim olsun değil iki gün öncesine kadar kasık ağrısı gaz sisikinlik varken birden kesilmesi tedirgin etti açıkçasıDeğeriniz güzel bence belirti olması için daha çok erken.. Değerin ileri zamanlarında belirtiler ortaya çıkacak.. 5 hafta da dha belirgin olmaya başlayacaktır benimde yok daha
Hadi Allah’ın izniyle al gel miniğini bu son olsun Dualarım sizinleÖğleden sonra dediler canım.
Taze transfer için bir ilaç kullanmak gerekiyor dedi doktor CETROTİDE diye sizlerde duydunuz mu? Sizlerin doktoru da önerdi miAnladim canim bu taze transferde de igne kullandiriyolar mi acaba benim ki büyük ihtimal taze transfer olacak ?
İlk transfer de bana yine 2 tane embriyo koymuştu ama daha da kalınlaştırma çabası yoktu bunda da son 2 embriyom var onu koycak bu sefer daha da kalınlaşsın diyo bilmiyorum kiAynen aynen daha da kalınlaştırmaya çalışıyor acaba çift embriyo koyacağı için mi
Hep bi korku içinde oluyoruz zatenTeşekkürler ya aslında benim derdim belirtim olsun değil iki gün öncesine kadar kasık ağrısı gaz sisikinlik varken birden kesilmesi tedirgin etti açıkçası
Ben kullandım ama yumurta toplama zamanında kullandım yumurta büyütmek içinTaze transfer için bir ilaç kullanmak gerekiyor dedi doktor CETROTİDE diye sizlerde duydunuz mu? Sizlerin doktoru da önerdi mi
Bana onu vermedi doktor gonal f verdi sadece yumurta büyütmek için.. hergun 225 vuruyorum.. AMH düşüklüğü var bende ilk defa tüp Bebek tedavisi uygulanıyor banaBen kullandım ama yumurta toplama zamanında kullandım yumurta büyütmek için
Vaktinden önce yumurtlamayı önlemek için o iğneyi vurulacaksınız. Yumurta/yumurtalarınız istenen olgunluğa ulaşmadan ve planlanan günden önce çatlarsa doktorunuz yumurtaları toplayamaz transfer de mümkün olmaz.Taze transfer için bir ilaç kullanmak gerekiyor dedi doktor CETROTİDE diye sizlerde duydunuz mu? Sizlerin doktoru da önerdi mi
Evet canım benim taze transfer oldu cetrotide kullandımTaze transfer için bir ilaç kullanmak gerekiyor dedi doktor CETROTİDE diye sizlerde duydunuz mu? Sizlerin doktoru da önerdi mi
Bende gonal f kullandım ilk basta kontrol sonrası gonal f 225 + cetrotide verdi sonra da yumurta toplama yaptı ve dinlendirdi ben taze transfer istemedim doktorum da önermemişti yumurtaliklar dinlensin dediBana onu vermedi doktor gonal f verdi sadece yumurta büyütmek için.. hergun 225 vuruyorum.. AMH düşüklüğü var bende ilk defa tüp Bebek tedavisi uygulanıyor bana
Amh düşüklüğü bende de var canım moralini bozma. Güzel düşün güzel olacak tek embriyo oluştu benim hatta 5. Güne gelecek mi gelmeyecek mi diye çok strese girdim ama Rabbim nasip etti. Ben olumlu düşündüm. Olacağına inanandım ve oldu. Bebeğim benimledir İnşaAllah bu gün 6. GünümBana onu vermedi doktor gonal f verdi sadece yumurta büyütmek için.. hergun 225 vuruyorum.. AMH düşüklüğü var bende ilk defa tüp Bebek tedavisi uygulanıyor bana
Canim 24 saatte yukselmiyor doktor hep iki gun sonra tekrarlayin diyor kendini bosu bosuna strese sokuyorsun stres en zararli seyYok 24 saat sonra tekrarladım aynı merkezde
Transferden snr bez bağlatabilirsin tuvalete gitmemek icinÖğleden sonra dediler canım.